Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Травень » 26 » Носівщина за підсумками першого кварталу - п’ята в області
17:46
Носівщина за підсумками першого кварталу - п’ята в області
Рейтингам довіряють і ні, але вони є і, очевидно, певною мірою впливають на стан справ, мобілізують і організовують управлінців. Скажімо, в традиційній комплексній оцінці розвитку районів і міст на основі виконання Програми економічного і соціального розвитку, яку здійснює головне управління економіки області, наш район перебував свого часу в числі передовиків. На жаль, вважай, за попередню п’ятирічку всі здобутки і напрацювання розтали, як весняний сніг… Серйозно втрачено в управлінському механізмі та в зв’язку з перереєстрацією ряду підприємств, зокрема й агропромівських, в інших районах.
І все ж із зміною керівництва у виконавчій владі в другій половині минулого року відбулось помітне відродження в економіці й гуманітарній сфері району. Навіть, незважаючи на те, що не працював цукрозавод, вже за моніторингом розвитку в 2009 році Носівщина піднялася на дванадцяте місце. Ще обнадійливіший результат за перший квартал нинішнього, 2010-го. За середнім рейтинговим балом на основі виконання Програми економічного і соціального розвитку наш район зайняв п’яте загальне місце в області. 
На колегії райдержадміністрації детально і глибоко за участю активу проаналізовано доробок району у всіх сферах реальних економічного та гуманітарного секторів. Прийнято розпорядження голови РДА, спрямоване на активізацію економічного напрямку діяльності з відповідними дорученнями всім службам і управлінням райдержадміністрації посилити моніторинговий контроль по ряду секторів, зобов’язано також управління економіки з дорученням активізувати співпрацю в усьому з органами місцевого самоврядування. Голова райдержадміністрації І.І. Пугач, виступаючі на колегії вважають, що в району є солідний потенціал для вагоміших результатів і з огляду на низку невикористаних резервів, реальне перевиконання наміченої Програми економічного і соціального розвитку Носівщини. Безперечно, розрахунок на те, що відродить виробничу діяльність Носівський цукрозавод. Актуальній темі поліпшення контролю за прийнятим розпорядженням голови райдержадміністрації, посилення ролі управлінців у виконанні Програми соціально-економічного розвитку району була присвячена також апаратна нарада з керівниками управлінь і служб РДА цього тижня.
-- Може, п’ятого місця з нас досить, чи на перше претендуємо? -- поміркував хтось із керівників з добрим гумором насамкінець.
А чом би й ні? Адже можемо бути й першими, якщо всі закачаємо рукава. 

         «Носівські вісті» №22(9143)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 513 | Додав: Адмін | Теги: змагання, економіка, Носівщина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024