Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Травень » 17 » У БУКЕТ ВЕСНЯНИХ ПЕРЕМОГ СЮТІВЦІВ
17:39
У БУКЕТ ВЕСНЯНИХ ПЕРЕМОГ СЮТІВЦІВ
Зазвичай весна у гуртківців нашої станції насичена най різноманітними масовими заходами та конкурсами, участю в найрізноманітніших обласних та всеукраїнських змаганнях та виставках. Ось і нинішньої вже третій рік поспіль переможцями районних змагань з початкового технічного моделювання серед учнів 3-4 класів стають учні Носівської ЗОШ №2. Цьогоріч перемогу своїй школі принесли Таня Неровна та Владислав Ткаліч (керівник І.М. Бойко). Друге місце вибороли учні Іржавецької ЗОШ Оксана Трухан та Настя Моїсеєва (керівник Л.М. Віриченко), третіми стали учні Носівської ЗОШ №1 Наталія Кириленко та Ваня Стеценко (керівник Н.В. Кратко). Діти нагороджені грамотами та дипломами СЮТ й заохочувальними призами. Їхні керівники за підготовку команд-переможців отримали грамоти райвідділу освіти. Журі змагань також відзначили високий рівень підготовки дітей до змагань та якість виконання обов’язкових домашніх завдань.
У квітні були підбиті підсумки щорічних районних виставок-конкурсів дитячої творчості за різними номінаціями. У виставці науково-технічної творчості першість за гуртківцями СЮТ, яка опікується цим напрямом у районі. Не залишилися осторонь міська ЗОШ №1 та Іржавецька школи, роботи яких були відзначені дипломами ІІ ступеня. На виставку-конкурс виробів молодших школярів були представлені 114 експонатів з дванадцяти навчальних закладів. Згідно з рішенням журі перемогу розділили між собою Носівська ЗОШ №1 та районна станція юних техніків, друге -- за Коломійцівською школою, третє зайняли Червонопартизанська ЗОШ №1 та Мринська школа. На районній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва було представлено 165 експонатів, поданих чотирнадцятьма загальноосвітніми школами, будинком дитячої творчості школярів та районною станцією юних техніків. Місця серед переможців розподілилися наступним чином: перше за юними майстрами з Мринської, друге -- з Носівської №1 та №3, третє -- з Козарської шкіл. Автори робіт-переможців нагороджені дипломами СЮт, їх керівники -- грамотами відділу освіти.
Роботи переможців трьох районних виставок гаправлені до Чернігова для участі в обласних виставках-конкурсах. Від імені оргкомітету та журі вищезгаданих районних заходів щиро дякуємо учасникам за представлені роботи та бажаємо подальшого творчого натхнення та наснаги.
О. ДОВБИШ,
член оргкомітету та журі, керівник гуртків СЮТ.

         «Носівські вісті» №21(9142)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 544 | Додав: Адмін | Теги: СЮТ, конкурс, захід | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024