Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2009 » Вересень » 15
   Не знаю, як кому, а мені кожні наступні відвідини Мринського управління підземного зберігання газу завжди лише додають впевненості у надійності нашої вітчизняної  газотранспортної мережі. Ось і цього разу завітавши сюди напередодні їхнього професійного свята вже від прохідної відзначила якусь незриму стабільність та розмірений темп виробничого життя, ділову впевненість цього колективу у завтрашньому дні свого підприємства. Вони – у чистоті на впорядкованості усієї, до речі, немаленької території з дбайливо доглянутим фруктовим садом, у світлих та просторих приміщеннях, котрі швидше схожі на сучасні ділові офіси, ніж на виробничі цехи, у планомірній роботі по реконструкції та оновленню адміністративного корпусу. Зрештою,  вони навіть у цілому ряді сучасних авто на стоянці, якими працівники щодня приїздять на зміну... 
   - Мабуть, ми й справді дожили до того часу, коли автомобіль з предмета розкоші перекочував у засіб пересування, - усміхається на мою репліку начальник управління Микола Петрович Малинський. – А якщо серйозно, то заробітна плата у нас і справді, мабуть, найвища у районі. Втім, люди її не просто отримують, а справді заробляють. Судіть самі: до початку нового опалювального сезону ще майже місяць, а ми вже практично завершили роботи по закачуванню газу до сховища. Цих запасів достатньо, щоб споживачів не лихоманило з приводу того, буде їхня зимівля теплою чи ні. До речі,  не зважаючи на минулорічні ... Читати далі »
Переглядів: 574 | Додав: Адмін | Дата: 15.09.2009

Дзвінок у редакцію
За будь-яких штормів на владних олімпах, кризових відпливів чи припливів у економіці й соціальній сфері, пересічні громадяни живуть і найбільше переймаються буденним, насущним. Воно найближче серцю й найреальніше перед очима, адже якщо політичні полеміки й великі проблеми світу великих грошей і можливостей лиш на обріях спостереження звичайного українця, то все більш «агресивні» ціни в магазинах, тарифи за побутові послуги, що ростуть швидше, ніж за періодами дощів гриби і повсюдне багатопроблем’я в елементарному, починаючи від засмічених вулиць і до набагато складнішого засмічення душ байдужістю і пасивністю -- багаж, який з кожним днем все більше обтяжує руки й пригнічує душу.
    Зовсім невеликий наш район у масштабі всеукраїнському, проте турбот і проблем у ньому  --огром, можливо, зовсім не значущих для вищих ешелонів влади, однак далеко не дріб’язкових для кожного, хто живе на Носівщині. Не всі вони у межах можливостей однієї окремо взятої людини і навіть подекуди громади, не всі однозначні і з єдиним правильним рішенням, втім і найголовніше тут почасти не це. Набагато важливіше те, що про свої турботи нарешті вчимося говорити, прагнемо до їх вирішення, обговорюючи можливі варіанти, висловлюючи свої думки і пропозиції. Нещодавно започаткована редакцією «гаряча лінія» з населенням району стала в цьому ще одним справді благодатним підґрунтям. Хоч, зрештою, діалог між райо ... Читати далі »
Переглядів: 666 | Додав: Адмін | Дата: 15.09.2009

 Тиждень
Вересень для носівчан – місяць завжди особливий. Навіть не тому, що мешканці міста, обрамленого з усіх боків у клаптики присадибних ділянок та садків, в цей час вже активно беруться за поповнення своїх городньо-продовольчих  запасів. Є в ньому дата, яка впродовж  багатьох років змушує кожного з нас значно активніше, ніж впродовж іншого часу  мобілізуватися на благоустрій та наведення санітарного порядку вдома й у громадських місцях. Адже готуємося не лише до приходу холодів та плануємо собі затишну та впорядковану зимівлю, а й чекаємо на високих гостей,  яких запрошуємо, щоб традиційно разом з нашою земляцькою родиною відзначити урочистості з нагоди визволення Носівщини від німецько-фашистських загарбників. В останні роки до вересневого букету загально районних свят долучилося ще й святкування Дня міста та річниці утворення району, що надало цим урочистостям особливого колориту. Отож і стараються - кожен в міру своїх сил та можливостей. А ще – бажання. Ось тільки шкода, що бажання ці бувають різними. Та й не в усіх. Якщо в „Астра-Люксі”, наприклад,  до свят планують оновити, повністю переобладнавши під сучасний євро стиль фасад, тим самим продовживши попередні напрацювання влади по впорядкуванню центру міста, то вже поряд – за парканом, що з’єднує  оптову базу з будівлею, в якій розташовується ціла низка вже діючих і навіть споруджуваних об’єктів, привільно розкошують бур’я ... Читати далі »
Переглядів: 489 | Додав: Адмін | Дата: 15.09.2009

теги
Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024