Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Жовтень » 19 » ПЕЧИВО І ПРЯНИКИ НА БУДЬ-ЯКИЙ СМАК
17:15
ПЕЧИВО І ПРЯНИКИ НА БУДЬ-ЯКИЙ СМАК
 Вже майже п’ятиріччя честь солодкої марки на Носівщині достойно тримає кондитерська фабрика «Десна», чия фірмова продукція -- вівсяне печиво, а  віднедавна і пряники за цей час встигла знайти немало своїх прихильників не тільки у нашому районі, а й по всій Україні.  А ще, мабуть, таки невипадково й символічно, що нове підприємство продовжило «смачну» історію й кращі традиції приміщення колишнього хлібзаводу, свого часу ожививши його цехи новим витком виробничої потужності, хоч і дещо іншого спрямування, проте затребуваної у населення не тільки прекрасними смаковими властивостями, асортиментом, а й доступною ціною. І нині, попри те, що на прилавках магазинів міста продукції деснянців і сьогодні не знайти, постійних покупців у підприємства не бракує, адже більшість бажаючих поласувати його солодощами добре знають дорогу до фабрики, де можуть придбати печиво за ціною виробника. Щоправда, останнім часом вона теж підвищилася, однак з огляду на непрості часи економічної скрути, які таки не обійшли і «Десну», подорожчання продукції закономірне  і разом з тим у межах мінімального, продовжуючи утримувати продукцію на рівні доступному для всіх верств населення.
    Не зменшився і асортимент солодощів, якими фабрика безперебійно продовжує наповнювати вітчизняний ринок кондитерських виробів.  Крім вже  традиційних семи видів вівсяного печива, налагоджено також  виробництво пряників чотирьох видів -- з медом, шоколадних-нових, ніжних та янтарних. На їх виготовленні повністю задіяна нова, друга лінія виробництва і сьогодні з майже чотирьох тонн продукції, яку фабрика випускає за добу, пряники складають половину -- в межах двох тонн. Про це дбають чотири зміни під досвідченим керівництвом майстрів С.П.Гончар, С.Г.Соловей, Т.М.Веременко та В.В.Моцак.
    З такими вагомими результатами підприємство підходить до свого першого ювілею, встигнувши не тільки завоювати й закріпити за собою репутацію виробничої марки високої якості, утвердитися на ринку збуту, як надійний партнер-поставщик для оптових закупівельників, серед яких і такі великі супермаркети, як «Фоззі» та «Велика кишеня», а й взяти впевнений курс на подальший розвиток, зокрема  і в розширенні асортименту продукції.
  Чим не привід напередодні професійного свята підняти святковий келих, розділивши відчуття заслуженої гордості за пройдений непростий шлях і здобуті вершини на всіх 60 працівників фабрики, які цілодобово своїм професіоналізмом, неспокоєм, трудівничою наполегливістю творять солодке і смачне диво під маркою кондитерської фабрики «Десна».
Т.ДАНІШ.

        «Носівські вісті» №42(9110)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 661 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024