Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Січень » 11 » Служба «102» повідомляє
21:53
Служба «102» повідомляє
ВІДЗНАЧИЛИ ГАННИ «ПАМ’ЯТНО»
  Кому свято, а кому вже й не до нього. Саме так можна охарактеризувати  ситуацію, що сталася на релігійне свято Ганни у господарстві одного з носівчан. Після спільного розпиття спиртних напоїв господареві гості не помирилися, спочатку була сварка, яка затим переросла у бійку. В ході її один, очевидно, більш вправніший гість, громадянин «Р», наніс колото-різану рану горла своєму недавньому співпляшнику, громадянину «Є», від якої той помер. Наразі вбивця затриманий і перебуває у ізоляторі тимчасового тримання, йому пред’явлено звинувачення за ч.! ст..115 карного кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
  НЕ ТАК СВЯТА, ЯК ПОХМІЛЛЯ
  Якщо новорічну ніч Нового, 2010 року міліціонери чергової частини та слідчо-оперативні група Носівського РВ УМВС відзначила більш-менш спокійно, то вже другого січня від медичного сестри районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до них за медичною допомогою звернувся громадянин Н. з тілесними пошкодженнями у вигляді ножового поранення в передню стінку черевної порожнини та шлунка. Як повідомив потерпілий, дані тілесні ушкодження він отримав від невідомої особи в Носівці. В ході оперативно-розшукових заходів особу  нападника вже встановлено, по факту злочину проводиться подальша перевірка.
  ЗАВЧАСНО «ПОКОЛЯДУВАЛИ»
  Третього січня до райвідділу міліції звернувся громадянин К. із заявою про те, що першого дня Нового року близько п’ятнадцятої години в його оселі в Червоних Партизанах  «погосподарювала» невідома особа, здійснивши крадіжку грошей та інших речей на суму близько півтори тисячі гривень. Наразі особу злодія-«колядника» встановлюють.
  І ЗНОВУ ПОНОЖІВЩИНА
  На жаль, за нинішніх обставин хід сварки чи результат якихось інших непорозумінь дуже часто вирішують не самі спірники - розумом чи головою, а те, що в цей момент опиняється в їхніх руках. Ось  другого січня до приймального покою районної лікарні каретою швидкої допомоги знову було доставлено громадянина з тілесними пошкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення правої половини грудної клітки з пошкодженням легень. Як пояснив постраждалий, дані тілесні ушкодження він отримав від невідомої особи. На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група, в ході проведених  заходів причетну до злочину було встановлено.

 «Носівські вісті» №3(9123)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 558 | Додав: Адмін | Теги: служба 102 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024