Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2010 » Липень » 21
Літо в розпалі. Дітлахам роздолля відпочинку на канікулах безтурботного дитинства. А ось батькам літо -- напружена пора. Окрім того, що треба подбати про оздоровлення та відпочинок дітей і власний, час думати і про спорядження дітлахів до школи. Адже не зчулися, як половина літа вже минула, незабаром Першовересень. Для дітей -- свято і початок навчання, а для батьків вже зараз головний біль, як зібрати дитину, аби все було у відповідності з нашим менталітетом не гірше ніж у інших.
До початку нового навчального року лишився, по суті, місяць. Завбачливі батьки вже давно придивляються до асортименту та прицінюються, а деякі -- вже придбали дітям шкільні обновки. Зрештою, сімейні бюджети аж тріщать, не витримуючи літнього навантаження. Надто цьогоріч, коли ціни почали зростати ще задовго до шкільного ажіотажу на все. Відкладати виходить не у всіх, передусім через те, що ні з чого, більшість бо одержує сміховинні заробітні плати, а якщо в родині кілька школярів або виховуються одним з батьків? Словом, збір до школи -- справа не з простих.
Скільки ж коштує цьогоріч зібрати першокласника до школи? За відповіддю на це актуальне нині запитання вирушаємо у відділи дитячого та підліткового одягу, магазини канцтоварів торговельного центру та центрального ринку. Скажу відразу: є абсолютно все, питання в ціні та якості.
У мінімальний набір д ... Читати далі »
Переглядів: 840 | Додав: Адмін | Дата: 21.07.2010

 Тиждень
На початку тижня зателефонував столичний поет-пісняр, а за сумісництвом ще й дачник з Коробчиного О.С. Демиденко. Які ж ви, носівчани, каже, жадібні стали. Самі в дощах розкошуєте, а в наш бік хоча б якийсь поганенький дощик відпустили. З весни чекаємо. Втім, діждався таки Степанович, бо вже наступного дня зателефонував,  продиктувавши у трубку свого новонародженого вірша. Про грозу. Яка шквалом пройшлася над його дачним Коробчиним, покрутила городину, поламала гілля та прибила до землі  ріденькі отави й хлібні масиви. То Петро з Павлом -- сторожі поля та майбутнього врожаю -- таким чином цьогорічні жнива зачали… Та дарма. Нам на погоду ще немає чого нарікати. На противагу жителям західних регіонів, де нині вже не про городину з садовиною думають, а про те, щоб з дахом над головою залишитися. І без хліба, на щастя, не залишимося. Нехай й дещо з меншим ужинком… 
  Що ж, з матеріальним, по великому рахунку, у нас начебто, все гаразд. Віриться, що і в духовному не зміліли. Й совісних та небайдужих, ініціативних людей у нас не поменшало. Скажімо, маючи перед собою добрий приклад для наслідування, чергова ініціативна група іншого мікрорайону міста взялася «штурмувати» міськраду з проханням допомогти у впорядкуванні їхнього кладовища -- того, що по Козарському шляху. Спочатку самі взялися збирати кошти на облаштування та благоу ... Читати далі »
Переглядів: 458 | Додав: Адмін | Дата: 21.07.2010

теги
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024