Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Лютий » 1 » Слизько!
20:53
Слизько!
Репліка з уроком на завтра
Уже всім очевидно, що перед цьогорічною зимою ми виявились не лише безпорадними. Звикли до тепліших, малосніжних, а нині – стихія за стихією. Може, це стане добрим уроком для органів влади, служб, щоб до наступної холодної пори готуватись ретельніше: потурбувались не тільки про придбання необхідної техніки для дорожньої й комунальної служб, а й про створення необхідного запасу суміші на приборкання ожеледиці.
 Ось і в цьому році, як говориться, з горем пополам упорались із сніговими переметами. Задовільно? Оцінка висока, навіть судячи із стану головних вулиць міста, на яких нині вистрибують у коліях і льодових вибоїнах автомобілі. Ще гіршою склалась ситуація із приборкання ожеледиці. Люди ковзались, ідучи на виборчі дільниці, падали на автозупинках, травмувалися. До речі, з травмами і пошкодженнями звернулося до лікарів понад 100 чоловік. Така ситуація продовжувалась, вважай, весь попередній тиждень і тільки в п’ятницю, 22 січня, шляховики й комунальники виїхали з піском на дороги й тротуари, хоч у центрі Носівки більш-менш убезпечили людей від травм…
 Схаменулися, нарешті, в міськраді, служби, подумаєте, прислухались до гострих нарікань носів чан і гостей? Ні, як у хибну звичку увійшло, знову довелось прихиляти до своїх обов’язків міськрадівців, служби голові адміністрації Іван Пугач. Як говориться, після останнього його попередження ще в п’ятницю вранці, нарешті, з’явився пісок на тротуарах міста, частково – на дорогах.
 Про повну бездіяльність очільників міської влади вже не раз говорилось і повсякчас говориться й, зрештою, надокучили усім ці балачки, що називається, до нудоти. Й тому в громадськості міста до районної влади одне прохання -- частіше й активніше прихиляти до роботи виконавчий апарат міськради, щоб не досиджували до завершення виборчого терміну, а бодай в екстремальних, як нині, умовах, виконували свої обов’язки і зобов’язання. Зокрема, і з огляду на те, що півзими ще попереду.
 О. НЕСТЕРЕНКО.
 П. С. Певна річ, при цьому не знімається відповідальність за слизькі підходи і сходи до установ і організацій, закладів торгівлі тощо, з їх керівників, підприємців. Але їм мали уже теж нагадати батьки міста. І останнє. Після відомого масового обурення киян -- у столиці, обласному центрі рішуче піднялися на боротьбу з льодом. Може, й ми згадаємо про санітарний день на тижні, який ніхто не відміняв?!

          «Носівські вісті» №5(9126)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»


Переглядів: 581 | Додав: Адмін | Теги: травма, слизько, лід | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Пиздоватий  
а міськрада мабуть тільки про бідних таксистів думає... як би його тариф у три гривні пропхнути...

1 Пиздоватий  
А міськрада мабуть тільки за бідолашних маршрутчегів переживає... як би його тарив гривні три пропхнути

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024