Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Травень » 05
Земляки із Києва -- червонопартизанець Артем Олександрович Карась переказав від своєї родини на спорудження пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам 1500 гривень, 200 -- лікар Микола Дмитрович Бондаренко.
На благодійному рахунку Спілки ветеранів Афганістану 26003301239 Код 24838593 МФО 343262 у філії Носівське відділення Ощадбанку України для спорудження пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам уже 16 тисяч 485 гривень 27 копійок.
На цьому тижні патріотичну ініціативу підтримали ветерани праці Іван Івановича Пуха та К. О. Пивоварова відповідно 100 і 30 гривень, підприємець Микола Миколайович Гресь -- 100, нотаріус Роман Борисович Рекуха -- 200 гривень. 675 гривень надійшло від колективу районного відділу культури і 120 -- від управління державн ... Читати далі »
Просмотров: 658 | Добавил: Адмін | Дата: 05.05.2010 | Комментарии (0)

Саме стільки років відділяють нас від тої вікопомної травневої ночі, як змовкли останні постріли фронтових гармат і в наше життя увійшов такий жаданий, вистраждалий та оплаканий гіркими сльозами вдів та сиріт мир. Життя продовжується. Та воно не буде повним без нашої вдячної пам’яті про всіх, хто без вагань поклав на алтар свободи найдорожче -- свою кров, своє здоров’я, своє життя. Юні гуртківці «Поліського джерельця», що вже тривалий час діє при районному будинку творчості школярів постійно ведуть пошукову роботу, беруть участь у всеукраїнських, обласних конкурсах «Герої живуть поруч», «Краса та біль України», а в ці передсвятково-пам’ятні дні зустрічаються з ветеранами війни, очевидцями тих буремних подій, чия молодість пройшла у фронтових окопах, а затим -- на колгоспних полях за трудодні, на заводах і в шахтах. Їхні життя -- то в ... Читати далі »
Просмотров: 621 | Добавил: Адмін | Дата: 05.05.2010 | Комментарии (0)

Триває Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей». Днями журі підбило результати його на районному етапі. Варто сказати, що подібний конкурс, заголовною метою якого є підвищення економічної та правової освіти підростаючого покоління, в тому числі й за рахунок підвищення відповідальності в питання добровільної сплати податків, а також заявити про серйозний творчий потенціал молодих людей, проводиться у нас не вперше, проте нинішній вразив особливо. Й перш за все високою активністю його учасників. Крім того, всі члени журі відзначили надзвичайно якісний творчий та літературний потенціал представлених на їх розгляд робіт податкової тематики, серед яких були художні та літературні твори, вироби декоративно-прикладного мистецтва тощо. До речі, у цьому також переконалися й відвідувачі з числа платників податків, котрі побували в податковій інспекції, де ро ... Читати далі »
Просмотров: 749 | Добавил: Адмін | Дата: 05.05.2010 | Комментарии (0)

Краса сама по собі -- явище дивне й незвичне. Тисячі її уламків розкидані по всьому світу. Вони -- в першому промінні вранішнього сонця, у бризках прибережних морських хвиль, в усмішці кожної людини. Поруч з нами стільки красивих людей. Вродливих зовні, але передусім -- духовно. Так люди, мов сонце, дають світло й тепло, дарують радість. А що вже говорити про наших дітей. Дівчатка, мов розмаїття весняних квіточок, приваблюють своєю тендітністю та красою. Тож недарма у світі вже давно стали популярними сучасні конкурси краси, які, як стверджують професіонали, обов’язково приречені на успіх. У ногу з світом йде життя і в нашій школи. Так нещодавно класовод другого класу Н.В. Тонконог підготувала та провело конкурсно-розважальний відкритий захід для учнів початкових класів «Міні-міс-2010» -- конкурс краси та елегантності, талановитості й чеснот для ще зовсім ... Читати далі »
Просмотров: 974 | Добавил: Адмін | Дата: 05.05.2010 | Комментарии (0)

Мабуть, немає у нас людей, котрі б не чули чи бодай опосередковано не знали про небезпеку такого серйозного захворювання, як сказ. Чули. Знають. І разом з тим ставляться до цієї важливої для нашого регіону проблеми значною мірою безвідповідально. Так, ще під час проведення поминальних днів двадцятирічного мешканця Мрина Юрія П. та п’ятирічну Алінку Г. покусав собака, проте тільки через кілька днів про цю пригоду дізналися фахівці-медики та ветеринари. Та й то тільки завдяки бабусі дівчинки, котра першою забила тривогу та привела дитину в лікарню. Більш ніж дивною виявилася й позиція господині собаки Годунок М.Ю. Не зважаючи на неадекватну поведінку тварини, яка, до речі, наступного дня загинула, жінка не повідомила про цю пригоду відповідні служби чи бодай сільського голову. На жаль, лабораторний аналіз взятих зразків підтвердив наявність у загиблої тварини сказу, тож ... Читати далі »
Просмотров: 511 | Добавил: Адмін | Дата: 05.05.2010 | Комментарии (0)

З настаннім весни розпочалися весняні роботи на полях, опоряджувальні -- на присадибних ділянках, подвір’ях приватних будинків. Проте, на жаль, навіть сьогодні, через шістдесят п’ять років потому, як відгриміли переможні салюти Великої Вітчизняної війни, її смертоносне відлуння продовжує здригати землю. Тільки протягом 2009 року на території Носівського району трапилося три випадки виявлення вибухонебезпечних предметів часів Великої Вітчизняної війни. Так, 12 січня у плосківському піщаному кар’єрі, що за 500 метрів від села, було знайдено артилерійський снаряд калібру 125 мм. Напередодні святкування минулорічного Дня Перемоги мешканець Мрина випадково разом з піском для проведення будівельних робіт завіз «небезпечний» подарунок у вигляді артилерійського снаряда калібру 152 мм. 10 жовтня 2009 року практично в центрі Носівки обабіч асфальтівки по вулиці Ват ... Читати далі »
Просмотров: 612 | Добавил: Адмін | Дата: 05.05.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024