Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Жовтень » 19
 Передплата-2010
Цьогорічну передплату поштовики оголосили найраніше – із 1 вересня. Отже, й завершуватимуть, не зволікаючи, останнім місяцем року.
  Не відкладайте й передплатіть свої улюблені видання. Сподіваємось, не розчарувались і в своєму, найріднішому, -- «Носівських вістях» -- газеті для вас і про вас, яка супутником і помічником стане у школярських буднях дітей, співрозмовником і добрим другом вам, додасть затишку ц тепла в самотності ветеранам, енергії й дужості крил – молодим.
  Будьте з «Носівськими вістями», шановні земляки!
Просмотров: 528 | Добавил: Адмін | Дата: 19.10.2009 | Комментарии (0)

Організація прийому громадян на місцях вже не перший рік є одним з важливих напрямків у роботі виконавчої влади. Адже під час проведення виїзних приймалень в людей є можливість звернутись із своїми проблемами до компетентних осіб безпосередньо за місцем проживання, не виїжджаючи із села. Водночас така форма зв’язку із жителями сіл полегшує й роботу райдержадміністрації. Все це створено для забезпечення потреб населення, задоволення їхніх звернень, для покращення взаємодії районної державної адміністрації та сільських територіальних громад у вирішенні назрілих питань. Так, скажімо, керівників району під час виїзної приймальні у Плосківській раді, перший заступник голови РДА Людмила Кириченко, керуюча справами РДА Світлана Андрусенко побували у місцевому ФАПі, відвідали низку соціальних закладів -- місцевий будинок культури, дитячий садок та школу, сільські заклади торгівлі, в ході чо ... Читати далі »

Просмотров: 600 | Добавил: Адмін | Дата: 19.10.2009 | Комментарии (0)

Приємний подарунок до цьогорічного Першовересня зробив для Плосківської школи місцевий підприємець Микола Вєрченко, подарувавши комплект парт та стільців в один з класів. До речі, підприємець був не єдиним, хто цього річ сприйняв шкільні проблеми як свої, власні. Так, окрім батьківських внесків, свого часу дві тисячі гривень були виділені на ремонт та підготовку школи до нового навчального року народним депутатом Іваном Куровським, ще п’ять надійшли від агрофірми „Носівка-агро”, яка орендує земельні паї місцевих жителів.  Втім, на жаль, навіть такі здавалося б, немалі кошти не вирішують найголовнішої на сьогодні шкільної проблеми – ремонту даху, опалювальної системи та заміни вікон, на відновлення яких потрібно не менше 200 тисяч гривень.

... Читати далі »

Просмотров: 641 | Добавил: Адмін | Дата: 19.10.2009 | Комментарии (0)

Минулої неділі у тирі біля урочища Жовтень гриміли вибухи. Не військові чи навчальні. Групою піротехніків аварійно-рятувальної частини АРЗ служби піротехніки ГУ МНС України в Чернігівській області того дня було знешкоджено артилерійський снаряд 152 мм, знайдений у придорожній смузі майже в центрі міста буквально напередодні. Залишений тут ще з часів Великої Вітчизняної війни чи занесений кимсь з „шукачів” пригод чи чорного металу, за оцінками емчеесників, він міг вибухнути будь-якої миті. Втім, трагедії, на щастя, не сталося, оскільки і сапери, і правоохоронці, яким довелося його охороняти від зайвих цікавих, спрацювали чітко та професійно.
 
Просмотров: 568 | Добавил: Адмін | Дата: 19.10.2009 | Комментарии (0)

Про це повідомив редакцію головний спеціаліст відділу Держреєстру виборців у районі Владислав Пуха. Звернулися з уточненнями у відділ на Центральну, 13 трохи більше 190 осіб із майже 27,8 тисячі загального списку виборців. До речі, до всіх працівники відділу звернулися письмово, але носів чани поки що не поспішають завітати з паспортом чи зателефонувати за тел. 2-20-12. Уточнити свої персональні дані можна і потрібно зараз, нагадує Владислав Пуха з колегами, аби не створити собі проблему, якщо завітаєте на виборчу дільницю.

        ... Читати далі »

Просмотров: 594 | Добавил: Адмін | Дата: 19.10.2009 | Комментарии (0)

 Вже майже п’ятиріччя честь солодкої марки на Носівщині достойно тримає кондитерська фабрика «Десна», чия фірмова продукція -- вівсяне печиво, а  віднедавна і пряники за цей час встигла знайти немало своїх прихильників не тільки у нашому районі, а й по всій Україні.  А ще, мабуть, таки невипадково й символічно, що нове підприємство продовжило «смачну» історію й кращі традиції приміщення колишнього хлібзаводу, свого часу ожививши його цехи новим витком виробничої потужності, хоч і дещо іншого спрямування, проте затребуваної у населення не тільки прекрасними смаковими властивостями, асортиментом, а й доступною ціною. І нині, попри те, що на прилавках магазинів міста продукції деснянців і сьогодні не знайти, постійних покупців у підприємства не бракує, адже більшість бажаючих поласувати його солодощами добре знають дорогу до фабрики, ... Читати далі »
Просмотров: 661 | Добавил: Адмін | Дата: 19.10.2009 | Комментарии (0)

Відповідно до наказу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти від 25.09.2009 року № 620 «Про порядок проведення пробного тестування у 2010 році» пробне тестування буде організоване таким чином:
1. Метою ПТ є ознайомлення з процедурою проведення пробного тестування осіб, які виявили бажання вступати до ВНЗ.
2. Особи, які виявили бажання взяти участь у пробному тестуванні, можуть ознайомитись з наказами Міністерства освіти і науки України від 29 травня 2008 року № 478 «Про затвердження Положення про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників системи загальної середньої освіти», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 червня 2008 року за № 522/15213, від 20 жовтня 2008 року № 946 «Про затвердження Змін до Положення про проведення пробного незалежного оцінюва ... Читати далі »

Просмотров: 583 | Добавил: Адмін | Дата: 19.10.2009 | Комментарии (0)

Минулої п’ятниці відбулася зустріч членів призовної комісії та представників військового комісаріату з юнаками, які з осіннім призовом поповнять лави українських збройних сил та їхніми батьками. Не секрет, що ставлення до армійської служби у багатьох, й, зокрема, у самих новобранців та членів їхніх сімей, на жаль, неоднозначне. Адже не зважаючи на те, що останнім часом дедалі більше юнаків  висловлюють своє бажання поповнити лави української армії, стати військовослужбовцем, яких армійська служба приваблює перш за все бажанням досягнути особистих життєвих висот, часом страх перед невідомістю, занепокоєність морально-психологічним кліматом у деяких армійських колективах, низька матеріально-технічна база, високі вимоги до фізичної та військової підготовки призовників та не облаштованість солдатського побуту нерідко малюють в уяві багатьох майбутніх солдат досить непривабливі к ... Читати далі »
Просмотров: 538 | Добавил: Адмін | Дата: 19.10.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024