Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Квітень » 20 » ШКОЛА МИСТЕЦТВ ПРАЦЮЄ НА ТАЛАНТИ
22:56
ШКОЛА МИСТЕЦТВ ПРАЦЮЄ НА ТАЛАНТИ
Носівська школа мистецтв  в останні роки все яскравіше і впевненіше заявляє  про себе на теренах області та й України результативними виступами  своїх вихованців на серйозних фахових конкурсах. У минулому році на рахунку носівчан було п'ятнадцять дипломів, перважно другого та третього ступенів. Натхненні минулорічними успіхами, цьогорічні учасники- вихованці нашої школи мистецтв вже привезли вісім  дипломів.
Дипломи І ступеня отримали гітаристка Ярослава Кураш(викл.Л.П.Кобко) та  вокалістка Маріанна Шульга(викл.Я.О.Барбаш).  Денис Кумко (викл.В.І.Струкова) привіз одразу два дипломи: за участь в обласному конкурсі серед піаністів і на Всеукраїнському він став другим.  Піаністка Ярослава Овдієнко(викл. Н.А.Лук'яненко) стала другою в області і нагороджена дипломом ІІІ ступеня за участь у Всеукраїнському конкурсі. Дипломи ІІІ ступеня привезли з обласних змагань ансамбль баяністів (кер.Т.С.Куклюк) та бандуристка Ірини Криво лап(викл.А.В.Ляшенко).
    Це абсолютний успіх не лише тому, що ці діти справді талановиті і великі працелюби  в обраних  класах. Це підтверджує вкотре викладацьку майстерність  педагогічного колективу, який вміє розпізнати і  навчити талановитих дітей, аби вони ще учнями могли запропонувати професійному і незалежному журі оцінити свої досягнення у музиці. Проте не слід забувати, що участь у конкурсах  --  це дійсно серйозно і відповідально, оскільки з кожним роком число учасників зростає. І якщо серед 60 - 62 конкурсантів в кожному інструменті отримати диплом першого, другого чи третього ступеня, він таки  чогось вартий. Не випадково ж цьогоріч троє кращих випускників школи продовжуватимуть навчання в Чернігівському музичному училищі. Певно, що для колективу школи --  досягнення її вихованців і їхній вибір майбутнього фаху -- найбільша нагорода  і подарунок до 45-річного ювілею закладу, який відзначають цього року.
Н. ВОЙТЕНКО

«Носівські вісті» №17(9138)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 615 | Додав: Адмін | Теги: конкурс, Таланти, школа мистецтв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024