Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Листопад » 16
Освіта
У зв’язку з відомою кабмінівською постановою щодо запобігання поширення грипу та гострих респіраторних захворювань серед населення внесені зміни й щодо термінів реєстрації учасників пробного тестування. Так, реєстрація учасників пробного тестування здійснюватиметься через мережу Інтернет (адреса сайту: zno-kharkiv.org.ua з 1 листопада до 15 грудня 2009 року включно. Оплата послуг з проведення пробного тестування здійснюється до 19 грудня 2009 року. Вартість одного пробного тестування становить 60 грн.
Н.КІЦ,
завідуюча методичним кабінетом райвідділу освіти.
 
«Носівські вісті» №46(9114)
Читайте інші матеріали «Носівських вістей»
Просмотров: 516 | Добавил: Адмін | Дата: 16.11.2009 | Комментарии (0)

 За офіційними даними Державної статистики та Європейським стандартом рейтингування станом на 2009 рік ДП «Носівське районне агролісогосподарське підприємство «Носівкарайагролісництво» ( директор Г.М. Бровко) визнано лідером економіки України в своїй галузі. Цього разу носівські агролісівники здобули солідну перевагу над своїми конкурентами та посіли 6 місце в рейтингу найпідприємливіших команд-професіоналів лісового господарства, робота яких оцінювалася за динамікою розвитку та обсягами одержання лісопродукції за останні три роки. 11 грудня в Міністерстві промислової політики України відбудеться вручення відзнак -- Свідоцтва лідера економіки України 2009 з відповідною медаллю, а керівникові -- ордена «Зірка економіки України» III ступеня.
Найщиріше вітаємо шановного Григорія Михайловича Бровка і його колектив з високим визнанням трудівничих заслуг, якраз доречним перед пр ... Читати далі »
Просмотров: 665 | Добавил: Адмін | Дата: 16.11.2009 | Комментарии (0)

Свято працівника сільського господарства трудівники села Носівщини в поточному році зустрічають гарними здобутками у виробництві основних сільськогосподарських культур.
Станом на 2 листопада всіма категоріями господарств одержано 1599 тис. центнерів зерна (включаючи кукурудзу) у початково-оприбуткованій вазі, що на 23% більше, ніж на відповідну дату рік тому. Носівський район, питома вага якого у виробництві зернових області становить 8,7%, займає третє місце серед районів. У середньому з 1 га обмолоченої площі одержано 39,3 центнер зерна (проти минулого -- 38,2 ц). Вища врожайність тільки у Варвинському - 46,9 центнер, Бобровицькому -- 45,4 та Прилуцькому - 40,0 центнер з гектару районах.
Валовий збір цукрових буряків становив 447 тис.ц при середній урожайності 508 ц з 1 га.
У всіх категоріях господарств накопано 700 т ... Читати далі »
Просмотров: 689 | Добавил: Адмін | Дата: 16.11.2009 | Комментарии (0)

Не помилюся, назвавши нинішній рік для наших хліборобів одним з найскладніших, мобуть, за останні років десять. Здавалося б, після численних земельних та майнових перипетій у агропромисловій галузі, нарешті, намітився конкретний, стабільний курс на відновлення та розширення виробництва. За підтримки держави чи з допомогою приватного капіталу, вкладання інших коштів сільське господарство, по великому рахунку, також почало завойовувати своє належне місце під ринковим сонцем. Проте кризові явища, на жаль, не могли не зачепити своїм болючим крилом й цю важливу економічну галузь, негативно вплинувши на результати роботи аграріїв. Втім, не лише криза додала своєї відчутної ложки дьогтю. Цього року проти сільчан, на жаль, стали ще й погодно-кліматичні чинники. Адже відсутність вологи в грунті з весни, затим абсолютно посушливе літо, впродовж якого, вважай, не випало жодної краплини дощу, ... Читати далі »
Просмотров: 793 | Добавил: Адмін | Дата: 16.11.2009 | Комментарии (0)

При перших ознаках захворювання покласти хворого у ліжко і викликати лікаря:
- залишити хворого вдома, окрім тих випадків, коли потрібна термінова медична допомога.
- хворі на грип небезпечні для оточуючих і повинні бути негайно ізольовані. Неприпустима їх поява в громадському транспорті, дитячих колективах та інших місцях масового перебування людей.
- хворого необхідно розташувати в окремій кімнаті або огородити ширмою, виділити йому індивідуальний посуд, рушник, предмети особистої гігієни;
- не допускати контакту хворого із здоровими членами сім'ї, окрім тих, хто доглядає за ним;
- особа, що доглядає за хворим, повинна носити чотиришарову марлеву пов'язку або разову маску, яку потрібно міняти кожні 4 години. Після кожного контакту з хворим необхідно ретельно мити руки з милом;
- маска повинна бути або одноразовою, яку після з ... Читати далі »
Просмотров: 615 | Добавил: Адмін | Дата: 16.11.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024