Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Січень » 3 » Рік, який вартий поваги
22:08
Рік, який вартий поваги
На фініші 2010-го 28 грудня відбулися третя позачергова сесія районної ради та засідання колегії райдержадміністрації. Бюджетні питання, які заголовно були розглянуті на сесії , засвідчили, що Носівщина впевнено стала на шлях стабілізації і надбала вагомий фундамент для подальшого поступу вперед. За нової влади, як і в державі, в районі також вдалося стабілізувати ситуацію в економіці й соціальній сфері. Вперше за останні роки роботи вступаємо в Новоріччя без боргів у заробітній платі, виплачено всім категоріям населення по соціальних допомога та за енергоносії, є можливість розрахуватися навіть по незахищених статтях. Про це інформувала депутатів на сесії начальник фінансового управління РДА В. І. Пазуха, звітуючи про виконання бюджету за 9 місяців та запропонували внести зміни до рішення районної ради про бюджет-2010. Це й дозволить, завдячуючи перевиконанню наміченого обсягу доходів районного бюджету, здійснити фінансування в обсягах, які задовольняють сферу бюджетного забезпечення.
 На сесії розглянуто ряд інших питань. Зокрема, продовжено членство райради в Асоціації місцевих рад, затверджено в новій редакції.
 Статути комунальних підприємств, інші питання, зокрема й позитивно вирішено питання щодо виплат колишній голові райради О. П. Самокиші заробітної плати протягом шести місяців в разі її не працевлаштування.
 Голова районної ради Микола Васюк на звершення роботи сесії привітав присутніх з наступаючим Новоріччям, повідомивши, що вже найближча зустріч відбудеться 6 січня 2011 року. У комісіях, а затим на пленарному засіданні депутатам доведеться попрацювати над головними документами року -- Програмою економічного та соціального розвитку на новоріччя та прийняти бюджет району на 2011 рік. У проектах вони вже підготовлені і, власне, були презентовані цього дня на розширеному засідання колегії райдержадміністрації, яку вів голова РДА Анатолій Красносільський. Представляли проекти заступники голови РДА Микола Онищик, Анатолій Журенко, Людмила Олексенко та бюджетний розклад -- Валентина Пазуха.
 Колегія, як і сесія, відбулась в оптимістичному, вже передноворічному настрої, із вдячністю року минулому, як зауважив голова РДА, та добрими надіями, що початок стабілізації в розвитку продовжиться не менш успішно в 2011-у. Цього й побажав перший керівник виконавчої влади присутнім і всім жителям району.

«Носівські вісті» №1(9177)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 553 | Додав: Адмін | Теги: Райдержадміністрація, райрада, колегія, сесія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024