Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Липень » 20
 Вже стало доброю традицією у спеціалістів районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовувати для своїх юних підопічних з функціонально-неспроможних та багатодітних сімей відпочинок у триденному наметовому таборі на  мальовничій околиці жовтневського лісу. До речі, за роки його існування тут вже оздоровилося та відпочило понад двісті школярів. Звичайно, перебування дітей у наметовому таборі навряд чи можна назвати альтернативою морському узбережжю чи відпочинку в горах, втім для багатьох родин, які потрапили у скрутні життєві й зокрема, фінансові обставини,  це неабияка можливість влаштувати для своїх дітей свято бодай на кілька днів. Цього року, наприклад, у таборі відпочивало двадцять п’ятеро школярів. Окрім традиційних літньо-відпочинкових заходів – загоряння та купання в річці, вивчення навколишніх т ... Читати далі »
Просмотров: 806 | Добавил: Адмін | Дата: 20.07.2009 | Комментарии (0)

 Свято Івана Купала у Носівці стало дебютним для  фольклорного ансамблю, утвореного нещодавно з жіночої частини хору ветеранів. Відтепер вісім учасниць аматорської художньої самодіяльності на чолі з художнім керівником Н.І.Штанько щедро ділитимуться з жителями Носівщини  задушевністю українських пісень, в яких жіноча доля займає особливе місце.
 
 

«Носівські вісті» №28(9096)< ... Читати далі »

Просмотров: 716 | Добавил: Адмін | Дата: 20.07.2009 | Комментарии (0)

 У цьому жителі Тертишників давно вже переконалися на власному досвіді, попри близькість до Носівки в багатьох своїх проблемах і турботах залишаючись  на плоті самовиживання. За таких умов підтримка місцевого фермера В.К.Руденка, в оренді якого знаходяться більшість паїв сільчан, для жителів Тертишників багато важить, адже він з допомогою повсякчас поруч. Ось і нинішнього літа в ремонті місцевого сільського клубу підставив вагоме плече підтримки – завіз деревину для заміни підлоги, нове скло, фарбу, взявся допомогти матеріалом для ремонту даху. Це, напевно, найкращий подарунок селу напередодні його 80-річного ювілею, який Тертишники відзначать нинішнього 1 серпня.
 
Просмотров: 703 | Добавил: Адмін | Дата: 20.07.2009 | Комментарии (0)

 У клубі «Берегиня»
 Час – найпильніший вартовий життя. Нестримно поспішаючи вперед і водночас довжиною у вічність кожною своєю миттю, він завжди несе з собою ключі від усіх таємниць, на довгому полотні своєї історії виписуючи справжні імена й знімаючи всі маски. Просіяні в його засіках факти і події минулих років нерідко  озиваються новими голосами, набувають яскравих відтінків детальності й самовираження крізь призму дрібних на перший погляд, буденних штрихів. Варто лиш зацікавитися ними, потягнути за найтоншу ниточку-зачіпку, а кінець її може виявитися в будь-якому місці.
    Для члена ради Київського історико-патріотичного клубу «Пошук», ветерана війни В.М.Фінансової таким несподіваним поворотом у дослідженні діяльності підпільників Дарницького вагонно-ремонтного заводу під час Великої віт ... Читати далі »
Просмотров: 788 | Добавил: Адмін | Дата: 20.07.2009 | Комментарии (0)

  Протягом чотирьох липневих днів на сцені університетського спортивно-оздоровчого табору ”Гарт” відбувалося прекрасне пісенно-феєричне свято, представлене учасниками Всеукраїнського студентського фестивалю естрадної пісні „На хвилях Світязя”. Приємно, що в їх числі цього року засяяла й наша носівська пісенна „зірочка” – студентка столичного інституту іноземних мов Ярослава Бурнос, яка стала кращою, представивши прекрасну програму поєднання сучасної естрадної пісні з народними звичаями, обрядами та святами. Переможиця отримала грошову премію та путівку на відпочинок в одному з пансіонатів на Швацьких озерах. Так тримати, Ярославо!
  До речі, знаменно, що заключний гала-концерт лауреатів та переможців фестивалю, організаторами якого виступив колектив Волинського національного університету імені Лесі Українки, відбувся в День Івана Купала, органічно вплівшись у це популярне фолькл ... Читати далі »
Просмотров: 740 | Добавил: Адмін | Дата: 20.07.2009 | Комментарии (0)

Просмотров: 714 | Добавил: Адмін | Дата: 19.07.2009 | Комментарии (1)

теги
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024