Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Липень » 06
Просмотров: 744 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2009 | Комментарии (0)

 Цьогорічний відпочинок дітей проходить з меншим ентузіазмом. Передусім-з боку батьків, оскільки не кожна родина може нині викласти 1100-1500 гривень лише за перебування дитини у таборі впродовж 14 днів. Тому на кінець червня майже тисяча школярів відпочивала у тих пришкільних таборах.
 А ось тим дітлахам, чиї батьки працюють в організаціях з профспілками, пощастило більше. Так, наприклад, ПП "Агропрогрес" вже не один рік поспіль безкоштовно оздоровлює дітей своїх пайовиків на березі Чорного моря. Зі Степових хуторів від"їхало в Бердянськ в останній день червня 23 дітей, наступна група з інших сіл -- відділків господарства (Коломійцівки, Рівчак-Степанівки, Макіївки та Ганнівки) чекають чергового заїзду. Вже сформовані списки і працівників сільського господарства, проте чекають путівок. Тут відпочинок також безкоштовний.
 Перша група зі школярів 9- ... Читати далі »
Просмотров: 792 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2009 | Комментарии (0)

Надзвичайне
 Широкого резонансу в Україні набула втеча з-під варти з Носівського райвідділу міліції злісних злочинців. Може, й сподівалися вони, що заховаються від правосуддя, та намарне. Оперативні заходи правоохоронцями не припинялися на всій території України. Першим був затриманий, як уже повідомлялося, Семенець Андрій, який уплав долав Дністер, перебираючись у бік Державного кордону з Молдовою.
Така ж доля чекала й другого втікача, на якого оперативники вийшли в одному з сіл Миколаївської області. Тяжченко Дмитро знайшов прихисток у заочно знайомої родини, вдаючи добропорядного громадянина. Допомагав у всьому по господарству, навіть дітей доглядав. Люди й гадки не мали, що прихистили небезпечного злочинця, якого розшукує міліція всієї України.
У момент, коли Дмитро набирав з криниці воду, міліціонери підій ... Читати далі »
Просмотров: 824 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2009 | Комментарии (0)

 Неординарно завершили закінчення нинішнього навчального року освітяни району, своєю профспілкою організувавши дводенну екскурсійну поїздку до історично-культурного заповідника Почаївська лавра. Втім, знайомство зі святинею та оплотом християнства були хоч і надзвичайно цікавими, проте не єдиними у програмі подорожі. Принагідно екскурсанти знайомилися з історичною та архітектурною спадщиною Галицького краю, а також сучасним життям наших західних співвітчизників.
 
 
Просмотров: 857 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2009 | Комментарии (0)

  Удачі вам!
 Про реалізацію грантів, спрямованих на підтримку громадських ініціатив, час від часу повідомляють ЗМІ. Весною ми теж інформували, як короп чани використали подібну нагоду, до речі, не вперше, аби вибороти додаткові кошти і реконструювати вуличне освітлення в Селищі. До цього за іншим проектом капітальний ремонт музичної школи. Отже, уміють керівники органів влади „труснути хмаринку й манну зібрати із небес”.
 У наших, на жаль, руки не доходять. А чому б міськрадівціям, тій чи іншій сільській громаді не включитися в пропонований наразі проект і долучити до своїх убогих бюджетів кошти на фінансування бодай того ж збирання та вивезення сміття, впорядкування водних об’єктів, парків тощо.
 Агов, ініціативні, озовіться! Не проспімо удачу в черговий раз!
... Читати далі »
Просмотров: 786 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2009 | Комментарии (0)

 Правду кажуть, коли людина має добре серце, вона відчуватиме потребу у добрих справах оточуючим, ніколи не лишиться байдужою до чужого горя чи болю інших. Бо для таких людей немає чужого болю. Наша організація об’єднує чимало земляків, які повсякчас поруч з допомогою, відшукують можливості не залишатися осторонь потреб найбільш незахищених людей.
У кожного свої причини, однак навколо багато людей, які перебувають за межею бідності, потребують конкретної допомоги: ліки, їжа, одяг тощо. Власне, прилучити небайдужих до добрих справ -- одне із завдань нашого товариства. Відрадно, що завжди і організації та установи, приватні підприємці, окремі громадяни з розумінням ставляться до прохань про допомогу. Адже завдяки допомозі кондитерської фабрики „Десна”, аптеки №19, Носівської селекційно-дослідної станції, активу християнської громади, підприємців Є.А. Бал ... Читати далі »
Просмотров: 815 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2009 | Комментарии (0)

 Бути державним службовцем, як засвідчує статистика, нині модно. Причому поповнюють ряди держслужбовців переважно молоді представниці прекрасної статі. Нині в області зросла кількість жінок-держслужбовців на 3,6 відсотка, а жінок-керівників -- на 3 відсотки. Кожен п’ятий державний службовець має вік до 27 років, росте освітній та фаховий рівень службовців. Понад дві третини мають повну вищу освіту. До того ж наші службовці беруть активну участь у відповідних конкурсах і мають визнання. Так, на цьогорічному урочистому зібранні з нагоди професійного свята отримували теплі слова подяки за роботу та нагороди ряд держслужбовців. У їх числі -- і начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ РДА Людмила Олексенко. Вона посіла третє місце у номінації "кращий керівник" Всеукраїнського конкурсу "К ... Читати далі »

Просмотров: 671 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2009 | Комментарии (0)

 КУПАЛА (Івана Купала) -- давньослов'янське свято літнього сонцестояння. Відзначалося 24 червня за ст. ст. у період підготовки до збору врожаю. Первісно Купалою, очевидно, називали ляльку або опудало, яких купали -- топили у воді, заривали у землю, спалювали. Назва ж "Івана Купала" походить від народного наймення Іоанна Хрестителя, вшануванням якого православна церква намагалася подолати дохристиянські традиції. Серед українців Купала відзначала переважно молодь у купальську (іванівську) ніч. Свято поєднувало елементи культу Сонця, аграрної магії, очисних та еротичних обрядів. Напередодні парубки розкладали великі купи хмизу на пагорбах, берегах річок, озер тощо. Запалити ці купальські вогні доручали дідам, які повинні були до вечірньої зорі добути примітивним способом новий вогонь. Вірили, що, стрибаючи через багаття, можна позбутися ... Читати далі »

Просмотров: 722 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024