Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Травень » 26
 1 червня 2010р.
9.30     Збір учасників заходів, формування колони біля приміщення районної гімназії
10.00     Урочисте відкриття свята (міська площа)
10.20   Конкурс малюнку на асфальті,  безпрограшна лотерея, конкурсно-розважальнпа програма, атракціони на міській площі
11.00     Святковий концерт
12.30    Підбиття підсумків конкурсів
13.00   Караоке на міській площі

Просмотров: 502 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2010 | Комментарии (0)

Рейтингам довіряють і ні, але вони є і, очевидно, певною мірою впливають на стан справ, мобілізують і організовують управлінців. Скажімо, в традиційній комплексній оцінці розвитку районів і міст на основі виконання Програми економічного і соціального розвитку, яку здійснює головне управління економіки області, наш район перебував свого часу в числі передовиків. На жаль, вважай, за попередню п’ятирічку всі здобутки і напрацювання розтали, як весняний сніг… Серйозно втрачено в управлінському механізмі та в зв’язку з перереєстрацією ряду підприємств, зокрема й агропромівських, в інших районах.
І все ж із зміною керівництва у виконавчій владі в другій половині минулого року відбулось помітне відродження в економіці й гуманітарній сфері району. Навіть, незважаючи на те, що не працював цукрозавод, вже за моніторингом розвитку в ... Читати далі »
Просмотров: 511 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2010 | Комментарии (0)

Традиція відзначати професійне свято у досліднянців всім колективом народилась давно. Проте не завжди добрі часи переживали досліднянці. Непросто й нині доводиться виживати науковцям, проте тепер справді пощастило з керівником Наталією Миколаївною Буняк.
Це не лише професіонал на своєму місці і прекрасний організатор творчого та виробничого процесів, вона дбає й про культурний відпочинок колективу.
В своє професійне свято -День науки, весь колектив дослідняців фактично за рахунок адміністрації відвідали садибу Тарновського в Качанівці, Ічнянсько го району, прослухавши цікаву екскурсію, а також відзначили свято відпочинком на природі. Відрадно, що на запрошення відгукнулись не лише молоді науковці, а й ветерани станції, які також легкі на підйом. У дружній, невимушеній атм ... Читати далі »
Просмотров: 486 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2010 | Комментарии (0)

"Жінка року" Наталія Буняк підтримала патріотичну ініціативу по створенню пам'ятника воїним - інтернаціоналістам. Першою з громад перерахувала кошти на святу справу Лихачівська сільрада.
 Найщиріше дякуємо шановним Наталії Миколаївні Буняк та Ніні Олексіївні Ковбасі за активну життєву позицію. Обидві жінки - на видноті: вагомими здобутками колективу науково - дослідної станції та сільської громади.. Зокрема, Н.М.Буняк багато зробила по відродженню кращих традицій науковців і виробничників Дослідної , здобутки яких визнані не лише в нашому краї, а й у державі. 500 гривень -- такий внесок досліднянців на благодійний рахунок районної Спілки ветеранів Афганістану 26003301239 код 24838593 МФО 343262 у філії Носівського відділення Ощадбанку,100 гривень -- від працівників Лиха ... Читати далі »
Просмотров: 494 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2010 | Комментарии (0)

У зв’язку з поширенням складної епізоотичної ситуації щодо поширення африканської чуми свиней у Російській Федерації, внаслідок чого  в ТОВ «КФГ» Макаренко» в Кирилівському районі Краснодарського краю загинуло близько ста голів травин та на виконання листа Головного державного інспектора санітарної медицини України, відповідно до наказу Головного державного інспектора ветмедицини «Про посилення державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду щодо недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на територію області», необхідно посилити державний ветсанконтроль  за виконанням заходів щодо недопущення занесення збудника хвороби на територію України, області та району.
  Африканська чума свиней -- висококантагіозна вірусна хвороба, яка протікає блискавично, гостро, безсимптомно й характеризуєт ... Читати далі »
Просмотров: 535 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2010 | Комментарии (0)

Кому-кому, а аграріям, мабуть, найближчий філософський зміст знаменитої літературної фрази про те, що порятунок потопаючих є справою рук самих потопаючих. Втім, можливо, сам Козьма Прутков цього й не говорив, зате наші сільгоспвиробники впродовж багатьох років на власному досвіді переконуються, що тільки від їх власних сил та фінансових, технічних можливостей майже стовідсотково залежить доля вирощуваного ними врожаю, а відтак, і їх власна матеріальна стабільність. Ну, хіба що слід додавши до цього елемент везіння, сприятливої погоди та Божого благословення. Але в жодному разі не покладаючись на допомогу чи бодай якусь підтримку держави. Так ось вже впродовж багатьох років без жодних  державних гарантій по забезпеченню пільговим пальним, насіннєвим матеріалом чи засобами захисту рослин сільгоспвиробники ведуть осінню посівну, вдосталь наслухавшись обіцянок по пі ... Читати далі »
Просмотров: 483 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2010 | Комментарии (0)

Ще одне надзвичайно світле і прекрасне свято додали до свого календаря наші сусіди-бобровичани, започаткувавши новий районний фестиваль родинної творчості «Таланти мого роду». Що ідея вдала і близька багатьом, організатори і численні гості переконалися вже минулого тижня, вперше зібравшись на фестивалі справді дружною родиною, не розрізненою районними межами. І хоч поки що участь в святі взяли талановиті подружжя і цілі сім’ї лише з декількох сусідніх районів -- Козелецького, Ріпкінського, Ніжинського та Носівського районів, віриться, це лиш вдалий старт, адже у кожному місті і селі поміж людьми живе і передається поколіннями вічна українська пісня, є свої таланти, цілі обдаровані династії. 
Є ким пишатися і нашій мистецькій Носівщині, яка на фестивалі була представлена родиною Короваїв зі Шлях Ілліча, котра своїм в ... Читати далі »
Просмотров: 577 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024