Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Червень » 5 » Звернення до мера
22:07
Звернення до мера
Шановний Олександре Максимовичу !

           Ми, працівники адмінбудинку звертаємося до Вас з проханням розірвання договору оренди нерухомого майна з ЗАТ „Українські радіосистеми” на технічному поверсі адмінбудинку, що розташована за адресою м Носівка вул. Центральна, 20.

       Чим це викликано? По перше, ми працівники адмінбудинку постійно перебуваємо в діапазоні електромагнітних хвиль  (випромінювання), тобто відбувається цілодобовий вплив на працівників низькоінтенсивоного електромагнітного поля радіочастотного діапазону, яке викликає головний біль, постійну стомлюваність, часту хворобливість працівників адмінбудинку.
        В 2006 році при встановленні обладнання станції на даху адмінбудинку згоди у співвласників ніхто не запитував. Але не слід забувати, що в Україні діє Закон України „Про місцеве самоврядування”, і тому думкою громади ніхто не може нехтувати. А ми являємося частиною цієї громади, і якщо громада з певних мотивів не хоче, щоб у місці проведення свого робочого часу стояла базова станція, вона вправі цього вимагати. 
        На нашу думку, це питання могло б пройти розгляд у депутатських комісіях, у тому числі й комісії з питань охорони здоров’я та екології , а потім врахувавши думку працівників адмінприміщення виносити на розгляд сесії міської ради. І думку людей,  які працюють в адмінприміщенні необхідно брати до уваги, адже народ є джерелом влади.           
   Працівники адмінприміщення не проти розвитку мобільного зв’язку, але категорично проти розміщення на даху адмінбудівлі базової станції.
      Україна прямує до Європи, то чому б не використовувати європейський досвід і встановлювати базові станції за межами міста. Чому вирішили зробити це саме тут? 
      Ми б радили депутатам міської ради та міському голові послухати думку людей, які надавали Вам певні повноваження, та турбуються про своє здоров’я та здоров’я  відвідувачів цього будинку. 
      По-друге. Від ваги мачти з антеною починають руйнуватися стіни адмінбудинку (тріщина в стіні постійно збільшується). Хто в разі руйнування стіни та стелі буде нести відповідальність та проводити ремонтні роботи ?
    Тому, вимагаємо розглянути наш лист та розірвати договір на оренду нерухомого майна із  ЗАТ „Українські радіосистеми” з подальшим демонтажем базової станції стільникового зв’язку.

Від колективу
Носівський РЦЗ    Г. В. Красносільська
КРВ у Носівському районі  Овод Л. А.
УДК у Носівському районі   Л. О. Верба
ДПІ у Носівському районі    В. М. Ігнатченко
УПСЗЦ    М. І. Хахуда
КП «Носівське БТІ»  П. Я. Пилипенко
Відділ освіти   Н. П. Баришовець    

Переглядів: 827 | Додав: Адмін | Теги: звернення, голова, Носівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024