Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2009 » Липень » 06
 Тиждень
  Простіше сприймайте життя і людей, якими вони є, -- радить не лише гороскоп на цьому тижні, а й близький мені мудрий чоловік.
  Справді, людей – совісних, порядних, добрих, душевних завжди розумів і розумію, стану з ними поруч в будь-яких проблемах буднів, знайду містечко в серці, аби пам’ятати.
  …Вкотре розквітли півники на газоні біля районної й РДА, високорослі,  рожево усміхнені суцвіття заглядають у вікна, мило зустрічають колег на роботу і проводжають лагідно. «Єгорові квіти» -- так і називають усі, щодня кілька разів згадуючи незабутнього мого друга Єгора Івановича Житняка, якого поруч немає вже кілька весен. А добра пам’ять живе, бо таки справжня була людина, обов’язкова, чесна. Усім допомагав чим міг, собі лиш не зарадив…
   Брунькує добром  серце, як зустріну Надію Жигун – жінку, яка багатьом подала приклад справжньої любові до рідного міста, приклад громадянського обов’язку, ставши організатором упорядкування кладовища біля колишньої меблевої фабрики, чи вуличкома Олесія Семеновича Фесенка, незабутнього, справжнього патріота. А група чоловіків на чолі із Валерієм Риндою, які зарибнили водне плесо Носів очки, утримують в чистоті береги.
  Можу ще назвати кілька таких прикладів. Не так вже їх багато, якщо роззирнутися, навіть пам’ять поворушити. Більше натомість того, що засмучує в людях, вчинки яких не сприйняти, ні пояснити.
  Баг ... Читати далі »
Переглядів: 421 | Додав: Адмін | Дата: 06.07.2009

Цивільний захист
Немає, здається, й дня, що у теле- та радіо новинах, друкованих ЗМІ, мережі Інтернет не повідомлялося про аварії, катастрофи, іншого роду надзвичайні ситуації, які не тільки негативно позначаються на  довкіллі, а й загрожують життю й здоров’ю людей. Для підтвердження наведу навіть не останню, а дещо застарілу з цього приводу відвабну  статистику.  Тільки в період із 1997 до кінця 2000 року в Україні в різних надзвичайних ситуаціях загинуло близько 50 тисяч чоловік, з них, зокрема, у 2000 – більше 11 тисяч (!). За цей період зареєстровано близько 6,4 тисячі надзвичайних ситуацій, в т.ч. близько 2000 –техногенних і майже 1000 – природного характеру.
  Багатомільярдними збитками обчислюються наслідки надзвичайних ситуацій, які зокрема за цей період становлять 3,1 мільярда. Серед причин, навіть без фахового осмислення, на видноті не тільки наслідки недосконалої структури господарства України, матеріальна застарілість і фізична зношеність устаткування, постійна бідність держави і неувага скоробагатьків до проблем з охорони праці, цивільного захисту тощо, а й елементарна халатність, розбалансованість в управлінні, непрофесійність кадрів. Цивільна оборона, захист, які були на висоті в Україні за радянської доби, неодмінним шкільним і вузівським предметом і навіть предметом масового всеобучу, практично на задвірках або й у небутті.
  Тому досить приємним стало для нас, журналіс ... Читати далі »
Переглядів: 498 | Додав: Адмін | Дата: 06.07.2009

теги
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024