Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Січень » 18 » ЗИМОВА ФАНТАЗІЯ-2009
21:13
ЗИМОВА ФАНТАЗІЯ-2009
 Наприкінці грудня минулого року на базі другої міської школи відбувся другий загальнорайонний конкурс з фітодизайну, організований районною станцією юних техніків. Не зважаючи на негоду, сніг та хурделицю, яка вибила, було, з колії перевізників та комунальників,  участь у ньому взяли понад два десятки школярів віком від восьми до п’ятнадцяти років з одинадцяти навчальних закладів району. Учасників  конкурсу з районної гімназії, міських №1,2,3,4, Червонопартизанської №1 та №4, Мринської, Степовохутірської та Коломійцівської шкіл та будинку дитячої та юнацької творчості вітали художніми номерами  учасники художньої самодіяльності цукрозаводської школи - дитячий духовий оркестр та циркова студія під керівництвом Віталія Ємця, соліст Женя Кравченко та вихованці студії ори гамі станції юних техніків. Затим впродовж години учасники конкурсу вправлялися у фіто майстерності:молодше оздоблювали новорічний подарунок, а старші виготовляли різдвяний вінок. Приємно, що журі, до складу якого входили фахівці рай методкабінету та відділу освіти, було вражене рівнем виконавської майстерності дітей, оригінальністю їх новорічних ідей, втілених у виготовлених композиціях. Втім, найкращими було визнано зимові фантазії Владислава Федченка та Анни Коваленко з Носівської ЗОШ №2. Други місця отримали юні фітодизайнери Катерина Степанюк з Носівської №1 та Тетяна Жук з Червонопартизанської ЗОШ №1 шкіл. На третьому місці вироби гімназисток Катерини Опришко та Юлії Кратко. Грамотою було відзначено за оригінальність ідеї вихованця БДЮТ Олега Частухіна, за активну участь - третьокласника Червонопартизанської ЗОШ №1 Давида Редька. Приз глядацьких симпатій отримав переможець конкурсу Владислав Федченко. ЗА підготовку  переможців та лауреатів конкурсу грамотами відділу освіти були відзначені керівники гуртків  Н.М. Сергійчик, Л.В. Кратко, О.О. Жук, А.М. Кратко. 
  Переможці отримали новорічні призи від гіпермаркету «Вена», учасники - сувеніри від ПП Ляшенко та Пузанова. Після закінчення конкурсу перемогу відзначили в кафе «Карапуз» ПП Наливайко, а учасників художньої самодіяльності  пригощали солодощами в ПП Павленко. Дякуючи спонсорській допомозі приватних підприємців О.О.Ображій, А.А.Опришко, В.М. Сало та Я.О. Коросташивець  на належному рівні були проведені всі організаційні роботи, святково прикрашений зал та вирішені транспортні питання.
  Щиро дякуємо цим небайдужим до дитячої творчості людям, бажаємо їм успіхів у роботі, міцного здоров’я та благополуччя і сподіваємося на нашу подальшу співпрацю. 
О. ДОВБИШ,
керівник гуртків СЮТ.

        «Носівські вісті» №3(9124)

Переглядів: 903 | Додав: Адмін | Теги: конкурс, школа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024