Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2010 » Квітень » 21
У минулому році діяльність Козелецької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності була спрямована на забезпечення тих першочергових завдань, які покладені чинним законодавством на всі робочі підрозділи Фонду, а саме: збір та акумуляцію внесків на загальнообов'язкове державне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням; здійснення матеріального забезпечення та надання соціальних послуг, а також здійснення контролю за правильним нарахуванням, своєчасною сплатою страхових внесків та забезпечення цільового використання коштів загальнообов'язкового державного соціального
страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням.
Слід відмітити, що як в цілому по державі, так і по регіонах, значне зниження ділової активності господарюючих суб'єктів майже в усіх галузях економіки не могло не позначитися на кількісних і якісних показниках життєдіяльності Кризя, про яку ми щодня чуємо, на жаль, в першу чергу торкнулася людського фактора. Це і скорочення робочих місць на підприємствах, зменшення оплати праці і, як наслідок, зниження життєвого рівня населення. Про це свідчать і основні показники в діяльності нашого Фонду на регіональному рівні.
Так, станом на початок нинішнього року в Козелецькій мі ... Читати далі »
Переглядів: 402 | Додав: Адмін | Дата: 20.04.2010

Тиждень
З кожною весною щораз, ніби відроджуєшся душею, молодшаєш і, навіть, дитинішаєш при народженні скромних першоцвітів, які намагаються прикрасити ще не зовсім зігріту від зими землю. Вона, однак, уся проснулася, завбачивши набубнявілі бруньки, з котрих ось-ось вигулькнуть на білий світ листочки чи квіти…
Душа святкує заодно з природою, надто, серцем обійнявшись і поручкавшись з Великоднем, його одвічними цінностями. Вони вкотре спонукають задуматись знов і знов про наші обов’язок і відповідальність перед природою. Її, свого часу, проповідник і гуманіст о. Олександр Мень порівняв із іконою. І точнішого визначення для характеристики народного ставлення до природи -- не знайти.
 Водночас, навіть, не роззираючись, переконуєшся вкотре, яка вона зовсім беззахисна і не така вже й вічна та всесильна. Надто, бачачи на кожному кроці руйнівні наслідки діяльності людей в найелементарнішому, не згадуючи про низку глобальних бід.
Чорним привидом не тільки над нашим краєм вже понад два десятки літ Чорнобильська трагедія. А ще висить Дамокловим мечем потепління клімату, забруднення атмосфери й пов’язане з цим виснаження озонового шару, винищення покриву землі й зменшення видового різноманіття флори і фауни тощо.
Як не прикро, все ж так і не засв ... Читати далі »
Переглядів: 540 | Додав: Адмін | Дата: 20.04.2010

теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024