Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Січень » 18 » До техогляду-2010 готуйсь!
21:21
До техогляду-2010 готуйсь!
До уваги власників автомототранспортних засобів
 Згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 606 - 2008 року з 15 січня 2010 року на території Носівського району розпочинається проведення державного технічного огляду колісних транспортних засобів рік випуску котрих закінчується на парну цифру або нуль.
При поданні на технічний огляд транспортного засобу водій (власник) повинен мати при собі: реєстраційні документи на транспортний засіб; посвідчення водія з талоном попереджень відповідної категорії; медичну довідку встановленого зразка про придатність до керування транспортними засобами відповідної категорії; квитанції про сплату за послуги ДАІ під час проведення техогляду та квитанцію про сплату податку з власника транспортного засобу; поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів; в разі встановлення на транспортному засобі обладнання для роботи двигуна на газовому паливі - контрольний талон перевірки газобалонного обладнання; протокол перевірки технічного стану транспортного засобу уповноваженим суб’єктом господарювання.
 Крім того, власники транспортних засобів - юридичні особи подають наказ про закріплення водіїв за транспортом, розрахунок суми сплати податку з транспорту, довідку з державної податкової інспекції про відсутність заборгованості по сплаті податку з транспорту.
 Власники транспортних засобів а також водії підприємств установ та організацій під час проходження державного технічного огляду перевіряються по обліках на наявність своєчасної сплати штрафних санкцій за порушення Правил дорожнього руху. В разі виявлення заборгованості по сплаті штрафу за порушення Правил дорожнього руху у власника транспортного засобу або в водія підприємства установи чи організації, державний технічний огляд не проводиться до погашення заборгованості. 
 Згідно з існуючим законодавством України, від сплати податку звільняються пільгові категорії населення, особи які користуються такими пільгами під час проходження техогляду представляють в ДАІ копію відповідних документів, що надають право на пільгу.
 На кожний транспортний засіб, що пройшов державний технічний огляд видається талон технічного огляду встановленого та затвердженого зразку, який кріпиться в правому нижньому кутку вітрового скла автомобіля, а у водіїв мотоциклів знаходиться в реєстраційних документах. Експлуатація транспортного засобу без талона проходження техогляду забороняється.
 Державний технічний огляд транспортних засобів проводиться з 15 січня по 15 грудня 2010 року.
 За несвоєчасне проходження державного технічного огляду власники транспортних засобів підлягають адміністративній відповідальності за ст. 121 КУпАП.
 Для отримання консультацій з приводу проходження державного технічного огляду власникам транспортних засобів необхідно звертатись до Носівського відділення ДАІ за адресою: м.Носівка, вул. Мринський шлях, 1-А, контактний телефон 2-11-77.

       «Носівські вісті» №3(9124)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»


Переглядів: 1104 | Додав: Адмін | Теги: техогляд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024