Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Червень » 23
 Носівка чи не єдиний райцентр на Чернігівщині, де й нині не споруджено пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, зокрема, афганцям, троє з яких не повернулися з цієї чужої війни до батьківських порогів у Ганнівку, Носівку, Червоні Партизани…
 Як пам’ятаєте, з ініціативи редакції, людей-патріотів Носівщини, групи столичних земляків, окремих небайдужих господарників з Ніжина, Бобровиці, Прилук ми назбирали на благодійний рахунок в Носівському Ощадбанку майже 30 тисяч гривень. За дорученням голови райдержадміністрації А. Г. Красносільського нещодавно заступник голови районної ради Микола Хахуда, голова Носівського відділення Чернігівського земляцтва у Києві Віктора Чернетка з воїнами-афганцями Миколою Рупсом та Олександром Мужченком побували у гранітному кар’єрі на Житомирщині де остаточно домовились з майстром та художнико ... Читати далі »
Просмотров: 785 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2011 | Комментарии (2)

Скажіть, біля якого ще кабінету лікаря стільки переляканих пацієнтів, більшість з яких ідуть на прийом уже коли грім ударить ? Звісно, що у стоматологічній поліклініці. Діти чи дорослі, а втім страх віку не підвладний. І тільки переступаємо поріг старенького одноповерхового закладу на території рай лікарні, в уяві постає стоматологічна машина і все, що з нею супроводжується.
-- Боятись не варто, -- відреагувавши усмішкою на мої думки, сказав завідуючий В.К.Калінінський, у нас працюють справжні фахівці, а віднедавна й стоматологічна установка нова, сучасна, майже беззвучна. Лише за нинішній рік ми трохи покращили матеріальний стан відділення, придбавши кілька сухо жарових шаф для стерилізації та збереження інструментів, робимо поточні ремонти і найголовніше, обслуговуємо пацієнтів якісно і професійно.
Просмотров: 504 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2011 | Комментарии (0)

 Щороку державна лісова охорона Іржавецького лісництва проводить заходи з попередження лісових пожеж: місця очищаємо від залишків, розширюємо мережу лісових доріг, встановлюємо попереджувальні шлагбауми, перекриваємо непланові дороги, щоденно чергуємо в пожежонебезпечних обходах та в конторі лісництва, роз’яснюємо населенню, як поводити себе в лісі. Але, на жаль, щорічно статистика свідчить, що 99 відсотків лісових пожеж виникає з вини населення.
 Порушники вимог безпеки притягуються до адміністративної відповідальності на основі статті 77 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» в розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів. А при виникненні пожежі винуватці повністю відшкодовують збитки, завдані лісовому господарству.
 Для багатьох це не є застереженням. Тож д ... Читати далі »
Просмотров: 555 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2011 | Комментарии (0)

Літні канікули в розпалі, відпочинок — також. Але спортсменам спокій хіба що сниться, адже саме в цю пору проходить чимало  змагань, де наші юні вихованці індивідуально і в командному заліку показують добрі результати.
На  шостих  літніх юнацьких спортивних іграх Чернігівщини, що проходили нещодавно, а збірна команда КПНЗ «ДЮСШ» Носівської райрадиздобіла перемогу  посівши перше місце у своїй віковій групі. Безперечно,  перемога кувалася колективно, тому внесок тут кожного важливий і працює на результат. Так, Я. Гейко (метання диску) став першим, О. Трухан (метання спису) — другим. Добрі результати показали А. Ісаєнко, М. Мещерська, А. Бичук, А. Пономаренко, Р. Глушко, О. Кебкал, С. Шаховал, К. Мокровуз, А. Веленчук.
До речі,  для Аліни Веленчук успішною — п ... Читати далі »
Просмотров: 554 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024