Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Липень » 09

 На щастя, останнім часом сільгоспвиробники все далі й далі відходять від хибної практики елементарного засівання ниви, віддаючи перевагу дотриманню технологій вирощування культур. Відсутність нормативів та розпоряджень „згори" з приводу того, як і чим засівати аграріям площі посприяло чи, може, ініціатива ефективних господарів, їх розпорядливість та підприємливість послужило цьому причиною, проте в останні роки щедрість та віддача хлібної носівської ниви заслуговує на особливу увагу. Утім, сільське господарство -- галузь особлива. Зокрема, й ризикована. Адже крім беззаперечного дотримання технологій вирощування та суто людського фактора, на неї неабияк впливають ще й погодні умови. Відтак і доповідаючи на черговій колегії про стан готовності сільгосппідприємств району до збирання зернових та кормових культур, заступник голови райдержадміністрації, начальник ... Читати далі »

Просмотров: 737 | Добавил: Адмін | Дата: 08.07.2009 | Комментарии (0)

 Коротка післямова до однієї редакційної летючки
 У міліцейської служби наразі проблем і проблем з об’єктивних причин і суб’єктивного характеру також. Стосовно носівських правоохоронців, то їх ще більше. Це, м’яко кажучи, бо в ряді інших серйозним  негативом для служби є те, що останніми роками наші міліціонери втратили зв’язки з громадськістю й опору на актив добровільних помічників, порвали професійні зв’язки з пресою. Навіть у межах допустимого, досить непросто взяти журналістам інформацію для традиційної рубрики «Служба «102» повідомляє» і, звичайно, вона закономірно зникла зі сторінок районної газети, надто, що стосується резонансних злочинів. Така закритість, непрозорість, утаємниченість, можливо, й влаштовує керівництво райвідділу, але суспільство, громадськість аж ніяк не може. Не на користь под ... Читати далі »
Просмотров: 748 | Добавил: Адмін | Дата: 08.07.2009 | Комментарии (0)

  Усі ми хочемо жити в справжній правовій державі, яка не лише на словах і папері декларує дотримання прав і свобод громадян, надання певних гарантій, соціального захисту. Та при цьому часто забуваємо, що маємо обов'язки як членів суспільства й, можливо, кожному починати потрібно з самого себе? Втім, такі поняття, як чесність, совість, то хіба ж обов'язок?
  Мова піде про громадян, які перебувають на обліку в службі зайнятості. Так, остання гарантує соціальний захист безробітних, надаючи весь комплекс послуг, передбачений законодавством. І одним з головних завдань вбачає активізацію власних зусиль клієнтів до пошуку роботи. Безумовно, що переважна більшість з них виконують усі рекомендації працівників центрів зайнятості, надають правдиві документи для призначення допомоги по безробіттю. Проте трапляються непоодинокі випадки, коли безробіт ... Читати далі »
Просмотров: 829 | Добавил: Адмін | Дата: 08.07.2009 | Комментарии (0)

 Лишилось позаду проведення зовнішнього незалежного оцінювання, важливим етапом завершення якого є вручення всім його учасникам сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти. Попередньо повідомлялося, що результати надійдуть поштою. Втім через ряд організаційних питань та врахування побажань учасників оцінювання, вирішено: з 30 червня по 15 липня цьогорічні випускники отримають сертифікати у своїх навчальних закладах, а випускники минулих років-за місцем реєстрації(Чернігівський державний інститут економіки та управління та Ніжинський держуніверситет імені Миколи Гоголя). З собою мати паспорт
 Після 15 липня сертифікати можна буде отримати в обласному інституті післядипломної педосвіти.
 
Просмотров: 801 | Добавил: Адмін | Дата: 08.07.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024