Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Січень » 11 » Підприемство з державним кроєм і власним стилем
21:59
Підприемство з державним кроєм і власним стилем
ЗАТ «Формстиль» вважається одним з наймолодших промислових підприємств на теренах нашого району. У травні йому виповниться лише один рік. Втім, вже незабаром після своєї появи на світ, це новонароджене «маля» змусило заговорити про себе «по дорослому» не лише у Носівці, а й у підрозділах силових структур, для яких, власне, працівниці підприємства й виготовляють свою продукцію. Бо після того, як пробні зразки пошитого формстилівськими швачками форменого одягу пройшли свої перші вдалі випробування, через посередництво свого головного підприємства ПП «Астра-Люкс» замовлення на них посипалися, немов подарунки з новорічного мішка від Діда Мороза. 
Від Міністерства внутрішніх справ і податкової міліції, від служби карантину рослин, військових навчальних закладів, з частин регулярної української армії... Тож, починаючи з червня-липня, щомісяця з конвеєра носівського підприємства «Формстиль» вже сходило по 1,2-15 тисячі одиниць швейних виробів -- парадних та повсякденних формених костюмів, чоловічих та жіночих брюк, спідниць. Втім, можуть виконувати й інші замовлення. Скажімо, під час епідемії грипу в листопаді минулого року крім свого основного завдання -- пошиття жіночих брюк та спідниць для студентів національного авіаційного університету -- оперативно виконали замовлення на дев’ять тисяч марлевих пов’язок. А отримавши серйозне замовлення на пошиття повсякденного камуфляжного армійського строю, буквально перед Новим роком вже відправили першу партію в тисячу двісті екземплярів. Загалом же за той порівняно незначний проміжок часу від свого заснування обсяг виробленої тут продукції склав близько 350 тисяч гривень. А вже на наступний рік планується виробити продукції на суму 435 тисяч гривень. Принаймні, саме таким намічається внесок «Формстилю» в районну Програму економічного та соціального розвитку на нинішній рік. Ось і зараз, не зважаючи, що багато виробничих підрозділів та установ пішли на Новорічно-Різдвяні канікули, у цехах цього підприємства напружено кипить робота. Працівники готують до відправки чергову партію виготовленого тут армійського строю. До речі, оскільки швейне конвеєрне виробництво досить специфічне, то й розподіл та організація праці ведеться за спеціально розрахованою технологічною схемою. Так, скажімо, підрахували, що на пошив брюк дівчата витрачають рівно сімдесят хвилин, спідниць й того менше. А чому б і ні, до того ж працювати на встановленому в цеху сучасному японському та німецькому обладнанні справжнім фахівцям (а інших тут і не тримають) одне задоволення. Тож своєчасно та якісно встигають і замовлення виконати, щоб честі власної марки не втратити. Принаймні, жодних претензій від замовників на якість виготовленого тут одягу не надходило. 
Чи ж легко керувати жіночим колективом? -- запитуємо керівника «Формстилю» Олександра Миколайовича Лупана, знаючи, що не так давно він очолював один з важливих в районі силових підрозділів.
Знаєте, нашим, мабуть, не важко, -- відповідає. -- Адже і дисципліна, і культура виробництва у нас на високому рівні. Й відповідальності їм не позичати. Разом з тим жінки навіть на виробництві залишаються жінками, з власним шармом та вмінням створити якусь особливу атмосферу теплоти та затишку. Особливо у свята. Ось і напередодні Новоріччя ми зібралися всім колективом, влаштувавши невеличку, як тепер кажуть, корпоративну вечірку -- з подарунками «від Діда Мороза», привітаннями та побажаннями міцного здоров’я, добра та щастя у новому році, вдалої роботи та пристойних заробітків. А вже підсумки свого власного повного господарського року будемо підбивати у травні. Тож користуючись нагодою, хочу ще раз привітати своїх працівників і всіх носів чан з Новорічно-Різдвяними святами й побажати добра та щастя, а ще -- оптимізму та віри в те, що наступний рік - рік Тигра -- зробить усіх нас мудрішими, терпимішими та міцнішими…
К. МИХАЙЛЕНКО.

 «Носівські вісті» №3(9123)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 638 | Додав: Адмін | Теги: Формстиль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024