Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Червень » 2 » НОСІВЧАНИ ВИСТУПИЛИ ДОСТОЙНО
21:13
НОСІВЧАНИ ВИСТУПИЛИ ДОСТОЙНО
 7 травня  в Чернігові  проходив обласний чемпіонат  з легкої атлетики серед дівчат та юнаків 1998 року народження та молодші.
Наші вихованці  надзвичайно вдало виступили серед  інших учасників з усіх районів області. Чемпіонами області у своїх видах спорту,  виборовши перші місця, стали Аліна Веленчук (стрибки у довжину) та Марія Мещерська (біг на дистанції 60 м). Почесні другі місця посіли Олег Глибовець (штовхання ядра), Світлана Гресь (біг 600м) та Олександр Кебкал (метання спису) .Призові треті місця також записали на свій рахунок Олег Глибовець (біг на дистанції 60 м) Сергій Шаховал(штовхання ядра та Максим Вірич (метання спису).
Хочеться особливо відзначити виступ найменших учасників  чемпіонату.  Зокрема, Валерії Меткої (біг на дистанції 60 та 300 м),  Романа Глушка (метання спису ) та Каті Мокровуз (штовхання ядра), які  зайняли четверті місця.
Вдало виступили також Алла Бичук, Сергій Картавцев, Світлана Резнікова. Загалом, команда Носівської ДЮСШ  в загальній групі зайняла 5 місце. Це справді вагомий результат, зважаючи на рівень вимог до учасників і їхній юний вік.
  З перемогою у своїй групі повернулася команда Носівської  ДЮСШ  з Чемпіонату області серед юнаків та дівчат та  кубку області з легкої атлетики, присвячений героям Чорнобиля. З найкращим результатом виступив Сергій Кришко (метання спису), Другими були Дмитро Тонконог (метання спису), Назар Хиленко (штовхання ядра). А  з результатами, які зарахували до третього місця  показали свою спортивну спритність Володимир Данилко(метання диску, середня група), Ярослав Гейко (метання диску,старша група) та Дмитро Тонконог (штовхання ядра). Добрі результати показали також Альона Ісаєнко, Юлія Бойко, Олег Трухан, Сергій Кичко, Олег Круковський, Іванна та Марія Мещерські, Вадим Вальченко.
В. БОЧОК,
Інструктор-методист Носівської ДЮСШ
Переглядів: 572 | Додав: Адмін | Теги: змагання, спорт, дюсш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024