Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Січень » 13
від міського голови Івана ПУГАЧА
  Жодне свято не дарує нам стільки світлих надій, такого передчуття щастя, як Новий рік. Кожен з нас у цей час робить висновки, осмислює пережите, замислюється про майбутнє своїх дітей та онуків.
 Рік, що відійшов у минуле, став особливим і для мене також. Перш за все ознаменувавшись тим, що на минулорічних виборах мешканці міста обрали мене керівником своєї самоврядної міської території. І я від щирого серця вдячний усім вам, шановні носівчани, за виявлене мені довір’я й усіма силами намагатимуся його виправдати, працюючи на добробут та розвиток  нашого міста. Йдеться перш за все за продовження робіт по благоустрою та наведенню санітарного порядку в місті, капітальній реконструкції тротуарів у його центральній частині з облашту ... Читати далі »
Просмотров: 559 | Добавил: Адмін | Дата: 13.01.2011 | Комментарии (0)

Різдвяне послання благочинного Носівського округу митрофорного протоіерея о.Михаїла 
ДОРОГІ НОСІВЧАНИ, БРАТИ І СЕСТРИ!
Ось уже понад двадцять століть у темряві цього світу ясно світить Світло Христової істини, яке прийшло на землю в день Різдва Христового. І з того часу до нині кличе нас Господь від земної суєти до вічного життя з Богом, від землі до неба, від темряви невірства до євангельської істини, від безбожної ненависті до християнської любові. Для тих, хто всім серцем прийняв істину євангельського слова, відкривається невичерпне джерело Божої любові та сили. Нині «возсия мирови свет Разума» — Христос Спаситель, Який освітлює серця всіх тих, хто вірить у Нього — Сина Божого Господа нашого Іісуса Христа. Бо Іісус Христос дає можливість кожному із нас відновити в собі образ і подобу Божу, щоб бути нам досконалими, як «досконали ... Читати далі »
Просмотров: 627 | Добавил: Адмін | Дата: 13.01.2011 | Комментарии (0)

Якщо конкурс «Жінка року» у нашому районі проходить ось вже тринадцять років поспіль, то нагода поборотися за звання кращого у номінаціях, а затим і за почесний титул «Чоловіка року» у представників сильної половини населення цього року випала лише вчетверте. Приємно, що ставши по організації таких заходів першими в області, сьогодні подібні конкурси проводять, вважай, у кожному її районі.Й водночас прикро, що гідного продовження цієї доброї традиції, яке б спонукало піднесенню конкурсу на істотно вищий соціально значимий щабель, у нас так і не відбулося. Чому? Відповіді на це, скажемо так, досить непросте питання були доволі різними. Так, одні іронізували: мовляв, нарешті й у нашому районі встановлено справжню гендерну рівність. Принаймні, чоловіки тепер не нарікатимуть на неувагу до своїх персон. Та й восьме березня не за горами. Інші байдуже стинали плечима - ... Читати далі »
Просмотров: 567 | Добавил: Адмін | Дата: 13.01.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024