Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Червень » 15
Минулого вівторка спільно з президією районної ради відбулося розширене засідання райдержадміністрації. Вів засідання перший заступник голови РДА Микола Онищик. Він же й озвучив перше питання порядку денного, підсумовуючи роботу житлово-комунального господарства в осінньо-зимовий період 2010-2011 років, окресливши головні проблеми по забезпеченню безперебійного функціонування житлово-комунального господарства.
 Не менш актуальну тему порушила у своєму виступі заступник начальника управління Пенсійного фонду, начальник відділу з призначення пенсій Надія Голенач, проінформувавши присутніх про стан наповнення бюджету управлінням Пенсійного фонду в районі та погашення заборгованості по страхових внесках підприємствами, організаціями району.
 Та все ж найактуальніше, без перебільшення, ... Читати далі »
Просмотров: 509 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2011 | Комментарии (0)

Останній місяць весни був щедрим на спортивні змагання і активну участь у них носівських спортсменів.
Розпочалися вони зустріччю на спортивному майданчику Степових Хуторів на традиційному розіграші призів «Весняний пролісок». Про свою участь заявили сім команд з Носівки, Коломійцівки та Степових хуторів.Головний приз вибороли футболісти цукрового заводу, другими були спортсмени з Коломійцівки, а господарі турніру—третіми.. Команди-призери та кращий гравець були нагороджені грамотами та грошовими преміями, частково профінансовані місцевим підприємством «Агропрогрес»(директор М.Шумейко).
ПАМ’ЯТНО пройшли змагання футболістів і в Червоних Партизанах, які проходили на кубок Героя радянського Союзу Миколи Симоненка. У змаганнях, крім червоно партизанського »Агрікору» взяли участь команди з ... Читати далі »
Просмотров: 445 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2011 | Комментарии (0)

Завершився Всеукраїнський місячник Червоного Хреста. За цей період Товариство Червоного Хреста здійснювали збір пожертв від підприємств та організацій, закладів та установ, банківських та комерційних структур, приватних підприємців та окремих громадян.
 Зібрані одяг, взуття, продукти харчування, медикаменти були роздані нужденним малозабезпеченим громадянам нашого міста та району.
 У нас на Носівщині дуже багато добрих і чуйних людей, які небайдужі до чужого горя, вони відгукуються на заклик, бо біль ближнього сприймають, як власний. Це справжні волонтери, у яких серця сповнені любові до ближнього.
 Під час місячника активно співпрацювали ми з колективом територіального центру. Були розіслані листи-звернення до керівників установ і п ... Читати далі »
Просмотров: 489 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2011 | Комментарии (0)

Опалювальний сезон не так давно завершився, проте вже зараз газовики активно включилися у підготовку до наступного, серйозно налаштовуючи на це й своїх споживачів, тобто нас з вами. Судячи з того, наскільки серйозно ставляться завдання щодо контролю та вимог забезпечення безпеки використання газу в побуті, зокрема, і профільним міністерством, працівники Носівського РГГ впродовж весняних місяців відвідували оселі споживачів голубого палива на території всього району, акцентуючи увагу на недоліках та порушеннях правил користування газом. Про результати перевірок і про нагальні проблеми газовиків та споживачів в інтерв’ю начальника Носівського РГГ В.М. КУДІНА.
-- Стільки трагедій, пов’язаних з користуванням незамінним благом — газом, скільки відбувається в Україні, важко й уявити. Окрім значних матеріальних збитків безпечність ... Читати далі »
Просмотров: 476 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2011 | Комментарии (0)

На одній із зустрічей з виборцями цукрозаводського мікрорайону до народного депутата України Івана Куровського звернулася група віруючих. З благословення благочинного Носівського округу митрофорного протоієрея о. Михаїла люди попросили народного депутата допомогти громаді в облаштуванні милитовного дому на честь святого великомученика і цілителя Пантелеімона. Житлобудівці Куровського саме працювали на носівських об’єктах, тож і в цьому випадку допомога не забарилася. Хоч тоді, на зустрічі, розмовляючи з людьми, Іван Іванович обмовився, мовляв, молитовний дім -- добре, та потрібно будувати храм. У носівчан цукрозаводської околиці звідтоді з’явились найкращі надії про нове будівництво, хоч і молитовний дім після ремонту невпізнано змінився. Прихожани поприносили з домівок ікони, на пожертвування придбали все необхідне для служби, яку розпочав здійснювати молодий свя ... Читати далі »
Просмотров: 685 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2011 | Комментарии (0)

   Після короткої перерви, користуючись тим, що міліція й досі не вийшла на слід крадіїв телекомівських дротів, злодюги знову розперезались в Носівці. Днями викрадено абонементні лінії зв’язку по вулицях Автоколонній та Короленка, відновити які в зв'язківців немає можливості.
  Адміністрація райтелекому просить носівчан придивлятися і допомагати знайти злочинців.

«Носівські вісті» №23(9199)

... Читати далі »

Просмотров: 496 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2011 | Комментарии (0)

"Сучасний стан і перспективи житлово-комунальної реформи на Чернігівщині” – під такою назвою 14 червня відбулося чергове засідання прес-клубу "Ділове слово”, в якому взяли участь заступник начальника головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації В’ячеслав Сальніков, голова комітету з питань житлово-комунального господарства громадської ради при облдержадміністрації Максим Коношевич та член згаданого комітету Ігор Андрійченко. Увага учасників засідання була сфокусована на такому аспекті реформи ЖКГ, як процес утворення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та їх подальші перспективи.

В’ячеслав Сальніков нагадав присутнім, що до кінця 2014 року заплановано передати в управління ОСББ понад 70% будинків від п’яти поверхів та вище. Таким ... Читати далі »
Просмотров: 508 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024