Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Червень » 02
Виконком міської ради звертається до керівників установ та організацій, мешканців міста з проханням включитись активніше до прибирання закріплених територій, ділянок вулиць, прилеглих до приватних та колективних помешкань.
 Після дощів пішли в ріст бур’яни, які треба вчасно скосити.
 Заборонено зберігати будівельні та інші матеріали понад дорогами. Невиконання вимог Правил благоустрою та утримання територій міста тягне адміністративну відповідальність у вигляді штрафу.
ВИКОНКОМ МІСЬКОЇ РАДИ.
Просмотров: 460 | Добавил: Адмін | Дата: 02.06.2011 | Комментарии (0)

З 1 по 17 травня 2011 року по всіх загальноосвтніх школах Носівського району пройшла VI щорічна Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця-2011», до участі в якій долучилися школярі з 25 шкіл району.
Цьогорічна акція була присвячена збору коштів дітям, хворим на цукровий діабет. Координаторами акції, а саме - заступниками директорів з виховної роботи, педагогами-організаторами та психологами шкіл, була проведена змістовна роз'яснююча робота серед учнівської молоді та педагогічної громадськості щодо історії виникнення, порядку проведення, мети та завдань акції.
Волонтерами, із числа учнівської молоді, в ході акції було зібрано 5821 гривню 98 копійок. Особливо активними виявились педагогічний та учнівський колектив Хотинівської ЗОШ І-ІІ ступенів, зібравши 656 гривень, 40 копійок та ко ... Читати далі »
Просмотров: 491 | Добавил: Адмін | Дата: 02.06.2011 | Комментарии (0)

За статистикою, в нашій країні в мирний час нещасні випадки призводять щодня до загибелі 4 дітей, щотижня -- цілого класу школярів і щороку -- майже двох тисяч юних громадян!
Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека.
Незабаром літні канікули. На жаль, канікули не проходять без прикрих випадків (пожежі, утоплення), що виникають з вини дітей.
Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки -- першопричини сумних та трагічних наслідків.
Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду!
Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в п ... Читати далі »
Просмотров: 503 | Добавил: Адмін | Дата: 02.06.2011 | Комментарии (0)

В минулому місяці в рамках Всеукраїнського дитячого конкурсу «Податки очима дітей» відбувся черговий етап змагань на районному рівні при ДПІ у Носівському районі. Функцію журі виконували податківці та спонсори.
В конкурсі взяли участь 33 школярі -- 22 дівчинки та 11 хлопчиків, якими на податкову тематику були написані оповідання, вірші виконані малюнки та твори прикладного мистецтва. Найактивнішими учасниками стали школярі м. Носівка, сіл Іржавця та Червоних Партизан.
Журі конкурсу було важко визначити переможців в кожній віковій категорії, проте серед художніх робіт кращим було визнано роботу Аліни Бородавко 1997 р.н. з ЗОШ №4 та Антоніну Опанасенко 1999 р.н. з Іржавецької ЗОШ. Заслуговує увагу робота Юлії Кратко 1995 р.н. з районної гімназії. Серед творів декоративно-прикладного мисте ... Читати далі »
Просмотров: 548 | Добавил: Адмін | Дата: 02.06.2011 | Комментарии (0)

 7 травня  в Чернігові  проходив обласний чемпіонат  з легкої атлетики серед дівчат та юнаків 1998 року народження та молодші.
Наші вихованці  надзвичайно вдало виступили серед  інших учасників з усіх районів області. Чемпіонами області у своїх видах спорту,  виборовши перші місця, стали Аліна Веленчук (стрибки у довжину) та Марія Мещерська (біг на дистанції 60 м). Почесні другі місця посіли Олег Глибовець (штовхання ядра), Світлана Гресь (біг 600м) та Олександр Кебкал (метання спису) .Призові треті місця також записали на свій рахунок Олег Глибовець (біг на дистанції 60 м) Сергій Шаховал(штовхання ядра та Максим Вірич (метання спису).
Хочеться особливо відзначити виступ найменших учасників  чемпіонату.  Зокрема, Валерії Меткої (біг на дист ... Читати далі »
Просмотров: 569 | Добавил: Адмін | Дата: 02.06.2011 | Комментарии (0)

Про розвиток хореографічного мистецтва на Носівщині можна говорити з гордістю. Адже не один рік наші танцюристи демонструють солідні результати у конкурсах різного рівня, а танцювальні колективи мають звання і пошанівок від земляків. З огляду на те, що керівники танцювальних студій за фахом переважно хореографии народного танцю, саме цей жанр і представлений найширше. Набирає обертів і розвиток сучасного танцю, все впевненіше завойовує авторитет серед викладачів та вихованців, зокрема, школи мистецтв, жанр класичного танцю. А ось такий популярний нині жанр хореографічного мистецтва, як бальні танці якось не приживався. Втім, неодноразово оцінюючи рівень підготовки наших танцювальних колективів провідний хореограф області і директор єдиної на Чернігівщині Ніжинської хореографічної школи Галина Тимошенко запропонувала носівчанам спробувати себе і в цьому жанрі, зап ... Читати далі »
Просмотров: 665 | Добавил: Адмін | Дата: 02.06.2011 | Комментарии (0)

Конкурси
Районний конкурс сільської обдарованої молоді «Травневий цвіт» цьогоріч проходив уже вдев’яте. Ідея його започаткувати народилася в колишнього директора районного відділу культури Миколи Карабця. Плідно продовжує цю добру справу і нинішній очільник культури району Ярина Чухліб, останніми роками відчуваючи активну підтримку відділу молоді та спорту райдержадміністрації в особі його керівника Валентини Омельченко.
Конкурс, що проходив нинішнього травня запам’ятається передусім його організаторам з-поміж традиційних відкриттів талановитих дітей ще й окремими яскравими штрихами. Вперше на конкурсі була кількісно представлена Хотинівка, звідки прибуло шість учасників у складі трьох дуетів. І хоч призових місць вони не вибороли, запам’яталися неординарністю та щирістю. Хоч і пе ... Читати далі »
Просмотров: 590 | Добавил: Адмін | Дата: 02.06.2011 | Комментарии (2)

Рідна земля - казковий світ дитинства, невичерпне джерело, що все життя живить душу людини добром і світлом, куди б потім не завели шляхи долі. Саме тому, ми з дитинства пам'ятаємо рідну школу, місце де пройшли найпрекрасніші роки життя. От і повертаються до порогу рідної школи випускники. Нещодавно до нас завітав випускник нашої школи -- заслужений артист України, лауреат Шевченківської премії, кобзар-лірник Василь Нечепа. За йогоу участі у школі було проведено відкритий урок з українознавства «Мій рідний край, носівський край -- душі затишок». Епіграфом до нього стали слова: «Біля двору яворина, все село - моя родина, краю мій». На цей урок були запрошені численні гості з числа представників чернігівського земляцтва, викладачів національних вузів, козаків-характерників, директори шкіл району. В ході уроку у виконанні учнів за та Василя Нечепи пролунали українсь ... Читати далі »
Просмотров: 539 | Добавил: Адмін | Дата: 02.06.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024