Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Січень » 03
На фініші 2010-го 28 грудня відбулися третя позачергова сесія районної ради та засідання колегії райдержадміністрації. Бюджетні питання, які заголовно були розглянуті на сесії , засвідчили, що Носівщина впевнено стала на шлях стабілізації і надбала вагомий фундамент для подальшого поступу вперед. За нової влади, як і в державі, в районі також вдалося стабілізувати ситуацію в економіці й соціальній сфері. Вперше за останні роки роботи вступаємо в Новоріччя без боргів у заробітній платі, виплачено всім категоріям населення по соціальних допомога та за енергоносії, є можливість розрахуватися навіть по незахищених статтях. Про це інформувала депутатів на сесії начальник фінансового управління РДА В. І. Пазуха, звітуючи про виконання бюджету за 9 місяців та запропонували внести зміни до рішення районної ради про бюджет-2010. Це й дозволить, завдячуючи перевиконанню намічен ... Читати далі »
Просмотров: 552 | Добавил: Адмін | Дата: 03.01.2011 | Комментарии (0)

20 грудня Носівщина відзначила 19-у річницю Дня міліції України. Уже вдруге з цієї нагоди Носівський районний відділ міліції спільно з Носівською ДЮСШ організували та провели дитячий турнір з фут-залу, присвячений вшануванню працівників міліції, які загинули при виконанні службових обов’язків.
 Цього року склад учасників розширився – окрім 2 Носівських команд, на турнір прибули 2 команди ДЮСШ з Ніжина та з Бобровиці, що придало турніру більшої емоційності змагань.
 Турнір відкрив виконуючий обов’язки начальника Носівського РВ УМВС Антон Шабельнік, який привітав учасників змагань зі святом Дня міліції України, побажав командам спортивного азарту та запропонував вшанувати пам'ять працівників міліції, які загинули при виконанні службових обов’язків хвилиною мовчання. Після цього ... Читати далі »
Просмотров: 575 | Добавил: Адмін | Дата: 03.01.2011 | Комментарии (0)

Грудень – чи не найщедріший місяць на свята. На родинні, професійні і довгождано-- казкові, з приходом яких до кожного малого і великого гарний настрій, подарунки і надія, що з народженням нового року буде обов’язково краще, світліше і радісніше жити. Втім, від надії до реалій життя часом випадає довга дорога, надто, якщо це стосується найнезахищених верств населення, серед яких, передусім, діти.
 Саме у грудні приходить святий Миколай з подарунками і Дід Мороз, у цьому місяці  вшановують людей, які займаються благодійництвом. Розуміючи, що добрі справи і прояв милосердя не обмежується часовими рамками, парламент районної гімназії вирішив зробити ряд конкретних справ.  Організовано пройшла акція «Все найкраще-- дітям». В її рамках проводили збір коштів та одягу для  залишених без батьківської уваги та пі ... Читати далі »
Просмотров: 533 | Добавил: Адмін | Дата: 03.01.2011 | Комментарии (0)

Традиційно з нагоди новорічного свята кожний пайовик ПП «Агропрогрес» (засновник народний депутат України Іван Іванович Куровський) одержує подарунок -- пляшку шампанського і коробку шоколадних цукерок «Київ». А їх немало -- понад 7 тисяч власників земельних паїв у селах Бобровицького, Носівського та Ніжинського районів. З них -- більше тисячі працюють на полях і фермах приватного підприємства, мають солідну зарплату і оплату на паї. Хто не потребує зерна і цукру, тим виплатили їх вартість.
Такий подарунок отримують жінки до свята 8 Березня. А для дітей новорічний бал -- маскарад біля ялинки у Центрі культури і дозвілля «Агропрогрес» з подарунками за участю Діда Мороза, Снігуроньки і казкових героїв у виконанні професійних артистів. 
Цукроварам, які успішно завершили 125-й переробн ... Читати далі »
Просмотров: 575 | Добавил: Адмін | Дата: 03.01.2011 | Комментарии (0)

43 - річний Василь Петренко (прізвище змінено) має 5 судимостей. Не один рік провів у колонії за крадіжки і збут наркотиків. Дружина з двома дочками розірвала шлюб із пияком і виїхала з Носівки. А він байдикував і бомжував. Заходив і до 86 -- річної одинокої пенсіонерки Варвари Кебкал, просив гривні на пляшку оковитої. 
Ось і грудневого дня знову забрів до старенької. Бабуся із своєї мізерної пенсії пожертвувала 10 гривень лобуряці. Але той вимагав більше. Пенсіонерка відмовила. І тоді, озвірівшися він накинувся на нещасну зі стільцем. Бив по голові так, що жертва й Богу душу віддала. 
Усвідомивши, що скоїв, бандюга, як поліцай після війни, переховувався на горищі бабусиного житлового будинку. В лахмітті знайшов 3 літри бормотухи, яку покійна мабуть, сховала на чорний день. Тр ... Читати далі »
Просмотров: 489 | Добавил: Адмін | Дата: 03.01.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024