Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Лютий » 16 » Служба «102» повідомляє
20:00
Служба «102» повідомляє
За минулий тиждень до Носівського РВ УМВС надійшло 16 заяв та повідомлень громадян.  За всіма ними  негайно здійснювався виїзд слідчо-оперативної групи. При цьому було зафіксовано 1 випадок дрібного хуліганства, три повідомлення про факти порушення закону України «Про вибори Президента України», встановлено три факти смертей громадян без ознак насильницької смерті та три повідомлення про злочини. 
ОБІКРАЛИ МАГАЗИН
Так, 7 лютого по телефону «102» до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в ніч з 6 на 7 лютого невідомі особи проникли у приміщення магазину в селі Іржавець, звідки здійснили  крадіжку товарно-матеріальних цінностей. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка в результаті оперативно-розшукових заходів того ж дня встановила причетність до крадіжки двох місцевих мешканців. По даному факту порушено кримінальну справу.
ЗАБРАЛИ КАРТОПЛЮ
8 лютого  до чергової частини райвідділу міліції надійшла письмова заява від мешканки Носівки Ш. про те, що протягом минулого тижня  у погребі її господарського обійстя «похазяйнували» невідомі особи, здійснивши звідти крадіжку  овочевих припасів. По даному факту проводиться перевірка.
ПРОДОВЖУЮТЬ ДЕМОНТУВАТИ «КОСМОС»
8 лютого  до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи здійснили  демонтаж металевих конструкції в одному з нежитлових райцентрівських приміщень, а саме, у колишньому кінотеатрі «Космос». Проводиться перевірка.
  Від редакції: Звичайно, правоохоронці мають знайти невідомих «брухтокрадів». Втім, виникає інше питання. З огляду на те, що тільки впродовж останніх кількох років  це горезвісне приміщення  кілька разів передавалося з рук в руки, й навіть тепер, маючи конкретного господаря, залишається безгоспним, сама по собі крадіжка, можливо,  не така вже й вартісна. Тим більше, що вона вже не перша на цьому об’єкті, де вже вкрали все, що тільки можна, починаючи від вікон  та дверей, від стільців та підлоги в глядачевому залі й до елементарних вітрин та сходових  прольотів. Інша справа, що відсутність металевих конструкцій вже незабаром може стати причиною обвалу перекриттів даху чи стін, або й призвести до ще більшого горя - каліцтва чи смерті когось із випадкових перехожих. Благо, приміщення кінотеатру у самісінькому центрі міста. То, може,  досить вже міській владі закривати очі на очевидне - не бачити у себе під носом потенційно небезпечного об’єкта й таки змусити його господарів якщо вже не відремонтувати колишній кінотеатр чи спорудити на його місці іншу новобудову, то принаймні зобов’язати демонтувати, від гріха подалі, цю загальноміську біду.

          «Носівські вісті» №8(9129)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 744 | Додав: Адмін | Теги: служба 102 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024