Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Серпень » 6 » Спека не залишить Україну до 20-х чисел серпня - Укргідрометцентр
11:52
Спека не залишить Україну до 20-х чисел серпня - Укргідрометцентр
Спекотна погода збережеться в Україні, крім західних областей, до 20-х чисел серпня, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю заступник начальника Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко.

"Принаймні, до 18 серпня спека збережеться ... Погода - це справа досить мінливе і можливі зміни, хоча до 20-х чисел якихось особливих змін, за нашими розрахунками, ми не бачимо", - сказав А. Прокопенко.

Він додав, що особливо це стосується східної частині України. Прохолодніше буде на заході країни, де "час від часу місцями невеликі опади випадають".

А. Прокопенко повідомив, що і надалі в Україні, крім західних областей, збережеться надзвичайно висока пожежна небезпека.

Така тенденція буде посилюватися, оскільки йде інтенсивне висихання трави. "Якщо до цього часу трава ще зеленіла небагато, то тепер йде надзвичайно інтенсивне її висихання. Через тиждень, у тому числі, я думаю, і в Києві, ми зелені побачимо надзвичайно мало - лише там, де поливають", - сказав він.

За словами А. Прокопенка, короткочасні дощі очікуються на Західній Україні, а також, можливо, у Житомирській, Вінницькій областях. "На решті території переважно без опадів", - підкреслив він.

У Гідрометцентрі прогнозують, що якщо і буде зниження температури в Україні, то ненадовго - на добу або менше. А. Прокопенко пояснив, що спекотна повітряна маса займає надзвичайно велику територію - практично до Архангельська, західного Сибіру, Казахстану. "Поки немає перспектив цю спеку зрушить кудись", - сказав він.

"Поки нічого втішного з приводу похолодання ми не бачимо", - підсумував заступник начальника Укргідрометцентру. 
Переглядів: 511 | Додав: Адмін | Теги: спека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024