Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Лютий » 01
Станом на 25 січня 2010 року на території Носівського району було скоєно 6 злочинів загально кримінальної спрямованості, 4 з яких вже розкрито.
За поточний період було виявлено 23 факти появи громадян в громадських місцях в стані алкогольного сп’яніння та 5 фактів вчинення дрібного хуліганства, за якими складено адміністративні протоколи щодо порушення громадського законодавства.
У зв’язку з некомплектом особового складу Носівський райвідділ внутрішніх справ оголошує набір військовозобов’язаних осіб чоловічої статі на заміщення вакантних посад рядового та середнього начальницького складу. Оплата праці -- від 1300 гривень. Вимоги -- освіта повна середня, середньо-спеціальна, базова, повна вища, вік до 30 років, наявність військового квитка, відсутність судимості, належний фізични ... Читати далі »
Просмотров: 626 | Добавил: Адмін | Дата: 01.02.2010 | Комментарии (0)

 Районка вже писала про біду у родині носівчан Кисельових, де тяжко хворіє 14-річний Євген, який потребує термінової дорогокоштуючої операції від якої залежить його життя. На прохання рідних про матеріальну допомогу вже відгукнулись багато жителів Носівщині, зокрема, щира вдячність настоятелю Свято-Троїцької церкви о. Михаїлу та прихожанам, які одними з перших надали посильну матеріальну підтримку, працівникам районного відділу освіти і районної ради, міської школи №1, підприємцям і усім небайдужим людям, які відгукнулися на прохання про допомогу. Сьогодні, аби врятувати життя Євгена, потрібно 25 тисяч гривень. Не залишаймося байдужими, давайте разом подаруємо хлопчику майбутнє.
Кошти на операцію можна перераховувати на рахунок №56757, відкритий в Носівсь ... Читати далі »
Просмотров: 555 | Добавил: Адмін | Дата: 01.02.2010 | Комментарии (0)

Буквально наприкінці минулого року Президент України Віктор Ющенко своїми указами присвоїв звання матерів-героїнь ще п’яти жінкам, які свого часу народили та виховали п’ятьох і більше дітей. Так, цієї почесної нагороди було удостоєно мешканку Лихачева матір десяти дітей Єфросинію Іванівну Тонконог, матір восьми дітей з Червоних Партизан Тетяну Василівну Вовкогон, та жінок, які народили та виховали по п’ятеро дітей - Ганну Іванівну Буток з Лихачева, Світлану Федорівну Бутунець з Дослідної та Ганну Федорівну Бурдінську з Червоних Партизан.

Просмотров: 613 | Добавил: Адмін | Дата: 01.02.2010 | Комментарии (0)

Дві гривні -- саме такого тарифу домагаються нині від влади носівські перевізники -- водії маршрутних таксі. Поки що ця пропозиція на стадії обговорення, однак підприємці налаштовані доволі рішуче. Найпершим та найголовнішим аргументом щодо цього кроку залишається те, що, за словами самих приватних підприємців теперішній тариф -- гривня п’ятдесят копійок -- діє з 2008 року, а відтоді багато що змінилося, і найперше -- подорожчало пальне та запчастини. Найрадикальніші з водіїв маршрутних таксі навіть заявляли, що в разі невиконання цих вимог вони будуть змушені влаштовувати акції протесту. 
 Що ж, до подібних заяв від перевізників носівчанам не звикати. Не став винятком і нинішній похід представників перевізників Віталія Нечеса, Валентина Оксимця та Ігоря Мархая до мерії з ультимативними вимогами негайної зміни дію ... Читати далі »
Просмотров: 611 | Добавил: Адмін | Дата: 01.02.2010 | Комментарии (2)

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін та змінами, внесеними в постанову «Про заходи щодо стабілізації цін за надання послуг та оренду торгових приміщень у торговельних об’єктах, на ринках з продажу продовольчих та непродовольчих товарів в умовах фінансово-економічної кризи», відповідного розпорядження голови ОДА, голова райдержадміністрації І.І. Пугач підписав розпорядження, згідно з яким норматив рентабельності для підприємств, організацій та установ за надання ними в оренду своїх торгових приміщень (площ), торговельно-технологічного та холодильного устаткування у торговельних об’єктах, на ринках з продажу продовольчих та непродовольчих товарів не повинен перевищувати двадцяти відсотків.
Просмотров: 586 | Добавил: Адмін | Дата: 01.02.2010 | Комментарии (0)

Впродовж січня -- лютого Південно-Західна залізниця проводить вже традиційний місячник по попередженню безквиткового проїзду по станції Носівка.
За день лише наша станція обслуговує понад три тисячі пасажирів. А ось квитків за цей же час продається в середньому 140! Лише за січень нинішнього року кількість проданих квитків зменшилася проти відповідного минулорічного періоду на 45%. І це при тому, що вартість квитка до найближчої станції становить 3 грн. 10 коп., а від Носівки до Києва -- трохи більше десяти гривень. До того ж залізничниками розроблена ціла система зацікавлення пасажирів, зокрема, абонементні квитки, квитки вихідного дня тощо, вартість яких дорівнює сумі сплачених чергових чотирьох гривень контролерам у вагоні.
Просмотров: 762 | Добавил: Адмін | Дата: 01.02.2010 | Комментарии (0)

Репліка з уроком на завтра
Уже всім очевидно, що перед цьогорічною зимою ми виявились не лише безпорадними. Звикли до тепліших, малосніжних, а нині – стихія за стихією. Може, це стане добрим уроком для органів влади, служб, щоб до наступної холодної пори готуватись ретельніше: потурбувались не тільки про придбання необхідної техніки для дорожньої й комунальної служб, а й про створення необхідного запасу суміші на приборкання ожеледиці.
 Ось і в цьому році, як говориться, з горем пополам упорались із сніговими переметами. Задовільно? Оцінка висока, навіть судячи із стану головних вулиць міста, на яких нині вистрибують у коліях і льодових вибоїнах автомобілі. Ще гіршою склалась ситуація із приборкання ожеле ... Читати далі »
Просмотров: 580 | Добавил: Адмін | Дата: 01.02.2010 | Комментарии (2)

Традиційно пам’ятно відзначила Носівщина одне з найсимволічніших свят, нерозривно пов’язаних з історією України -- День Соборності. Цей день, який  символізує в собі об’єднання України по два береги Дніпра, як жодне інше свято,несе в собі глибинну суть єднання укранців у віках, цілісність народу, як нації, єдиної сили і волі, який здатний бути будівничим і першопроходцем, надійним захисником і керманичем своєї стражденної, але незламаної України-матері. Про це говорили у своїх виступах зі сцени районного будинку культури голова райдержадміністрації І.І. Пугач, заступник голови районної ради М.П. Павленко, міський голова О.М. Балінець, підкреслюючи актуальність і важливість духу соборності в согоденні, надто роблячи нині черговий, важливий крок у майбутнє, обираючи курс за яким далі підемо без права на помилки і протиріччя ... Читати далі »
Просмотров: 586 | Добавил: Адмін | Дата: 01.02.2010 | Комментарии (0)

Просмотров: 578 | Добавил: Адмін | Дата: 31.01.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024