Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Січень » 11
Тривають новорічні свята. Щойно відзначили Різдво, готуємось до дня Маланки, який передує Василю, або Новому року за старим стилем (14 січня). Ці дня особливі як для дорослих, так і малечі відзначенням Нового року за старим стилем, а й предковічними традиціями, які сягають ще дохристиянських легенд, у якій славний богатир Безпальчик-Васильчик визволив з підземного царства лютого Змія, вкрадену ним доньку у все єдиного Лади, вірного побратима бога Місяця, й одружився на ній. Ось чому вже й за християнським календарем в цей день преподобної Меланії, яка приходить з Василем-Місяцем, завжди щедрі гостини, в яких багато веселого, радісного, тривають новорічні торжества й забави, бо всі хочуть бути поруч з богами й душами своїх предків.
 Нинішні святки для українців ще й пе ... Читати далі »
Просмотров: 586 | Добавил: Адмін | Дата: 11.01.2010 | Комментарии (0)

ЗАТ «Формстиль» вважається одним з наймолодших промислових підприємств на теренах нашого району. У травні йому виповниться лише один рік. Втім, вже незабаром після своєї появи на світ, це новонароджене «маля» змусило заговорити про себе «по дорослому» не лише у Носівці, а й у підрозділах силових структур, для яких, власне, працівниці підприємства й виготовляють свою продукцію. Бо після того, як пробні зразки пошитого формстилівськими швачками форменого одягу пройшли свої перші вдалі випробування, через посередництво свого головного підприємства ПП «Астра-Люкс» замовлення на них посипалися, немов подарунки з новорічного мішка від Діда Мороза. 
Від Міністерства внутрішніх справ і податкової міліції, від служби карантину рослин, військових навчальних закладів, з частин регулярної української армії... Тож, починаючи з че ... Читати далі »
Просмотров: 636 | Добавил: Адмін | Дата: 11.01.2010 | Комментарии (0)

ВІДЗНАЧИЛИ ГАННИ «ПАМ’ЯТНО»
  Кому свято, а кому вже й не до нього. Саме так можна охарактеризувати  ситуацію, що сталася на релігійне свято Ганни у господарстві одного з носівчан. Після спільного розпиття спиртних напоїв господареві гості не помирилися, спочатку була сварка, яка затим переросла у бійку. В ході її один, очевидно, більш вправніший гість, громадянин «Р», наніс колото-різану рану горла своєму недавньому співпляшнику, громадянину «Є», від якої той помер. Наразі вбивця затриманий і перебуває у ізоляторі тимчасового тримання, йому пред’явлено звинувачення за ч.! ст..115 карного кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
  НЕ ТАК СВЯТ ... Читати далі »
Просмотров: 557 | Добавил: Адмін | Дата: 11.01.2010 | Комментарии (0)

Дитячий мюзикл під такою назвою до Новорічних свят подарували вихованці Носівської районної школи мистецтв своїм викладачам, учням школи, їх батькам і всім гостям, які виявили бажання приєднатися до казкової феєрії. І не пошкодували. Театралізоване дійство, підготоване викладачем вокального та хорового співу Л.В. Комаринець, захопило з перших же акордів, а головний герой -- кіт Філофей у блискучому виконанні Тимофія Зезюлькіна викликав щирі симпатії усіх присутніх і неабияк зацікавив своїми оповідями про життя бездомних котів, які з різних причин опинилися на вулиці і змушені там виживати. Байдужими до цих історії не залишився ніхто, адже за смішною назвою мюзиклу, його простим казковим сюжетом проступає тема найдорожчих людських цінностей: доброти, любові, небайдужості…
Словом, і по змісту, і за яскравим виконанням сво ... Читати далі »
Просмотров: 671 | Добавил: Адмін | Дата: 11.01.2010 | Комментарии (0)

Цьогорічні зимові свята юні вихованці Носівської ДЮСШ зустріли  проведенням ще одного турніру з легкоатлетичного триборства. Приємно, що кожен з учасників в ході нього прагнув показати свої найкращі здобутки та результати, намагаючись продемонструвати все, чому навчився впродовж року. Втім,  перемогли кращі. Так, прекрасні результати у своїх вікових категоріях показали Аня Артеменко, Женя Волощук, Олег Глибовець, Марія Мещерська Руслан Кондрашевський та Надя ДОвгаль, які й стали переможцями турніру. Добре виступили Марія Буряк, Саша Скрипка, Станіслав Тонконог, Аліна Веленчук, Сергій Борисенко, Аня Ковбаса, Валерія Метка, Василь Тищенко, Женя Компанець, Марина Павленко, Валентин Могильний та Алла Коваль. Всі переможці та призери були нагороджені грамотами та призами, а наймолодша вікова група отримала також свої перші медалі. Приємним сюрпризом для перем ... Читати далі »
Просмотров: 634 | Добавил: Адмін | Дата: 11.01.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024