Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Січень » 20
На підставу Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» -- з 1 січня по 31 березня 2011 року оголошується приписка до призовної дільниці Носівського району громадян 1994 року народження. Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народилися з першого січня по тридцять перше грудня 1994 року включно, котрі постійно чи тимчасово проживають на території району, а також громадяни старших років народження, котрі не пройшли приписку раніше.
Всі громадяни, яким належить пройти приписку до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою м. Носівка, вулиця Суворова, 28 у точно визначений час, маючи при собі документи, вказані в особистих повістках. Громадяни, котрі не отримали особистих повісток, зобов’язані прибути за вказаною адресою 14 березня 2011 року, маючи при собі документи, що посвідчують особу.
... Читати далі »
Просмотров: 1010 | Добавил: Адмін | Дата: 20.01.2011 | Комментарии (0)

З п’ятнадцятого січня 2011 року на території Носівського району розпочинається проведення державного технічного огляду автомототранспорт них засобів непарного року випуску. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України №606 порядок його проведення суттєво змінено. Так, власник надає свій транспортний засіб для проведення діагностичного обстеження уповноваженому суб’єкту господарювання, а той, у свою чергу, в разі відсутності технічних недоліків, видає протокол перевірки, дійсний протягом 45 діб з моменту видачі. До речі, перевірка технічного стану колісних транспортних засобів для подальшого проходження державного технічного огляду проводиться за адресою м. Носівка, вул. Вокзальна, 284. 
Крім того, власник транспортного засобу або уповноважений представник разом з самим транспортним засобом пред’являє такі документи: п ... Читати далі »
Просмотров: 689 | Добавил: Адмін | Дата: 20.01.2011 | Комментарии (0)

Четверта сесія районної ради шостого скликання
Не тільки кажуть і вірять, що Новоріччя й Різдвяне свято -- з особливою аурою. Вже ввійшло в переконання й свідомість, що задумане в ці дні неодмінно здійсниться, якщо до цього наполегливо прагнути, домагатися, дбати про успішне виконання планів і мрій.
 Четверта сесія районної ради шостого скликання якраз і зібралася напередодні Різдва Христового. Очевидно, що вона визначальна, й у залі витав добрий дух одного з найшанованіших християнських свят — проходила вона при повному взаєморозумінні депутатів в розширеному колі керівників громад, установ та організацій, управлінь та відділів райдержадміністрації. Все було, як у доброчинній земляцькій родині під Свят-вечір, хоч депутатський корпус уже почав визначатись фракційно, на попере ... Читати далі »
Просмотров: 855 | Добавил: Адмін | Дата: 20.01.2011 | Комментарии (0)

Скільки б не говорилося про небезпеку, яку таїть у собі лід, та люди все одно нехтують усілякими попередженнями та правилами безпеки, не зважаючи на те, що часом все це закінчується надзвичайно трагічно. Трагедією обертаються й зусилля тих, хто поспішає їх рятувати, якщо останні не мають при собі елементарних засобів для порятунку. 
Часом така небезпека наче дозріває у певний сезон, і у кожної -- свій термін. Лід може підвести нас восени, взимку й навесні. А між тим, щоб не стати заручником льодової небезпеки, зберегти своє здоров’я чи навіть урятувати життя, слід пам’ятати небагато. Хіба що те, що ходити по льоду можна лише тоді, коли його товщина досягне 7 см, а масова пішохідна переправа може бути організована лише при товщині льоду понад 15 см; для облаштування катка товщина льоду повинна бути не менше 12 см: слід о ... Читати далі »
Просмотров: 757 | Добавил: Адмін | Дата: 20.01.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024