Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2010 » Лютий » 22
На сільських сходах 
Протягом вже чималої кількості останніх років традиційні збори Селищанської сільської громади проходять під незмінним знаком протистояння: з сільською владою, керівництвом місцевих агроформувань, зрештою, між собою, у вічному пошуку крайніх і винних, на кого можна скинути заважке коромисло спільних прорахунків і проблем. Із року в рік мандруючи такими хащами встигли вже добре притомитися душами, збайдужіти і зневіритись навіть в речах елементарних, посильних кожному, проте, нині чомусь непотрібних, як обов’язок кожного бути господарем свого села, пам’ятаючи, що добросусідство і єднання громади -- таки велика сила навіть при повсюдному фінансовому зубожінні. Натомість і на цьогорічний свій схід сходилися помітно неохоче, з очевидними намірами більше послухати виступаючих, відбути чергу, ніж нарешті дійти спільного взаємовигідного консенсусу у багатьох і багатьох питаннях, які дошкульно б’ють щодня у селі колись процвітаючому і не настільки віддаленому від районного центру, аби нині балансувати на обніжку цивілізації. 
 Зрештою, цієї зими і селищанці, а надто, жителі Киселівки та Роздольного таки сповна відчули себе справді загубленими у лісах, потонувши у кучугурах і заносах, від яких у повній мірі, швидше за все, їх звільнить лише весна. Більшість вулиць Селища так і залишаються нерозчищеними, до двох малих сіл сільсько ... Читати далі »
Переглядів: 446 | Додав: Адмін | Дата: 22.02.2010

Тиждень
«Легко снить себе стратегом, якщо бій у стороні». Не пригадую, ким, а таки влучно сказано, зокрема, полемізуючи з теми розумниками, які не стомлюються упереджено коментувати радянську історію з участю військ колишньої держави у Афганській війні. Коментуючи віддалені в часі події, не абстрагуючись, а то й не розуміючи всієї справжньої правди їх історичних обставин та не звідавши болю, трагедій, які пережили вони, воїни-інтернаціоналісти.
 Щойно, за календарною датою, ми відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і воднораз – двадцять першу річницю виведення радянських військ із Афганістану. На високому офіційному рівні – столичному, обласному – ця подія була в центрі уваги вищих державців і очільників влади. У нас пройшла непоміченою, напевне, й із огляду на те, що дата не ювілейна, минулорічне двадцятиліття було гідним. А всьому пояснення, вважаю, -- наша бідність, хай незначні кошти, а все ж мали шукати і громадська організація воїнів-інтернаціоналістів, і органи влади, аби хоч щонайскромніше організувати пошанівок наймолодшого покоління ветеранів і їх родин. Все ж це у виправдання, бо далебі, хоч на мітинг, хоч на урочисте засідання все-таки могли спромогтися. Це – без докорів нікому. Хіба що собі, що не ... Читати далі »
Переглядів: 494 | Додав: Адмін | Дата: 22.02.2010

теги
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024