Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Березень » 22 » Спорудження каплички наближається до завершення
20:15
Спорудження каплички наближається до завершення
Готуємось до Великодня і 65-річчя Великої Перемоги
Розпочате минуло річ з ініціативи громадськості упорядкування кладовища по вулиці Гагаріна триває. Нагадаємо, що минулої осені на громадських толоках було практично випиляно більшість старих дерев і кущів, встановлено огорожу, розпочато будівництво каплички. Роботи виконувались виключно на кошти пожертвувань носівчан та меценатів, немало – безплатно жителями прилеглих вулиць. Імена всіх будуть занесені у святці збудованої каплички, щоб нащадки знали добро творців.
 Після зимової перерви ініціатори минулої суботи знову повернулися на об’єкт, зокрема, батько й син Ростоки Іван та Василь, Володя Кравченко, Віталій Сеник, Олександр Калинка, Микола Зеленяк, О. М. Перев’язко. Прийшли цього разу, щоб виконати, вважай, головну роботу – підняти і обладнати купол. Вручну мужньо чоловіки з цим справились, перекривши заодно й дах. Залишилось зашити фронтони і облицювати споруду зовні та пофарбувати всередині. До Великодня зовсім мало часу – дуже хотілось би встигнути… Як завжди, не вистачає коштів на лінолеум. Можливо, знайдуться меценати, бо міська влада допомагати не хоче. Мовчить допоки із обіцяним ремонтом пам’ятника Герою Олександру Ройченку та загиблим визволителям міськрада. Тож нагадуємо цим, що 9 Травня теж не за горами і бодай у півплеча була допомога людям, які за господарів міста взялися виконувати їх обов’язки.
 НА знімках: ось так піднімався купол, виготовлений, до речі, спільними зусиллями майстрів з НВКЦ «Прес» та умільцями із «золотими» руками В. Ф. Цьомкаю та П. Г. Частухіним; внизу – вигляд каплички нині.
 Р.С. На останній апаратній нараді голова РДА І. І. Пугач висловив вдячність усім, хто здійснює доброчинство, впорядковуючи кладовище, й небайдужим людям, які матеріально, коштами допомагають в конкретній справі. До речі, він в числі перших надав допомогу коштами на придбання матеріалів на капличку.

          «Носівські вісті» №13(9134)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 724 | Додав: Адмін | Теги: Великдень, капличка, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024