Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Листопад » 30
Від початку епідемії в районі на грип та ГРВІ захворіло 1690 осіб або 5 відсотків всього населення. Після проведених застережних заходів та обмежень захворюваність йде на спад й нам вже пора повертатися до нормального життя. Втім, це не дає права розслабитися чи заспокоїтися, оскільки, ймовірно, попереду на нас чекає ще одна пандемічна хвиля. Про це із занепокоєнням говорили у своїх виступах на спільній нараді-семінарі за участю керівників територіальних громад та навчальних закладів району лікарі районної СЕС Лариса Гордіна та Світлана Дружинець. Фахівці детально проаналізували епідеміологічну ситуацію, яка склалася в районі із грипом та гострими респіраторними захворюваннями та ознайомили присутніх з основними вимогами директивних документів щодо дотримання протиепідеміологічного режиму в дошкільних, шкільних та прозашкільних закладах. І, звичайно ж, вкотре закликали всіх дотриму ... Читати далі »
Просмотров: 549 | Добавил: Адмін | Дата: 30.11.2009 | Комментарии (0)

Із школи про школу
Здоров’я людини завжди вважалося найголовнішою людською цінністю. Здорова дитина – це радість для батьків, а в майбутньому – повноцінний громадянин суспільства. Завданням сучасної школи є забезпечення здорового способу життя всіх членів учнівського колективу, яке б сприяло зміцненню здорова’я. З метою забезпечення дитиною свідомсого контролю над своїм здоров’ям, набуття нею навичок здорового способу життя доброю традицією у нашому навчальному закладі стало проводити різнопланові оздоровчі заходи. Це й Олімпійські тижні, і тижні здорового способу життя, і дні здоров’я та тематичні зустрічі з лікарями ЦРЛ. Один з проведених нами нещодавно, пройшов під девізом: „Ми – за здоровий спосіб життя”. Й ході нього учні школи взяли участь в акції „Ми – проти шкідливих звичок”, умовами якої було утримання від вживання в їжу шкідливих для дитячого ор ... Читати далі »
Просмотров: 750 | Добавил: Адмін | Дата: 30.11.2009 | Комментарии (0)

Пенсійна реформа
Здійснюючи послідовні кроки щодо посилення соціального захисту громадян похилого віку у відповідності до постанови Кабінету міністрів України №198 „Деякі питання соціального захисту окремих категорій громадян” з початку року спеціалістами управління Пенсійного Фонду України в Носівському районі було проведено 9887 масових та 761 поточних перерахунків пенсійних виплат. Відтак на сьогодні середній розмір пенсійних виплат по району становить 789,8 гривень.
У результаті поточних перерахунків, які проводилися згідно з із Законами України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, „Про наукову та науково-технічну діяльність”, „Про службу в органах місцевого самоврядування”, „Про державну службу” у 338 мешканців району пенсійні виплати зросли на суму до 50 гривень, для 210 чоловік грошові утримання збільшилися ... Читати далі »
Просмотров: 588 | Добавил: Адмін | Дата: 30.11.2009 | Комментарии (0)

У ТАКИХ СОВІСТЬ МОВЧИТЬ
Не докори сумління, не муки совіста, а швидше за все страх викриття за скоєне змусили червонопартизанця Олександра Г. зізнатися в тому, що це саме він на початку листопада вечірньої пори поцупив мопеда свого односельчанина Д. Втім, навіть явка з повинною навряд чи суттєво пом’якшить злодюжці майбутній вирок, бо ж відповідати все одно доведеться згідно зі ст.185 КК України. Зрештою, як і його односельцю К., котрий напередодні також здійснив крадіжку з дачного будинку – мопеда «Верховина» та бензопили «Дружба».
До речі, останнім часом Червоні Партизани стали чомусь популярними у «транспортних» злодіїв, оскільки до чергової частини райвідділу надійшла ще одна заява від мешканця Червоних Партизан І. Про те, що в ніч на 20 листопада з його дачного будинку також пропав мопед «Верховина». Правоохоронці відпрацьовують усі ймовірні версії щодо пошуку спеціал ... Читати далі »
Просмотров: 583 | Добавил: Адмін | Дата: 30.11.2009 | Комментарии (0)

У пошуках роботи до державної служби зайнятості в районі
упродовж січня-жовтня звернулось 1056осіб,що становить 85.8%
минулорічного показника.
Чисельність громадян, які мали статус безробітних станом на 1.11.09 р. склала 214осіб (що становить 56% до відповідного періоду 2008року).
Рівень зареєстрованого безробіття на 1.11.09р.становив 1,24%
За десять місяців поточного року службою зайнятості було працевлаштовано 300 осіб . 51 особа проходила професійне навчання, 87 осіб брало участь у громадських роботах.
За інформацією підприємств, установ та організацій ,кількість вільних
робочих місць та вакантних посад на початок листопада становила -33.
Навантаження на одне вільне робоче місце -- 7 осіб Сума виплаченої допомоги по безробіттю з початку року -- 1996. 0тис.грн.
Інформація надана районним центром зайнятості.
Просмотров: 559 | Добавил: Адмін | Дата: 30.11.2009 | Комментарии (1)

теги
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024