Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Листопад » 25
Просмотров: 536 | Добавил: Адмін | Дата: 25.11.2010 | Комментарии (0)

Головним завданням працівників ДПІ у Носівському районі є контроль за виконанням бюджетних призначень по платежах.
За 10 місяців 2010 року по ДПІ у Носівському районі до Зведеного бюджету надходження становили 20403 тис. грн. За відповідний період минулого року мобілізовано 17476,7 тис.грн., надходження збільшились на 2926,3 тис.грн. До державного бюджету зібрано 2777,8 тис. грн., а за відповідний період минулого року - 3082,2 тис.грн., надходження зменшились на 304,4 тис. грн.
Станом на 01.11.2010 року до загального фонду Державного бюджету надходження забезпечені в сумі 2635,3 тис.грн. За відповідний період минулого року до загального фонду Державного бюджету мобілізовано 2942,4 тис.грн., надходження зменшились на 307,1 тис.грн. Найбільшу питому вагу в наповненні загал ... Читати далі »
Просмотров: 573 | Добавил: Адмін | Дата: 25.11.2010 | Комментарии (0)

Буквально ожив і нарешті повноцінно запрацював Шляхіллічівський дитсадок з приходом нової завідуючої Жанни Миколаївни Соловей. Найперше, за що взялася молода, енергійна випускниця Ніжинського державного університету імені М.Гоголя, це ремонт приміщення. Заручившись підтримкою депутата обласної ради керівника агрофірми «Нива» Г.І. Супруна, вона у короткі терміни організувала ремонт підлоги в ігровій кімнаті, разом з батьками тут же все пофарбували, побілили, на стіни поклеїли нові шпалери. Виділив Григорій Іванович і кошти на придбання нових іграшок для малюків, тож тепер ходити в дитсадок -- для малечі одне задоволення. А батьки одностайні в тому, що побільше б у нашому суспільстві було таких керівників і спонсорів, неодмінно кращим і заможнішим стало б життя, бодай у найважливіших його основах.
Від імені батьків вихованців ... Читати далі »
Просмотров: 509 | Добавил: Адмін | Дата: 25.11.2010 | Комментарии (0)

Синоптики вже не один рік авторитетно прогнозують глобальне потепління на землі, жахаючи малопривабливими кліматичними змінами, які не обминуть і нашу державу. І, схоже, нарешті їм таки вдалося поцілити, як кажуть, пальцем  в небо – цьогорічне аномально спекотне літо не тільки добре допекло всім, а  й змусило серйозніше задуматися над цим питанням, надто з настанням осені, яка мала стільки сезонів «бабиного літа», що вже й з ліку збилися.
  Втім, це зовсім не означає, що наступаюча зима «відіграється» за несезонне тепло і вже точно вона не буде найлютішою за багато десятиліть, як це обіцяли прогнозисти. Швидше навпаки. Гідрометцентр очікує помірно теплих і примхливих зимових місяців, коли надзвичайно часто  снігопади змінюватимуться дощами, а морози – відлигами.
Просмотров: 657 | Добавил: Адмін | Дата: 25.11.2010 | Комментарии (0)

З 10 листопада по 10 грудня 2010 року стартує реєстрація на пробне тестування. Нового буде чимало, особливо що стосується вступної кампанії. А ось у тестуванні найбільшим нововведенням буде застосування завдань з множинним вибором. Тобто коли на питання буде відразу кілька правильних відповідей і всі їх треба позначити. Такі завдання точно з'являться у тестуванні з географії. Обов'язковим предметом для складання залишаються українська мова та література, проте кожен вуз встановлює свій необхідний мінімум.
 Мета проведення пробного тестування - ознайомлення з процедурами проведення ЗНО. Саме ж тестування проводитиметься 2 і 9 квітня 2011 року: 1сесія -- українська мова та література, 2 сесія -- іноземні мови, фізика, біологія, а також, відповідно, 1 сесія хімія, історія України, російська мова, 2 сесія -- географія, мат ... Читати далі »
Просмотров: 699 | Добавил: Адмін | Дата: 25.11.2010 | Комментарии (0)

У Новоріччя 2012 року носівській громадсько-політичній газеті виповнюється 80. Точніше, 3 січня, коли вийшов перший номер газети. «Червона Носівщина», «Сталінський прапор», «Прапор», «Прапор комунізму», «Носівські вісті» -- мінялися епохи і назви районки, змінювалися редактори й на зміну одним журналістам приходили інші, переймаючи від колег, як естафету, все той же неспокій і відданість професії, усвідомлене серцем і розумом бажання натхненно нести людям слово правди, вести їх на добрі діла, сіяти зерна любові до отчого краю й допомагати пізнавати його.
 Серед редакційних реліквій, які разом із фоліантами зшитків газети зберігаються в колективі носівських журналістів, є один пам’ятний документ. Це -- альбом з фотоілюстраціями , який зберігає образи людей, котрі творили літопис району в минулому, творять його наразі. Хтось м ... Читати далі »
Просмотров: 957 | Добавил: Адмін | Дата: 25.11.2010 | Комментарии (0)

За офіційними даними Державного комітету статистики України та відповідно до Європейського стандарту рейтингування станом на 2010 рік ДП Носівське районне агролісогосподарське спеціалізоване підприємство «Носівкарайагролісництво» визнано «Підприємством року 2010», а його керівника Г.М. Бровка – «Керівником року 2010» та нагороджено орденом «Почесний хрест». Цього разу носівські агролісівники перевершили своє ж минулорічне досягнення, коли стали шостими у міжнародному економічному рейтингу «Ліга кращих», і піднялися вже на четверту сходинку серед найпідприємливіших команд-професіоналів лісового господарства, робота яких оцінювалася за динамікою розвитку та економічними показниками «Одержання продукції лісового господарства» за підсумками останніх двох років. Переможці отримають відзнаки на IV Міжнародному бізнес-саміті лідерів економіки України, Росії, ОАЕ, що про ... Читати далі »
Просмотров: 533 | Добавил: Адмін | Дата: 24.11.2010 | Комментарии (0)

Минулого вівторка відбулася перша сесія міської ради шостого скликання. На її початку голова міської територіальної виборчої комісії Тамара Жукова ознайомила присутніх з результатами голосування 31 жовтня, привітала новообраного голову й депутатський склад міської ради з виявленим їм високим довір’ям та вручила депутатські посвідчення, побажавши усім плідної, конструктивної роботи. Першим питанням такої роботи стало обрання депутатами секретаря міської ради. Таємним голосуванням депутати підтримали запропоновану Іваном Пугачем кандидатуру Людмили Нестеренко, яка до цього очолювала Носівський територіальний центр обслуговування одиноких непрацездатних громадян. Після цього депутати також затвердили склад виконавчого апарату міської ради та визначилися з кандидатурами заступників. Так, більшістю голосів першим заступником міського голови було обрано Анатолія Бокоть ... Читати далі »
Просмотров: 524 | Добавил: Адмін | Дата: 24.11.2010 | Комментарии (0)

Цього, схоже, більшість жителів нашого міста не знає чи просто нехтує своїми обов’язками  з байдужості, попри всі попередження у ЗМІ та з боку правоохоронних  органів. Принаймні тема безприв’язних собак не втрачає своєї актуальності, а з настанням короткого світлового дня у осінньо-зимовий сезон стає справжньою проблемою з потенційною небезпекою для кожного перехожого, надто працівників відповідних служб, які за професійною потребою часто відвідують оселі громадян. До редакції постійно надходять скарги від листонош, працівників РЕМу, які розносять рахунки за спожиту електроенергію, інших службовців, пересічних громадян, які вже неодноразово потерпали від нападів вільно гуляючих домашніх охоронів.
   Ось і днями у черговий раз завітала листоноша центрального відділення із розпачливими скаргами, що стало бу ... Читати далі »
Просмотров: 700 | Добавил: Адмін | Дата: 24.11.2010 | Комментарии (0)

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я  в наступаючому епідсезоні 2010-2011рр. в північній півкулі вірус пандемічного грипу А/H1N1/09-Каліфорнія, як і минулого року, буде домінувати при одночасній циркуляції  вже добре знайомих нам вірусів сезонного грипу. І хоча Міністерство охорони здоров’я України заспокоює -- минулорічна епідемія так званого свинячого  грипу  нинішньої зими не повториться, рівень простудних захворювань буде досить високим і почнеться вже на початку грудня. Цьому сприяє і аномально тепла осінь, і, за інформацією Гідрометцентру України, не менш  температурно нестабільна прогнозована наступаюча зима. Очікується, що середньомісячна температура у грудні становитиме 1-4 морозу, у січні -- 3-6 морозу і в лютому -- 2-5 морозу.
   Це найкращі умови для поширення респ ... Читати далі »
Просмотров: 502 | Добавил: Адмін | Дата: 24.11.2010 | Комментарии (0)

15 листопада 2010 року відбулася чергова зустріч фахівців Носівського РЦЗ та учнів Носівської ЗОШ №1 1-3 ст. Спеціалісти Носівського РЦЗ провели профорієнтаційний захід «Урок дорослого життя» , на якому ознайомили старшокласників із соціальними послугами, які надає служба зайнятості молоді, обговорили умови вибору майбутньої професії, розглянули сучасний ринок праці, презентували робітничі професії.
 Сучасній молодій людині досить складно здійснити вибір професії з урахуванням покликання, нахилів, здібностей через те, що варіантів вибору кар'єри у сучасному суспільстві досить багато, а молоді люди ще не достатньо орієнтуються в особливостях різних професій. З цим пов’язана проблема нестачі кваліфікованих спеціалістів, справжніх майстрів своєї праці, бо молодь шукає легкі способи заробітку, почасти не враховуючи с ... Читати далі »
Просмотров: 620 | Добавил: Адмін | Дата: 24.11.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024