Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Січень » 18
На даний момент в українських виборчкомах підраховані голоси виборців на 100%, повідомили в ЦВК.
Нагадаємо, в неділю відбувся перший тур виборів Президента України. Прогнози Національного екзит-полу не виправдалися - обіцяний розрив між Тимошенко і Януковичем у 4% не було отримано. Але можна зі стовідсотковою вірогідністю стверджувати, що в другому турі зіграють діючий прем'єр і лідер опозиції. 

За останніми даними, в голосуванні взяли участь 24 мільйона 497 тисяч 884 виборців. 1,64% бюлетенів було визнано недійсними. Нижче наводимо процентні показники всіх кандидатів, а також кількість людей, що проголосували за них: 

1.Віктор Янукович - 35,38% - 8 ... Читати далі »
Просмотров: 795 | Добавил: Адмін | Дата: 18.01.2010 | Комментарии (0)

До уваги власників автомототранспортних засобів
 Згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 606 - 2008 року з 15 січня 2010 року на території Носівського району розпочинається проведення державного технічного огляду колісних транспортних засобів рік випуску котрих закінчується на парну цифру або нуль.
При поданні на технічний огляд транспортного засобу водій (власник) повинен мати при собі: реєстраційні документи на транспортний засіб; посвідчення водія з талоном попереджень відповідної категорії; медичну довідку встановленого зразка про придатність до керування транспортними засобами відповідної категорії; квитанції про сплату за послуги ДАІ під час проведення техогляду та квитанцію про сплату ... Читати далі »
Просмотров: 1103 | Добавил: Адмін | Дата: 18.01.2010 | Комментарии (0)

На підставі Закону України « Про військовий обов’язок та військову службу» з першого січня по тридцять перше березня 2010 року оголошується приписка до призовної дільниці Носівського району  громадян 1993 року народження. Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народилися з січня по грудень 1993 року включно, котрі постійно або тимчасово проживають на території району, а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.
  Всім громадянам, яким належить пройти приписку до призовних дільниць, зобов’язані прибути на приписку за адресою: м.Носівка, вул.. Суворова, 28 в точно визначений час, маючи при собі документи, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов’язан прибути з ... Читати далі »
Просмотров: 584 | Добавил: Адмін | Дата: 18.01.2010 | Комментарии (0)

 Наприкінці грудня минулого року на базі другої міської школи відбувся другий загальнорайонний конкурс з фітодизайну, організований районною станцією юних техніків. Не зважаючи на негоду, сніг та хурделицю, яка вибила, було, з колії перевізників та комунальників,  участь у ньому взяли понад два десятки школярів віком від восьми до п’ятнадцяти років з одинадцяти навчальних закладів району. Учасників  конкурсу з районної гімназії, міських №1,2,3,4, Червонопартизанської №1 та №4, Мринської, Степовохутірської та Коломійцівської шкіл та будинку дитячої та юнацької творчості вітали художніми номерами  учасники художньої самодіяльності цукрозаводської школи - дитячий духовий оркестр та циркова студія під керівництвом Віталія Ємця, соліст Женя Кравченко та вихованці с ... Читати далі »
Просмотров: 902 | Добавил: Адмін | Дата: 18.01.2010 | Комментарии (0)

 Станом на 12 січня 2010 року на території району було скоєно 4 злочини, з них 3 розкрито працівниками Носівського РВ УМВС. За цей же період співробітниками Носівського РВ УМВС було складено 26 протоколів про адміністративні правопорушення, з них 21 - за перебування у нетверезому стані в громадських місцях. 
  За цей же час, за даними  Носівського відділення ДАІ працівниками відділення було складено  70 протоколів  про порушення водіями правил дорожнього руху, з них 5 - за перебування за кермом у нетверезому стані.
 
Просмотров: 601 | Добавил: Адмін | Дата: 18.01.2010 | Комментарии (0)

Ось вже два роки поспіль Новий рік для підопічних Мринського стаціонарного відділення територіального центру по обслуговуванню одиноких, непрацездатних громадян -- яскрава подорож у казку і щасливе дитинство, незмінними атрибутами якого є Дід Мороз і Снігуронька. У виконанні працівників центру ці казкові персонажі і цього року подарували 27 стареньким незабутнє свято, вручивши і подарунки -- солодкі гостинці, які благодійною допомогою з власної ініціативи надала ПП Т.М. Ісаєва. Смачні дарунки отримали підопічні відділення і на Різдво Христове, відсвяткувавши його, як і годиться, за щедро накритим столом після заслуханої церковної служби. А в цю середу, 13 січня, у стаціонарному відділенні відбувся традиційний вечір щедрівок у виконанні самодіяльного колективу територіального центру. Аматори сцени від ус ... Читати далі »
Просмотров: 583 | Добавил: Адмін | Дата: 18.01.2010 | Комментарии (0)

Самогоноваріння завжди і всюди було супроводжуючим, якщо не сказати неофіційно визначальним фактором усiляких життєвих і соціальних негараздів. Важко встановити достеменно, де саме воно зародилося. Спроби боротися з самогоном і пияцтвом робили всілякі уряди всіляких (і без таких) ідеологічних спрямувань -- від Петра Першого до Рузвельта і Горбачова. Боротися з нею намагалися індивідуально й колективно (у родинах і трудових колективах, через товариські суди й адміністративні комісії). Та ба! Уряди, ідеї й навіть громадські формування зникали чи трансформувалися, а пиятика жила тоді, живе собі й досі. Бо без неї, гіркої, й сьогодні не обходиться, вважай, жодне застілля, не зважаючи, радісний тому привід чи сумний. Пляшка продовжує бути найпершою, надто на селі, стабільною універсальною валютою ... Читати далі »
Просмотров: 836 | Добавил: Адмін | Дата: 18.01.2010 | Комментарии (0)

Одним із якісних показників діяльності державної виконавчої служби є її внесок у наповнення бюджету держави за рахунок стягнення виконавчого збору. Так, протягом минулого 2009 року по Носівському управлінню юстиції підлягало виконанню понад чотири тисячі виконавчих проваджень на суму більше дванадцяти мільйонів гривень. За звітний період було завершено понад дві з половиною тисячі виконавчих проваджень на суму близько восьми мільйонів. Фактично за цей час до державної скарбниці повернуто близько двох мільйонів гривень. Крім того державними виконавцями було направлено 16 подань про притягнення до кримінальної відповідальності за злісне ухиляння від сплати аліментів та 23 -- про тимчасове обмеження в праві виїзду за межі України.

Просмотров: 551 | Добавил: Адмін | Дата: 18.01.2010 | Комментарии (0)

З 1 січня 2010 року в Україні набирають чинності 35 законів, 2 укази Президента України та 23 акти Кабінету Міністрів України. Загалом же, за словами Міністра юстиції Миколи Оніщука, в перший день нового року набули чинності 5 базових законів та 30 законів, якими внесено зміни до чинного законодавства. З них 12 законів -- у соціальній сфері, 18 -- у фінансово-економічній, 3 -- у правовій сфері, 1 -- в інформаційній сфері та 1 у сфері екології.
Зокрема, чинності набув Закон України "Про ідентифікацію та реєстрацію тварин”. Зазначений акт визначає організаційні та правові засади ідентифікації та реєстрації тварин з метою одержання оперативної та надійної інформації про поголів’я тварин щодо статі, віку, породи та їх місцезнаходження для поліпшення управління і прогнозування ринків пр ... Читати далі »
Просмотров: 546 | Добавил: Адмін | Дата: 18.01.2010 | Комментарии (0)

Прикметно, що зустріч кожного Нового року аматори та працівники районного будинку культури зазвичай прагнуть зробити неординарним та неповторним. Таким, щоб залишався у пам’яті надовго. Ось і до зустрічі нинішнього 2010 року вони підійшли нетрадиційно, колективно підготувавши музичну гумористично-розважальну програму «Новорічна феєрія». У програмі її - виступи танцювального колективу школи мистецтв та виконавців брейк-дансу, сольне виконання пісень зимово-новорічного циклу, гумор від двох імпровізованих телеведучих, ролі яких майстерно виконали Сергій Іваницький та Олександр Лук’яненко. Не забули завітати на це свято й Дід Мороз зі своєю Снігурочкою. В них хоч і чимало було роботи в ці дні, оскільки побували з віншуваннями в оселях близько двох десятків носівчан , відвідали установи і організації, та не могли ж вони обійти своєї найголовнішої «культ армійської» ... Читати далі »
Просмотров: 1011 | Добавил: Адмін | Дата: 18.01.2010 | Комментарии (0)

Чисельність незайнятого населення, що перебувало на обліку упродовж 2009 року, становила 1166 осіб, що становить 76,8 процента показника попереднього року. Зареєстровано було 550 осіб (46,6 процента до 2008 р.).
 Чисельність громадян, які мали статус безробітного станом на і січня 2010 р., становила 252особи (41,7 процента до показника 2008р.).
 Рівень зареєстрованого безробіття на 1.01.10 р. становив 1,46 процента.
 За 2009 рік службою зайнятості було працевлаштовано 330 осіб (в т.ч. 3 особи на дотаційні робочі місця); 56 безробітних проходили професійне навчання, 88 брали участь у громадських роботах.
 За інформацією підприємств, установ та орга ... Читати далі »
Просмотров: 554 | Добавил: Адмін | Дата: 18.01.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024