Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2010 » Жовтень » 11
Тиждень
 Удома й на роботі, на вулиці й у маршрутному таксі, в чоловічій компанії й жіночій, не менш навіть між закоханими, у яких, здавалось, мала бути розмова про найсвятіше, у всіх нині тема на вустах -- вибори. Тож, перепрошую, що й ми, журналісти, -- в цій загальній течії. Адже розуміємо не тільки суспільну значимість події, призначеної Парламентом на 31 жовтня, особливість цьогорічних виборів аж до їх винятковості в ряді з попередніми, а й те, що в багатьох, на умі, а вголос не говориться. Вони, до цього всього, -- випробування міцності влади в якісно новому обличчі, її вертикалі, яка щойно почала складатися й подає надії на майбутню стабільність, завершення періоду руїн у економіці і суспільного збурення та розбрату, зокрема й на місцевому рівні.
 Не виключається, вибори-2010 -- ще й генеральна репетиція перед не менш серйозним випробуванням наступними парламентськими, результат якої або їх прискорить, або ж відставить у пізніший термін.
 Зрештою, наразі мова не про сорочку на виріст, а про цю, за якою вже стоїмо в черзі й ось-ось маємо придбати для себе: не тісну й не марку, прийнятну на будні і свята, кожному й усім до вподоби. Хоч у виборах надзвичайно важко поєднати уподобання кожного і всіх. Тим більше при такому рекорді масового походу у владу, як засвідчив перший підрахунок комісіями числ ... Читати далі »
Переглядів: 443 | Додав: Адмін | Дата: 11.10.2010

У стаціонарному  відділенні територіального центру обслуговування одиноких непрацездатних громадян, що розміщений у мальовничому куточку Мрина,  нині проживає двадцять шість престарілих мешканців. З різних причин  опинилися ці люди тут, у пору своєї життєвої осені залишившись без надійної підтримки та опори своїх найрідніших людей. Втім, ні одинокими, ні покинутими вони тут себе не почувають. Оточені увагою та теплом обслуговуючого та медичного персоналу відділення вони знайшли тут свою справжню родину, щирих подруг та добрих сусідок. Частими й бажаними гостями тут і представники  органів виконавчої влади. Ось і під час свого нещодавнього візиту, який співпав наразі з відзначенням світовою спільнотою Міжнародного дня людей похилого віку, голова Носівської райдержадміністрації Анатолій Красносільський разом з начальником  управління праці та соціального захисту населення Миколою Хахудою та директором територіального центру обслуговування одиноких непрацездатних громадян Людмилою Нестеренко не лише сердечно привітали стареньких з їхньою датою в календарі, вручивши всім подарунки,  а й разом з завідуючою відділенням Валентиною Здоренко обговорили ряд насущних проблем закладу щодо поліпшення матеріальних, а головне - побутових умов проживання тут підопічних. До речі, одним з таких останніх кроків у цьому напрямку стала реконструкція системи водовідведення, що особливо актуально для такого досить специфічного закладу, ... Читати далі »
Переглядів: 477 | Додав: Адмін | Дата: 11.10.2010

теги
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024