Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Жовтень » 26
Розпорядженням голови райдержадміністрації начальником фінансового управляння Носівської районної державної адміністрації  призначено ПАЗУХУ Валентину Іванівну.
 Днями голова райдержадміністрації І. І. Пугач представив її в колективі. Хоч, власне, Валентину Іванівну добре знають у рідному фінуправлінні більш як за двадцять років роботи. Досвідчений фінансист з талантом організатора, В. І. Пазуха гідно перейняла естафету головного фінансиста району від своєї старшої колеги М. І. Самбур, яка пішла на заслужений відпочинок.
  Добра, здоров’я і родинного затишку Вам, Маріє Іванівно, а Валентині Іванівні і її колегам – успіхів у праці і гідного поціновування трудівничого сумління.
  Із досьє редакції.
  Пазуха В.І. народилася 15 березня 1965 року  в селі Бруківка Ніжинського району. У 1986 році закінчила  Київський інститут народн ... Читати далі »
Просмотров: 602 | Добавил: Адмін | Дата: 26.10.2009 | Комментарии (0)

Другу осінь -- пустка на цукрозаводському подвір’ї й під’їздах до підприємства. Намарне говорити про колишню славу Носівщини бурякосійної і понад вікову  історичну гордість – завод, який по праву вважався флагманом солодкої галузі не лише нашого краю. Цю славу втратила вже й держава, передавши підприємства в приватні руки. Нерідко вони дісталися легковажним господарям, як у нас. На фоні кризових явищ в українській економіці дворічна зупинка Носівського цукрозаводу, вже тепер очевидно, наближала його до гіркої долі багатьох і багатьох в Україні, які були вирізані на брухт. Практично до цього були морально готові й у Носівці. Хоч надія іще залишалась. На людину, ім’я якої в багатьох на вустах, --  Івана Куровського.
  Впродовж двох років міжсезоння, яке затягнулося, цукровари, які лишились без роботи, жили , швидше з бажаним -- чутками й сподіваннями н ... Читати далі »

Просмотров: 784 | Добавил: Адмін | Дата: 26.10.2009 | Комментарии (0)

З початку 90-хроків минулого століття Макіївці будують свій храм. Нелегко, переважно на пожертвування прихожан. Основний обсяг робіт виконаний в останнє п’ятиріччя, як настоятелем став о. Володимир, а поруч із громадою і меценатською допомогою керівник місцевого господарства Микола Фенюк. І ось всі роботи завершено. 14 листопада, в день святих Кузьми і Дем’яна відбудеться освячення храму, на яке громада запрошує всіх,  хто був поруч впродовж багатьох років з макіївцями, сприяючи здійсненню їх мрії – відродженню Божої обителі.
«Носівські вісті» №43(9111)
Просмотров: 565 | Добавил: Адмін | Дата: 26.10.2009 | Комментарии (0)

З 23 по 28 вересня у Ялті проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів 1992 року народження та менших. У складі збірної області у ньому брав участь і вихованець Носівської ДЮСШ Богдан Лисенко (тренер М.І. Тертишник). Приємно, що виступ нашого юного земляка й цього разу не залишився без уваги фортуни -- у штовханні ядра з результатом 16 метрів 98 сантиметрів Богдан п’яте почесне місце серед найсильніших спортсменів України.
У скарбничку команди
У Чернігові відбулися змагання розиграшу Кубка області з легкої атлетики. Серед інших команд-учасниць наші спортсмени зайняли четверте місце. Найбільшу кількість очок в скарбничку команди внесли Олександр Шевцов та Ярослав Чайка, які відповідно стали другими у штовхання ядра та метання списа. Треті призові місця у штовхання ядра та бігу на сто метрів вибороли Олександр Прядко та Ольга Пасіка. До речі, Оля також була ... Читати далі »
Просмотров: 647 | Добавил: Адмін | Дата: 26.10.2009 | Комментарии (0)

Приємно, що і в нинішньому році Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності завчасно потурбувався про святкові подарунки дітям.Орієнтовна вартість дитячого новорічного подарунку в розмірі до 17,50 грн. Новорічні подарунки призначені для дітей віком до 14 років, які є членами сімей застрахованих осіб. Для повного та своєчасного забезпечення дітей новорічними подарунками керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємців просимо терміново подати заявки до Козелецької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду на отримання новорічних подарунків, де треба зазначити їх кількість. Заявку підписує керівник, головний бухгалтер і голова комісії (уповноважений) із соціального страхування і завіряють печаткою.Приватні підприємці, які зареєстровані в дирекції (особисто) надають іще копію свідоцтва про народження своєї дитини. Подарунки Вам втідаду ... Читати далі »
Просмотров: 638 | Добавил: Адмін | Дата: 26.10.2009 | Комментарии (0)

В одному з попередніх номерів районки прочитав статтю В. Соломахи «У подорож за інфарктом…» і погодився з кожним словом автора, бо для мене, ветерана Великої Вітчизняної війни, також кожен приїзд на дорогу серцю Носівщину щоразу затьмарюється проїздом в міському транспорті. Мало того, що пільги, встановлені законом, тут чомусь не діють, хоч їх ніхто не відміняв, так ще й культура обслуговування пасажирів на надзвичайно низькому рівні. Повірте, до сліз прикро нерідко вислуховувати від водія грубощі, коли заходить мова про пільговий проїзд. Мовляв, скажи, діду, спасибі, що взагалі возимо (до слова, часто стоячи, бо набиваються «газелі» щоразу битком, а це теж порушення і дуже небезпечне, якщо дійде справа до аварійної ситуації). Але ж, панове, беретеся ви за цю справу добровільно і не на «вільних хлібах» таксиста трудитеся, встановлюючи свої права. ... Читати далі »
Просмотров: 533 | Добавил: Адмін | Дата: 26.10.2009 | Комментарии (0)

Нещодавно відбулися вибори учнівського президента в Носівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Було шість кандидатів на пост учнівського президента. Всі вонипредставили свої передвиборчі програми, велася широка агітація. Голосування було таємним під прискіпливим поглядом спостерігачів. І ось підсумок: більшістю голосів у шкільних виборах президента учнівського колективу було обрано відмінницю навчання, активістку, шкільну поетесу, музиканта-піаніста Марину Скрипчинську.
  На шкільній лінійці новообраний учнівський президент прийняв присягу перед  усім учнівським колективом. І невдовзі парламент разом з новим президентом включився в активну роботу. Вже проведено акцію «Від серця до серця», в ході якої учні Носівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2  збирали пожертвування на лікування хворого учня Носівської ЗОШ №1. Зібрано 436 грн.
Комісія учнівського парламенту веде акти ... Читати далі »
Просмотров: 626 | Добавил: Адмін | Дата: 26.10.2009 | Комментарии (0)

Таке ганебне явище як корупція, в умовах сьогодення залишається тим чинником, що підриває авторитет нашої держави на світовій арені, руйнує основні засади демократичного суспільства та конституційного ладу України.
В Управлінні Служби безпеки України в Чернігівській області діє спеціальний підрозділ з боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Оперативники цього відділу за останні роки виявили чимало порушень чинного законодавства з боку посадових осіб органів місцевого самоврядування, військовослужбовців, державної виконавчої служби, працівників правоохоронних та контролюючих органів.
Важливою складовою боротьби з корупцією є допомога громадськості, тож щоб громадяни мали можливість сприяти правоохоронцям, в Ніжинському міськвідділі Управління СБУ в Чернігівській області діють телефони довіри: (231)2-25-37 та (231)2-36-10. Керівник під ... Читати далі »
Просмотров: 559 | Добавил: Адмін | Дата: 26.10.2009 | Комментарии (0)

Під такою назвою напередодні початку осінніх канікул в першій міській школі вчитель початкових класів Н.С. Віриченко провела відкриту виховну годину для учнів молодших класів, спрямовану на повторення основних правил поводження на дорозі та в транспорті. Діти у віршованій формі озвучили правила вуличного руху та інсценували дорожні пригоди, на прикладах яких вчилися аналізувати найпоширеніші помилки на дорозі, аби в реальності уникати їх. Докладніше і вже з професійної точки зору доступно і в ігровій формі розширив знання дітей у цій сфері запрошений гість заходу інспектор ДАІ В.Л. Федоренко. А перед старшокласниками з цією ж темою виступив начальник ДАІ В.В. Безручко.
Слід відмітити, зустрічі з представниками служб першої необхідності вже увійшло в добру традицію нашої школи. І педагоги, і батьки відмічають високу ефективність такого методу навч ... Читати далі »
Просмотров: 784 | Добавил: Адмін | Дата: 26.10.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024