Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2010 » Квітень » 27 » Кадри доби Януковича… вирішують все
22:05
Кадри доби Януковича… вирішують все
Тиждень
Таки переконливо сказано класиком: «Кадри вирішують все». Це твердження витримало перевірку вже не одним поколінням і, здається, вже не вимагає доведення. Адже переконувались в минулому і що не день наразі, що від управлінських кадрів справді залежить багато -- від їх досвіду і професійності, відповідальності, уміння бути організаторами, тобто працювати з людьми і вести їх за собою, зрештою, бути патріотами й готовими реалізувати ідею держави, яку здійснює її керівництво.
 Нині наш Президент Віктор Янукович, його позиція, конкретна політика пряма, як і в минулому на посаді Прем’єр-міністра, -- порядок, дисципліна, повернення України на шлях стабільності, успішного економічного й соціального розвитку.
 Немає сумніву, професійній команді Януковича поставлена мета по плечу. Всього лиш приклад з приводу. Вистачило тільки однієї бесіди особисто Президента і Прем’єра Миколи Азарова з некерованим столичним мером при помаранчевій владі й він взявся за роботу, спустився з космосу до проблем киян.
 Очевидно, цей урок мусять засвоїти всі, хто прийшов на посади після кадрової ротації в управлінських регіонах. Чернігівщина зі своїм губернатором. Єдиним в Україні, який залишився на посаді, безперечно, завдяки заявленій попередньо управлінській політиці, яка вкладається в бачення Президентом і його командою, стратегії розвитку держави, її регіонів, місцевих громад.
 Важко спрогнозувати, які будуть наступні дії новопризначеного губернатора щодо кадрових рішень на районному рівні. Якщо інші території нас цікавлять мало, бо практично не знаємо стану справ, то наша виконавча влада -- на видноті у всіх і до її долі зовсім не байдужі люди Носівщини. Адже зовсім за короткий час на чолі голови райдержадміністрації І. І. Пугач зумів і встиг зі своєю командою зробити багато. Навіть перелічити в деталях все непросто. Головне -- відновлено механізм управління й віру в людей, що влада працює на благо громади, підтримує кожну корисну ініціативу і попереду повсякчас з ідеями, конкретними і корисними  справами. В районі сприятлива й ділова атмосфера, порозуміння між гілками влади на основі конструктивної роботи по реалізації державної політики. Сподіваємось, наш губернатор, який добре володіє ситуацією на місцях, не вагатиметься у виборі своїх однодумців по команді в Носівці. Вона дієва, сучасна, здатна вирішувати всі завдання часу епохи перетворень, запропонованих суспільству Президентом України В. Ф. Януковичем.
О. НЕСТЕРЕНКО.

«Носівські вісті» №18(9139)

Переглядів: 452 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024