Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Червень » 09
 Приємно відмітити, що з кожним роком прихильників надзвичайно  корисного дозвілля на природі тільки більшає. Щороку, впродовж усього теплого періоду, ліси повняться веселощами відпочиваючих, гостинно зустрічають ягідників і грибників, не скуплячись на свої щедрі дари.  І обов’язок кожного із нас  дбати, аби вони не переводились, дотримуючись елементарних претельно затушивши перед від’їздом додомуравил поведінки в лісі. Найголовніше --  обережно розпалювати багаття, не залишати їх без нагляду.  Лісові пожежі -- стихійне лихо, яке за лічені години здатне знищити сотні гектарів насаджень. Відновлюються ж вони дуже довго.
   Крім того, літо -- пора найбільшої активності життєдіяльності лісу. Підростають і зміцнюються маленькі деревця, набираються сили сіянці. Бережливе ставлення до них -- запо ... Читати далі »
Просмотров: 593 | Добавил: Адмін | Дата: 09.06.2009 | Комментарии (0)

   Розпочалися змагання на першість області з футболу. У першій лізі південної зони грають і дві команди Носівського району -- носівський „Автомобіліст” та „Маяк” з Лихачева. На жаль, у перших двох турах наші футболісти стартували невдало. Маяк поступився команді з Варви, зате взяв реванш на своєму полі, вигравши у гравців з  Прилуцького району з розгромним рахунком 5:0. Футболістам з Куликівського району поступився і „Автомобіліст”, затим невдало зігравши і з командою Варви -- рахунок 4:2 не на користь носівчан. Проте, це лише старт і в наших команд є всі шанси виправити свої результати, зокрема вже наступної суботи, коли „Автомобіліст” зустрінеться в протистоянні з командою Прилук, а „Маяк” -- Ніжина.
   А 7 червня на стадіоні Носівської ДЮСШ з нагоди Дня журналіста відбудуться традиційні змаганн ... Читати далі »
Просмотров: 636 | Добавил: Адмін | Дата: 09.06.2009 | Комментарии (0)

 Таки щось у нашому „домі” не так. У Носівці, маю на увазі, насамперед. У вечір, коли з-під варти з міліції втекли злочинці-рецидивісти, в райцентр наїхало скільки міліціонерів і навіть бійців сецназівців, що не перелічити. Вулиці і площа спорожніли, почувши лиху звістку. Проте дві ватаги п’яних молодиків кричали під торговельним центром і трохи віддалік не давали спокою тиші. Явно не до них було правоохоронцям того вечора. В взагалі, коли ви бачили в Носівці патруль у формі? А ще складається враження, що наші міліціонери взагалі бояться вийти з приміщення ввечері. Ось і маємо те, чого не хочеться, -- перевернуті урни, засмічене на ранок місто. Де наші народні дружинники? Шановні міськрадо, райрадо. Може б, депутати показали приклад, як було колись, -- разом із міліціонерами по черзі чергували активісти. А що ви думаєте з приводу цього, шановні нос ... Читати далі »
Просмотров: 645 | Добавил: Адмін | Дата: 09.06.2009 | Комментарии (0)

   Поки випускники шкіл складають іспити і готують документи для вступу у вузи, дитсадківська малеча також переживає відповідальний момент у своєму житті. Адже їх частина -- теж випускники, найстарші з відвідувачів і вже майже першокласники.
  Із трьох дошкільних закладів, які функціонують у місті, найбільше стане школярами вихованців з центрального дитсадка "Барвінок". Тут цьогорічного травня з трьох груп вихователів Н.Б. Рекун, А.М. Смичок та О.В. Овод провели сорок вихованців. Щоправда, чимало батьків вирішили продовжити безтурботне дитинство своєї малечі, лишивши її ще на один рік у дошкільнятах.
  Вихователь навчально-виховного комплексу "ЗНЗ-ДНЗ І-ІІІ ст. №3" Н.В.Єрьоменкова підготувала 15 майбутніх першокласників,а Л.Г. Нечепа-з дошкільного закладу цукрозаводу "Ромашка"-16 чоловік. Пам"ятні, красиві свята відбулися у кожному з ... Читати далі »
Просмотров: 628 | Добавил: Адмін | Дата: 09.06.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024