Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Червень » 22

  У кожного з кількох поколінь радянських людей в юнацьку пору був у житті комсомол, і цьому, без перебільшення, можуть позаздрити наразі юнаки й дівчата. Хоч нинішні політичні партії й мають при собі молодіжні організації, однак їм до справ комсомолу за десятиріччя минулої доби багато чого бракує, аби залишитись в новій історії з подібною біографією.
  Україна на офіційному державному рівні готується відзначати 90-річний ювілей. Колишні носівські комсомольці - теж. Створено організаційний комітет на чолі з першим заступником голови РДА Олександром Пухою, намічено програму урочистих зборів, які після офіційної частини в райдержадміністрації продовжаться святковим „вогником”.
 

Просмотров: 713 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2009 | Комментарии (0)

  Із теки прокурора
 Звичайно, поліетиленовий мішок з подрібненим маковинням на вулиці не валявся. Знайшли його в господарстві жителя Макіївки Олешка П.І. Незважаючи на заборону, неодноразово озвучувані в ЗМІ попередження, він торік після збирання врожаю маку висушив соломку та головки рослин, подрібнив масу, безсумнівно, теж знаючи, що ця рослина є наркотичним засобом, а отже, діяв проти закону. Певна річ, така кількість наркосировини на зберіганні викликала серйозні підозри в працівників міліції й було порушено кримінальну справу з визначення мети зберігання як для подальшого збуту сировини. Такі претензії й було пред’явлено Олешку П. І. В ході слідства, як особі, що вчинила кримінальний злочин, виготовивши та зберігши наркотичні засоби у великих обсягах – майже 4 ... Читати далі »
Просмотров: 735 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2009 | Комментарии (0)

  Уперше в місті Щорсі та селі Займище, на малій батьківщині відомого фольклориста, лауреата обласних премій, заслуженого працівника культури України Василя Полевика відбувся обласний фольклорний фестиваль-конкурс його імені.
Ця значима подія мала на меті відродити та зберегти пісенну та музичну спадщину нашого краю і вшанувати пам'ять фольклориста.
  Василь Іванович присвятив українській пісні майже все своє життя. Він записав близько чотирьох з половиною тисяч старовинних народних пісень! Під його опікою на Чернігівщині діяли близько 500 співочих колективів,зокрема, і з нашої Держанівки також. Більшість із них співають і досі.
  Головне завдання фестивалю було саме популяризація пісні, практичне знайомство з джерелами автентичного фольклору, привернення уваги молоді до вивчення фольклору, наслід ... Читати далі »
Просмотров: 676 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2009 | Комментарии (0)

  Немало нині проблем і в українських науковців, і у виробничників. Та, незважаючи на кризу, проблеми, які не обминають, зокрема й колектив Носівської селекційно-дослідної станції, поступ підприємства за останні роки на чолі з Наталією Буняк все впевненіший і передбачуваніший.
  Не так давно за офіційним бізнес-рейтингом станції вручено сертифікат „Державне підприємство року”, а Наталії Миколаївні - за високий професіоналізм науковця й організатора - „Державний керівник року”.
  Щойно на Міжнародній агропромисловій виставці „Агро--2009”, що проходила у с. Чубинське на Київщині, серед понад 2300 вітчизняних та більш як 170 іноземних агрофірм і підприємств взяли участь і наші селекціонери. На дослідному полі носівські селекціонери представили практично всі випробовували сорти зернових культур, якими зацікавили ... Читати далі »
Просмотров: 703 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2009 | Комментарии (0)

 Передплата-2009
 Зовсім лічені дні залишились до завершення передплати наразі вже виключно на районну газету. Ми запропонували пільгову передплату, що при сьогоднішніх зрослих цінах на товари і послуги досить мінімальна вартість.
Сподіваємось на підтримку своєї газети в кожній земляцькій родині. Видання потрібне й корисне всім незалежно від віку, професії тощо. Передплатіть -- не шкодуватимете. Й „Носівські вісті” знову приходитимуть у ваш дім зі святом, добрим настроєм, особливою аурою, яка сприятиме вам у всьому.
Будьте з „Носівськими вістями”, дорогі земляки!
Просмотров: 624 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2009 | Комментарии (0)

 До такої спільної думки прийшли учасники зборів цукрозаводського мікрорайону, селищ Літки та Зелене, обговоривши проблему прискорення введення в дію місцевої свердловини. Члени кооперативів вже розпочали збирати кошти. Допомагають місцеві господарники, підприємці, за участю яких та представників влади відбулося конструктивне обговорення гострої проблеми постачання якісною водою. Присутні в діалозі влади і громади розставили немало крапок над „і” не лише щодо фінансування робіт, а й такого актуального, як залучення більшої кількості жителів до участі в кооперуванні, оскільки після повного їх завершення бажаючим приєднатися до водогону якщо й дозволять сусіди з водою, то обійдеться це значно дорожче.

... Читати далі »

Просмотров: 685 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2009 | Комментарии (0)

  Прийміть найщиріші вітання з нашим професійним святом – Днем працівників державної служби! Неспокійні будні в колективів органів виконавчої влади, управлінь праці, соціального захисту населення та Пенсійного фонду, фінансового та контрольно-ревізійного управлінь, податковій інспекції, інших служб. Адже кожен на своєму місці докладає максимум зусиль, виконуючи свої професійні обов’язки сумлінно, з неспокоєм, прагненням добрих перетворень у соціально-економічному житті району.
За це вам щирі вдячність, шановні колеги, і доземний уклін. Від усього серця зичимо вам і вашим родинам добра, здоров’я, натхнення й нових успіхів на професійній ниві, особистого щастя.
 Ще раз прийміть щиру вдячність за ваше високе державницьке розуміння високої відповідальності виконувати важливу місію – служити людям, професіоналізм, ... Читати далі »

Просмотров: 677 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2009 | Комментарии (0)

  Громадяни, які звільнилися з роботи за згодою сторін, зможуть отримувати виплату допомоги по безробіттю з восьмого дня після реєстрації застрахованої особи в державній службі зайнятості, а не як в попередній редакції, коли виплата призначалася лише з 91 календарного дня.
Відповідні зміни до закону щодо зменшення впливу світової фінансової кризи на сферу зайнятості населення було ухвалено Верховною Радою.
Рада ухвалила зміни до закону після того, як Конституційний Суд рішенням від 28 квітня 2009 року визнав попередню редакцію закону такою, що не відповідає Конституції.
У Носівському центрі зайнятості з початку року зареєстровано 282 людей з активним пошуком роботи. Процент звільнених за згодою сторін складає вагомий: 85 чоловік.
Просмотров: 630 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2009 | Комментарии (0)

 Цьогорічний сезон суниці закінчується, не встигнувши розпочатись. Лише за тиждень зарясніли смачними ягодами торговельні ряди на міському та міні - ринку з першими ягодами, а минулої неділі вже нарозхват відра з запашною ягодою. Ціна цьогоріч кусюча. Перша ягода не поступалася в ціні на столичних ринках-25 гривень за кілограм, а найдешевше на розторзі - чотирнадцять. Відра, дешевше 70 гривень не було. А після рясних дощів ціна різко поповзла вгору. Буквально вчора спитала на міні-ринку. Ягода велика, свіжа, але більше сотні за відро.
 
Просмотров: 715 | Добавил: Адмін | Дата: 22.06.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024