Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Серпень » 01
Хочу зізнатися, що щиро люблю свою країну, країну своїх прадідів. Інколи відвідую українські села, місця, з якими мене пов`язує коріння моїх пращурів і просто нові незнайомі поселення. Село вважаю колискою життя, а місто його похідною. Село – артерія життя людини. Нинішній стан села вражає своїм зубожінням, а відсутність будь-якої цікавості наших можновладців до його майбутнього просто незрозуміле. Нинішний стан українського села – це трагедія грандіозного масштабу. На мій погляд, є три основні складові, які і визначають, що населений пункт незабаром зникне з мапи України. Всі ці складові зі знаком мінус – немає роботи, немає молоді і немає нормальної інфраструктури. Щодо останнього, то це означає відсутність магазину, аптеки, школи.
 Нещодавно довелося відвідати схожий населений пункт. Невеличке вимираюче село Андріївк ... Читати далі »
Просмотров: 643 | Добавил: Адмін | Дата: 01.08.2011 | Комментарии (0)

«NEPTUN AND MORENO-2011»
 Така назва Міжнародного фестивалю-конкурсу, який щорічно наприкінці червня збирає у болгарському місті Каварна любителів та шанувальників дитячої творчості. Нинішнього червня разом з представниками від Угорщини та Болгарії, а також юними земляками-українцями з Полтавської академії мистецтва імені Каїси Кириченко та Київської школи мистецтв №3 участь у ньому взяли й вихованці концертного народного художнього хору «Васильки» імені Василя Бурноса, вокального ансамблю «Фантазія», солісти вокально-хореографічної студії та зразкового художнього танцювального колективу «Кришталевий черевичок» Носівської районної гімназії.
 Наші діти -- й справді дуже талановиті та обдаровані. А ще -- надзвичайно працелюбні. Саме таким був ... Читати далі »
Просмотров: 537 | Добавил: Адмін | Дата: 01.08.2011 | Комментарии (0)

 «У місті неспокійно!» -- Розповідають, так, було, розпочинав ранкову «влетючку» після вихідних міський голова і шанований керівник 60-х років минулого століття. А після затяжної передгрозової паузи і тиші в кабінеті приголомшував заступників: «У Беби… корову вкрали! Це ж треба, у найсуворішого міліціонера і головного даішника вкрадено корову. Вся Носівка була на ногах у пошуках злодія. Щоправда, знайшли молочницю. І не в цукрозаводському мікрорайоні, який прочісували великим гуртом, чи на околиці під Вербовим, а зовсім поруч з домівкою, в заростях, куди забрела, напевне, відв’язавшись сама від стійла…
 Кумедний випадок з носівських бувальщин минулого згадую зовсім не з веселої наступної теми в новому часі і зовсім при нових учасниках подій.  Не згадуючи попередні подібні факти, лише останні два буквально приг ... Читати далі »
Просмотров: 539 | Добавил: Адмін | Дата: 01.08.2011 | Комментарии (0)

Відповідно до Постанови президії ЦК профспілки працівників споживкооперації України, «Про підведення підсумків огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію», за результатами  2010 року саме нашу -- первинну організацію  працівників «Коопунівермагу» (голова профкому Владислав Пуха, директор Ольга Чучупа) -- було визнано однією з кращих галузевих. У номінації  з чисельністю від 15 до 50 членів профспілки вони стали третіми й отримали Почесну грамоту ЦК Профспілки працівників споживчої кооперації та грошову премію.

М.ПУХА,
заступник голови правління Носівської райспоживспілки по кадрах.
«Носівські вісті» №27(9203) ... Читати далі »
Просмотров: 532 | Добавил: Адмін | Дата: 01.08.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024