Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Листопад » 25 » У НОВИЙ РІК – ПО КАЛЮЖАХ І ПІД КОТЯЧІ ЗАСПІВИ?
19:15
У НОВИЙ РІК – ПО КАЛЮЖАХ І ПІД КОТЯЧІ ЗАСПІВИ?
Синоптики вже не один рік авторитетно прогнозують глобальне потепління на землі, жахаючи малопривабливими кліматичними змінами, які не обминуть і нашу державу. І, схоже, нарешті їм таки вдалося поцілити, як кажуть, пальцем  в небо – цьогорічне аномально спекотне літо не тільки добре допекло всім, а  й змусило серйозніше задуматися над цим питанням, надто з настанням осені, яка мала стільки сезонів «бабиного літа», що вже й з ліку збилися.
  Втім, це зовсім не означає, що наступаюча зима «відіграється» за несезонне тепло і вже точно вона не буде найлютішою за багато десятиліть, як це обіцяли прогнозисти. Швидше навпаки. Гідрометцентр очікує помірно теплих і примхливих зимових місяців, коли надзвичайно часто  снігопади змінюватимуться дощами, а морози – відлигами.
   Втім, після дощової кінцівки листопада грудень таки порадує на початку сухою погодою з легким морозцем -- в середньому 1-4 градуси і першим снігом. Проте, не надовго. Народний синоптик Володимир Лис говорить, що вже з двадцятих чисел знову істотно потепліє і Новий рік, найімовірніше, цього разу зустрічатимемо без традиційного снігу і в гумових чоботях.
   Подібними будуть і січень та лютий, протягом яких температура не опускатиметься нижче семи градусів морозу, здебільшого залишаючись у межах 2-6 градусів нижче нуля. 
   Тож готуймось до сезону негоди, найсприятливішої  для поширення вірусних респіраторних захворювань, і залишаймось оптимістами за будь-якої погоди, адже кожен сезон має свої плюси, потрібно лиш помічати їх і користуватися нагодою. Приміром, так роблять навіть коти, чиє березневе свято цьогоріч справді немає меж і продовжуватиметься, схоже, всю зиму. Зрештою, це навіть оригінально:  бій курантів у новорічну ніч  прозвучить в унісон котячим заспівам під вікнами. А враховуючи те, що наступаючий 2012 рік пройде під знаком кота, ще й  символічно, добрим прогнозом на удачу та всілякі гаразди в новоріччі. Головне – вірити в це.   

«Носівські вісті» №49(9170)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 659 | Додав: Адмін | Теги: Погода, прогноз, новий рік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024