Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Липень » 27
 Доброго дня, Олексію Григоровичу!
  Допоможіть відновити справедливість!
Ви шанована в усьому районі людина, до Вашої думки прислухаються, тому надія лише на Вас і на „ Носівські вісті ".
Ми вчителі, які нікому не потрібні. Бо молоді! Але ж ми теж хочемо жити, як нормальні люди, хочемо працювати і ділитися своїми знаннями з дітьми!
Чому лише вчителі-пенсіонери почуваються комфортно на давно засидженому стільці? Чому вони мають щомісяця зарплату (НЕ МАЛЕНЬКУ!), отримують пенсію, користуються пільгами в громадському транспорті, сидять-відсиджують свої години абияк?
Так, треба віддати пенсіонерам шану, але ж і сидіти до 100-річчя в школах -- це абсурд! Звичайно, вони мають досвід, але їхні знання давно не користуються попитом і уступають перед тими, які міг би дати молодий у ... Читати далі »
Просмотров: 779 | Добавил: Адмін | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)

Хліб -- багатство нашої держави, і тому не допущення пожеж в місцях збирання, переробки та зберігання врожаю є одним з основних завдань. В зв'язку з цим Носівський РВГУМНС України в Чернігівській області спільно з управлінням агропромислового розвитку Носівської РДА був розроблений план заходів по захисту нового врожаю від пожеж. Питання профілактики пожеж ш хлібних масивах розглядалось на засіданнях районної коміції ТЕБ та НС. Але ж як на практиці виконуються протипожежні заходи? З такою метою співробітниками Носівського РВ ГУМНС спільно з представниками ЗМІ було здійснено рейдову перевірку ряду сільгосппідприємств району.
Результати показали, що не зважаючи на достатньо велику територію зернових, проблеми з технікою та пальним керівниками сільського господарства були проведені відповідні заходи для збереження нового врожаю. В деякій мірі укомплектували те ... Читати далі »
Просмотров: 730 | Добавил: Адмін | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)

 Носівка зовсім недавно приєдналася до мережі сучасного швидкісного Інтернету, який дозволяє за фіксовану і порівняно доступну ціну швидко отримувати інформацію зі всесвітньої комп’ютерної мережі. Приєднуватися до сучасних технологій носівчани взялися з не меншими темпами – на сьогодні у нашому місті швидкісним Інтернетом АDSL користуються вже 384 абоненти та ще 96 у Червоних Партизанах. В останньому нині ще залишається дещиця вільних портів, а ось в Носівці вже зібралася черга нових бажаючих підключитися до Інтернету. Поки що вони в очікуванні прокладення чергової площадки широкосмугового доступу, яка дозволить, за всіма прогнозами вже в третьому кварталі цього року, відкрити ще понад триста портів. У перспективі також підключення до швидкісного Інтернету Степових Хуторів та Мрина.
 
Просмотров: 814 | Добавил: Адмін | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)

 Служба „102” повідомляє
  Попередній тиждень минув у районі під знаком так званих „транспортних” крадіжок. Тільки в період з тринадцятого по двадцять перше липня  у черговій частині райвідділу внутрішніх справ було зареєстровано чотири крадіжки транспорту. Так, 14 липня до райвідділу міліції звернувся громадянин К. Із заявою про те, що пізнього вечора невідома особа скоїла крадіжку мопеда „Дельта”.
  Втім, якщо попередню крадіжку було скоєно біля адміністративного приміщення Носівського РЕМ, то наступну крадіжку - мопеда марки „Фаворит” - було скоєно  18 липня вже безпосередньо з господарського сараю обійстя носівчанина І.
  Не гребують „домушники” й полегшеним транспортом – велосипедами. Так, 17 липня по телефону надійшло повідомлення від мринчанина К. про те,  що з ... Читати далі »
Просмотров: 752 | Добавил: Адмін | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)

  У селі Ставок 15 липня проводилась обробка гербіцидом „Регон” ріпака на землях ТОВ „Агрікор-Холдінг” літаком АН-2. При цьому приватним підприємством „Зябкіно” (м. Запоріжжя) було ушкоджено листове покриття овочевих культур в 6-ти приватних господарствах на загальній площі 0,64 га.
 

«Носівські вісті» №29(9097)

... Читати далі »

Просмотров: 809 | Добавил: Адмін | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)

 У носівському «Формстилі» від столичного «Астра-Люкс» вваажають та шиють найкращу форму, виготовлену з любов’ю і яка носиться з гордістю
    Навряд чи багато хто здогадується, що крім військових, міліції та прокуратури, пожежників, митниці тощо, свою власну форму одягу мають податківці, екологи й навіть ветеринари. А нещодавно парадна форма з’явилася й у шахтарів: костюми кавалерів ордена Шахтарської слави трьох ступенів видають кращим з кращих у професії в якості заохочення. Для чого вона потрібна? Очевидно, перш за все, щоб відрізнятися від працівників інших професій та підкреслити, так би мовити, власну корпоративну єдність. По-друге, уніформа – це не лише один зі способів виділитися серед інших. Перш за все людина у форменому одязі – це державна людина при виконанні службових обов’язків, а не якийсь там Іван Петрович. По-третє, й самого Івана П ... Читати далі »

Просмотров: 1234 | Добавил: Адмін | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024