Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2009 » Серпень » 12
Молодь обирає Інтернет
Саме так сьогодні звучала б перефразована відома пісня радянської доби, яка протягом не одного десятиліття займала почесне місце своєрідного гімну молодого покоління, чиєю адресою були не дім і не вулиця, а могутній і великий Радянський союз. З його розвалом розчинились в руїнах й ідеали юних під знаком зірки і пілотки, а піонери і комсомольці стали черговою стрічкою в анналах історії, залишившись символом свого часу. Зрештою, молодь -- завжди найточніше відображення суспільства і доби, в якій живе, бо саме вона диктує моду й повсякчас йде обіруч з відкриттями, новаторством та в ногу з науково-технічним прогресом. Ера бабінних затим касетних магнітофонів залишилася позаду разом з мегапопулярними диско-вечірками, ламбадою, першим знайомством з роком і шаленою модою на джинси та все імпортне.
 Нині живемо в епоху новітніх комп’ютерних технологій, які розвиваються і вдосконалюються щохвилини, щомиті. Здається, лише вчора познайомилися з комп’ютером, вперше зателефонували з мобільного телефону, а вже сьогодні без них не уявити жодної сфери повсякдення. Знадобилося всього кілька років, аби нові технології перейшли у стадію широкого вжитку, стали доступними, невід’ємними складовими життя не тільки великих міст, а й на периферії.
 І для носівчан переважною більшістю комп’ютер -- вже добре знайомий і близький друг. Мало не в кожній оселі, де зростають діти шкільного віку, студентська юн ... Читати далі »
Переглядів: 597 | Додав: Адмін | Дата: 12.08.2009

Є де відпочити і душею прихилитись до краси
З кожним роком період літного тепла, відпусток та канікул стає всі більш складним іспитом на витривалість для сімейних бюджетів і гаманців. Завбачливі громадяни готуються до нього за всіма правилами відомого вислову «готуй сани влітку, а віз -- взимку». Зрештою, інакше за середньостатичні заробітки не вийде втілити в життя мрію поніжитися на узбережжі моря, побачити нові краї. А саме так ми більшістю уявляємо ідеальний відпочинок від роботи, домашніх турбот, прагнучи до нових вражень, хай і тимчасової, але все ж зміни всього оточуючого. Нинішнього літа, на жаль, такий варіант став знову дійсно розкішшю для пересічного українця. Криза буквально роздавила з такими потугами налагоджену доступність для широких мас сфери курортного відпочинку, піднявши щабель розцінок на рівень захмарний порівняно із заробітними платами.
Втім, і в цій ситуації таки не без доброго, позитивного -- не маючи можливості поїхати на відпочинок на південний кінець України чи за її межі, багато громадян чи не вперше роззирнулися навкруги, зробивши для себе немало цікавих відкриттів, зокрема й про край, де народилися і де можна не тільки працювати, а й повноцінно відпочивати.
Правди ніде діти, ми таки загубилися в хаотичності багатопроблемного сьогодення, забувши, що карта нашої держави мальована найколоритнішими пензлями краси, традицій, багатовікової історії, відгомін якої красномовний повсюдно, але так часто залишається непоміченими і ... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: Адмін | Дата: 12.08.2009

Тиждень
Зовсім не хочу образити як інших, так і себе, надто представників завжди нелегкої професії, а нині й поготів. Хочу засвідчити без ностальгії по минулому, в суспільстві мого дитинства, юності й пізніше праця людей у погонах цінувалася, була шанованою повагою, довір’ям і, якщо хочете, щонайменш симпатіями співвітчизників. Вона була героїзована в книгах і кінофільмах й цілком заслужено, адже міліціонери від рядового до генерала постійно ризикували життям і в житті ми повсякчас бачили їх не тільки мужніми, сміливими, а й надзвичайно людяними. В пам’яті зберігаю ще міліціонерів-фронтовиків, пізніше досить авторитетних людей, які були направлені на службу в органи після перевірки на політичну, громадянську зрілість. Словом, просто з вулиці в міліцію не брали і всім відомий у Носівці Микола Рибка, талановитий офіцер, який відповідав за добір, виховання міліцейського поповнення, займався своєю справою надзвичайно вимогливо, принципово, скрупульозно. Тоді було дільничних дванадцять, потім, здається, сім, але вони в обличчя знали чи не всіх  жителів своїх сіл, достеменно—поготів, чого можна очікувати від категорії тих, коли норми жити за законом, по-людськи не поважалися.
  Були й тоді надзвичайні пригоди, резонансний кримінал. Але не настільки поширеним, як нині. Носівка на залізничному проїзді швидше потерпала від заїжджих злочинців.
  Сьогодення України нагадує давно минулі періоди, скажімо НЕПу ... Читати далі »
Переглядів: 441 | Додав: Адмін | Дата: 12.08.2009

теги
Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024