Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Лютий » 16
Незважаючи на багато обмежень у їжі, піст теж може бути досить-таки смачним і корисним. Пропонуємо вам кілька смачних рецептів, які допоможуть урізноманітити ваш пісний раціон.

Пряник "медовий" пісний
Продукти:
1 скл. теплої води, 1 скл. цукру, 2 ст. л. меду, борошна, по 0,5 скл. родзинок і горіхів, 0,5 ч. л. соди, гашеної лимоновим соком або оцтом, ванілін або цедра лимона на смак.
Приготування: 
Склянку теплої води розмішати зі склянкою цукру і медом. Додати просіяне борошно, замішуючи тісто до консистенції густої сметани, покласти по п ... Читати далі »
Просмотров: 1992 | Добавил: Адмін | Дата: 16.02.2010 | Комментарии (0)

Добіг до кінця останній Масляний тиждень. Й хоч в Україні цього року він пройшов під знаком постпрезидентських перегонів, для основної маси населення він все одно залишався прощеним. Бо відгулявши на Масляній по повній, весело та гучно, вже назавтра наставав найдовший та найсуворіший Великий піст. Зустрічали його, розуміючи, що наступні понад сорок днів духовності та очищення душі - то радше милість Божа, а не повинність. Це час прощення тих, хто нас образив і прохання пробачити нас до тих, хто поруч, за завдані неприємності. Бо ж якщо є в душі негатив, образи на когось, важко буде витримати таке випробування. Недарма ж говориться, що до посту треба налаштуватися внутрішньо, замислившись над своїми вчинками, а ще - спробувати утриматися від гніву, ненависті, заздрощів та поганих слів. Озирнімося навколо й подбаймо про тих, кому потрібна допомога і милосердя - і ... Читати далі »
Просмотров: 803 | Добавил: Адмін | Дата: 16.02.2010 | Комментарии (0)

Підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проектів, присвяченого  90-річчя подій Української революції 1917-1921 років. Презентація робіт та вшанування переможців проходило у Музеї української Народної Республіки. Його проводив Український інститут національної пам’яті. Виступаючи перед присутніми, заступник голови цього закладу Владислав Верстюк зазначив, що останнім часом поняття «Українська революція 1917-1921 років» увійшло в академічну науку. Тепер його має усвідомити широкий загал. Саме цій меті якраз і слугував конкурс, на який надійшло понад 250 робіт з більшості регіонів нашої держави - від учнів та вчителів, багато мультимедійних проектів надіслали студенти та викладачі середніх спеціальних та вищих навчальних закладів, не залишилися осторонь конкурсу й громадські організації. Приємно, що не залишився непоміченим і доробок носівчан. Т ... Читати далі »
Просмотров: 763 | Добавил: Адмін | Дата: 16.02.2010 | Комментарии (0)

Якщо у 2008 році на рушничок щастя стало сто шістдесят чотири пари, то у нинішньому своє бажання створити власну родину висловили сто сімдесят одна пара. Причому, для шестидесяти з них це вже була друга спроба облаштувати родинне гніздечко. Більш детальний аналіз свідчить, що коли жінки готові до цього відповідального кроку вже у віці 21-23 роки, то в чоловіків бажання турбуватися про власну родину приходить у віці 23-27 років.
Не зважаючи на доволі прагматичний підхід більшості молодих людей до укладання шлюбу (мовляв, розпишемося, коли буде потрібно), у районі вже тривалий час спостерігається тенденція щодо зростання числа шлюбів у році, який передує високосному. Так, якщо у 1999 році було зареєстровано 264 шлюби, то у наступному високосному - 175; якщо у 20 ... Читати далі »
Просмотров: 852 | Добавил: Адмін | Дата: 16.02.2010 | Комментарии (0)

З шістнадцятого січня в районі розпочинаються збори громадян за місцем проживання. Традиційно на цих заходах керівники територіальних громад, депутати прозвітуються про зроблене ними за рік, обговорять актуальні та насущні проблеми своєї територіальної громади, а також спільно зі своїми сільчанами намітять та затвердять перспективні плани розвитку своїх самоврядних територій.

         «Носівські вісті» №8(9129)

... Читати далі »

Просмотров: 610 | Добавил: Адмін | Дата: 16.02.2010 | Комментарии (0)

За минулий тиждень до Носівського РВ УМВС надійшло 16 заяв та повідомлень громадян.  За всіма ними  негайно здійснювався виїзд слідчо-оперативної групи. При цьому було зафіксовано 1 випадок дрібного хуліганства, три повідомлення про факти порушення закону України «Про вибори Президента України», встановлено три факти смертей громадян без ознак насильницької смерті та три повідомлення про злочини. 
ОБІКРАЛИ МАГАЗИН
Так, 7 лютого по телефону «102» до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в ніч з 6 на 7 лютого невідомі особи проникли у приміщення магазину в селі Іржавець, звідки здійснили  крадіжку товарно-матеріальних цінностей. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка в результаті оперативно-розшукових заходів т ... Читати далі »
Просмотров: 739 | Добавил: Адмін | Дата: 16.02.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024