Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2010 » Квітень » 27 » ГЛИНА - ПЕРШІ ЛІКИ ЗЕМЛІ
22:07
ГЛИНА - ПЕРШІ ЛІКИ ЗЕМЛІ
Нещодавно в м. Носівці побував головний спеціаліст по глинолікуванню Інституту екології людини Назаревич Р.А., який прочитав цікаву лекцію про те, як в сучасних екологічно складних умовах підтримувати стан здоров'я на належному рівні з допомогою білої каолінової глини. Руслан Андрійович привіз для ознайомлення книгу, яку написав разом з соратником, також спеціалістом по глинолікуванню О.І. Шалагіним. Книга «Глина -- Перші ліки Землі» явилась результатом багаторічних досліджень та практичного застосування в лікуванні хворих.
Р.А.Назар^вич -- нащадок лікаря Запорізької Січі, який тривалий час рятував поранених козаків, починаючи прямо з поля бою, цілющими та бактерицидними глинами. Так, дійсно, на Запорізькій Січі добре зналися на цілющих властивостях глини, кисет з нею завжди був прикріплений на поясі в кожного козака, а використовували її для лікування різного роду поранень, при опіках, обмороженнях, при отруєннях. В глиняній воді козаки прали білизну, і не виполіскуючи, висушували та одягали її та тіло, бо добре знали про антисептичні властивості глини.
Лікувальна дія глини розглядається в цій монографії з точки зору теоретичної біофізики і молекулярної біології, наголошується на тому, що для лікувальних цілей можна використовувати тільки глину з вібраційним енергетичним полем типу радіохвиль довжиною в межах 7,95 -- 8,0 м, а це відповідає довжині хвилі здорової клітини. Поряд з уже згаданими чудодійними властивостями глина є ще й найпотужнішим постачальником хімічного п'єзоелементу -- кремнію, що є провідником енергії в кожному живому організмі. Не випадково Творець не поскупився, відпускаючи це благо земному людству та так, що в своїй масі глина різної якості складає 80 % осадових порід земної кори. Як і вода, глина також може нести в собі різного роду інформацію, тому її застосування повинно вестись на достатньому духовному рівні, з вірою в одужання.
Глину застосовують як для зовнішнього, так і для внутрішнього лікування. При вживанні всередину у найтоншому подрібненні, менше 0,002 мм, 1 г порошку глини має адсорбційну площу від 200 до 800 метрів квадратних, що дозволяє їй утримувати величезну кількість сторонніх для організму речовин -- токсинів, отрути, шлаків, патогенну мікрофлору, радіонукліди і таке інше. Також вона очищує організм в цілому, включаючи кров, лімфу, міжклітинний простір, шлунково--кишковий тракт. При порівняно тривалому вживанні глини цей процес очистки стає постійним і організм підтримує свою діяльність в автоматичному режимі, закріпивши в собі еталон, витворений глиною. Не накопичуючи більше поживні речовини про запас, він активно усуває поклади баластових речовин : жирові відкладення, солі, камені в нирках і жовчному міхурі. Для внутрішнього вживання найбільше підходить біла глина.
Зовнішнє застосування глини також засноване на двох її властивостях -- адсорбуючих та іонообмінних. Аплікації з глини сприяють очищенню шкіри та оптимізують її склад за рахунок багатого мінерального складу глини, достатнього для продукування нових молодих клітин. Крім того, цілющі речовини мають можливість проникати на значну глибину після припинення потовідділення в сауні, бані, ванні при нанесенні порошкоподібної глини на тіло, щоб живити шкіру, м'язи, зв'язки і навіть кісткову систему. Спектр корисної дії глини дуже широкий, особливо, коли хвороба знаходиться ще в стадії розвитку.
Застосовувати глину можна тільки після перевірки її на вміст шкідливих включень та після проведення спеціальної підготовки. Перед системним внутрішнім вживанням білої глини слід ознайомитись з технікою фізичної і духовної безпеки та окремими протипоказаннями. Потрібно також враховувати, що надлишок кремнію (основної складової глини), як і інших хімічних елементів, негативно позначається на самопочутті, тому при лікуванні потрібно періодично робити перерви. Наприклад, після шести днів проведення процедур потрібно зробити таку ж перерву, потім знову ведеться лікування, після цього робиться один місяць перерви, далі через 3 місяці, півроку, рік і далі щороку. Автори монографії звертають увагу на те, що важливим фактором в процесах підготовки глини до вживання являється її правильна обробка, тобто, метал в цьому процесі повинен застосовуватись якомога менше, також неприпустиме застосування високих температур, оскільки в такому випадку глина втрачає значну частину цілющих властивостей.
Микола БІЛОБЛОВСЬКИЙ.

«Носівські вісті» №18(9139)


Переглядів: 1424 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024