Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Лютий » 09

Ліворуч - готель, праворуч - банк. На їх місці тепер центральна площа міста.
Просмотров: 579 | Добавил: Адмін | Дата: 09.02.2011 | Комментарии (0)

Ветерани війни та праці -- наші часті редакційні гості. Заходять новинами місцевими поділитися, зауважити з приводу чи свої пропозиції щодо якоїсь порушеної газетою теми або ж діяльності влади висловити тощо. По доброму заздримо їхній ініціативності та життєвому оптимізму, не зважаючи на прожиті ними роки, проблеми та хвороби. Іноді бува, десь у глибині душі відчуваємо, що їхнє непереборне бажання виховувати всіх чи критикувати все, дратує. Й водночас погоджуємося з ними, що наше молодше покоління буває встократ інертнішим своїх попередників. Що приростаючи корінням до свого, особистого, нерідко байдуже закриває очі на загальне, вкотре підтверджуючи звання кимось влучно підміченого «втраченого покоління». На подібні роздуми навели нещодавні відвідини редакції однієї з активісток ветеранського руху в районі. Йдучи тротуаром повз Меморіал Слави, що в міському парку ... Читати далі »
Просмотров: 487 | Добавил: Адмін | Дата: 09.02.2011 | Комментарии (0)

На виконання Указу Президента України «Про відзначення 20-ї річниці Незалежності України» та з метою подальшого розвитку аматорського мистецтва, підвищення уваги органів виконавчої влади і місцевого самоврядування до проблем народної творчості  протягом лютого - квітня цього року в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка області пройдуть творчі звіти районів та міст області «Живи, незалежна і сильна, і слався, єдина, в віках!». 
  У рамках підготовки до його проведення у райдержадміністрації відбулася нарада за участю голови РДА Анатолія Красносільського та його заступника з гуманітарних питань Віктора Броварця, начальника відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини РДА Ярини Чухліб. Учасники наради розглянули ряд важливих організаційних питань, зокрема, ... Читати далі »
Просмотров: 536 | Добавил: Адмін | Дата: 09.02.2011 | Комментарии (0)

Рішення носівської міської ради
Від 02 лютого 2011 року № 22 м.Носівка
Відповідно до статті 28 Закону України ,.І Іро місцеве самоврядування в Україні", Закону України ..Про теплопостачання". Закону України „про житлово-комунальні послуги", постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.06 №955 ..про затвердження порядку формування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії з ценрального опалення і постачання гарячої води" та розглянувши висновки Державної інспекції з контролю за цінами в Чернігівській області, клопотання КП ..Носівські теплові мережі" від 24.11.10 №149. виконком міської ради вирішив:
1. Затвердити тарифи з ПДВ на послуги з теплопостачання з 01.01.2011.
1.1. Для бюджетн ... Читати далі »
Просмотров: 574 | Добавил: Адмін | Дата: 09.02.2011 | Комментарии (0)

Для газетярів вже стало доброю традицією брати інтерв’ю у новопризначених та новообраних керівників за підсумками їхніх перших ста днів перебування на новій посаді. Тож цього разу -- розмова з міським головою Іваном ПУГАЧЕМ.
-- Прийшовши на посаду, зазвичай керівник з-поміж інших виділяє для себе якусь головну, першочергову проблему, яка має стати для нього знаковою. На вирішення яких актуальних питань будете спрямовувати свої зусилля Ви?
-- Вже не перший рік поспіль для нашого міста такою знаковою справою є розбудова мережі централізованого водопостачання. На сьогодні по місту прокладено 120 кілометрів діючих мереж централізованого водопостачання. Днями державною комісією прийнято в експлуатацію ще одну глибинну артезіанську свердловину -- в районі цукрового заводу. Тож, вважай, єдиним ... Читати далі »
Просмотров: 595 | Добавил: Адмін | Дата: 09.02.2011 | Комментарии (0)

Ім’я нашого земляка легкоатлета Віталія Тищенка—вже не одне десятиріччя в історії спорту прописане золотими літерами. Окрім того, на сьогодні -- це не лише спортсмен із всесвітнім визнанням, яскравим минулим і чисельними нагородами, а й людина, яка конкретними справами щиро вболіває за долю юних спортсменів-земляків.
Віталій Григорович Тищенко народився в Носівці, закінчив міську школу №3. Ще в дитинстві він вирізнявся з-поміж ровесників особливими успіхами і в навчанні, але більше — у спорті. І хоча до спортивних висот буде довга і терниста дорога, однак вона стане головною у житті.
 Спочатку він працював токарем на заводі «Победіт», потім, після проходження строкової служби в лавах Радянської Армії, усвідомив, що спорт — це щось більше, ніж захоплення. Остаточним було переконан ... Читати далі »
Просмотров: 538 | Добавил: Адмін | Дата: 09.02.2011 | Комментарии (0)

Наприкінці січня у Носівці в мікрорайоні колишньої сільгосптехніки та цукрового заводу були помічені три незнайомих жінки, які, представляючись працівниками територіального центру соціального обслуговування, заходили  до осель одиноких престарілих громадян, вимагаючи паспорти та записуючи дані з них в обмін на якісь грошові доплати. На жаль, подібні випадки  не рідкість у нашому житті, оскільки більшість пенсіонерів - люди довірливі та законослухняні, відтак дуже легко потрапляють на гачок до шахраїв. Натомість вкотре попереджаємо: Носівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) жодними виплатами чи збором інформації не займається, тому застерігаємо своїх підопічних не довіряти незнайомим людям та не впускати їх до своїх осель. Більше того, спеціалісти територіального центру, якщо й проводять  перевірки, відві ... Читати далі »
Просмотров: 509 | Добавил: Адмін | Дата: 09.02.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024